Професионални серии за коса - тема 100

• 56 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас/Пз
Ани, благодаря ти.  bouquet
Не зная с кой друг хидратиращ измивен продукт да сравня Наши арган?! Като цяло безсулфатните ги усещам по-щадящи, по-малко премивни, т.е от моят опит, с тях няма премиване, остъргване. Разбира се, някой харесвам повече, други не. Маракеш не, Макадамия не, зависи с какво комбинирам, Олрайт да, Наши да- аргана, фитото го мъча, сякаш олио разливам по главата си... сега не се сещам за други.
Исках да разбера дали ти действат хидратиращо на теб специално , а не сравнени с друг продукт ??  Simple Smile Имаше противоречиви мнения, затова ми беше интересно твоето впечатление  Hug

Момичета, лилавите Секси Хеър има ли опасност да дойдат утежняващи на права и тънка коса??

# 676
  • София
Ани, благодаря ти.  bouquet
Не зная с кой друг хидратиращ измивен продукт да сравня Наши арган?! Като цяло безсулфатните ги усещам по-щадящи, по-малко премивни, т.е от моят опит, с тях няма премиване, остъргване. Разбира се, някой харесвам повече, други не. Маракеш не, Макадамия не, зависи с какво комбинирам, Олрайт да, Наши да- аргана, фитото го мъча, сякаш олио разливам по главата си... сега не се сещам за други.
Исках да разбера дали ти действат хидратиращо на теб специално , а не сравнени с друг продукт ??  Simple Smile Имаше противоречиви мнения, затова ми беше интересно твоето впечатление  :hug

Момичета, лилавите Секси Хеър има ли опасност да дойдат утежняващи на права и тънка коса??
Не съм те разбрала правилно, извинявам се. Отговора е да. С уточнението, че шампоана не го усещам, като силна ударна хидратация примерно. Не е уау за мен. Сполучлив да. Не ми създава проблеми със скалпа и т.н. Неикономичен също е, две шепи са ми нужни за да измия.  Hug

# 677
  • София
Страхотни гриви, момичета!!!
Денси, невероятно здрава руса прелест!!!
Фрей, разликата е огромна след терапията Наши!!!

Денси и аз се нареждам с молба за шампоаните и маските на Керастаз. Това за концентратите с бустер ми се вижда полезен съвет. Сега като се замислих, веднъж съм ползвала и двете заедно и имаше видим ефект. След това все само концентрати слагам и се чудя направила ли съм нещо по-различно. Сити беше споменала, че от концентрат Денсифик не е видяла полза. И при мен беше подобен резултата. Сега имам концентрат и бустер Денсифик, както и концентрат и бустер Цимент. Ще ги ползвам заедно и ще видя какво ще е положението.

# 678
И аз слагам маска след бустерите. Peace
За втори път се мия с Abel Hair и освен блясък не виждам кой знае какъв ефект.. за по-здрава коса сигурно ще е много добре.

Имам въпрос за машие на ISO -интересува ме розовата маша шиш ,пробвали ли сте я ? иИ въобе стрват ли си парите продуктите им? bouquet

# 679
  • София
Дениша, благодаря ти за ориентира за четките  Hug
А как се разбира коя четка с какъв диаметър е, защото в сайта това въобще не е упоменато  Rolling Eyes

За концентратите и бустерите на Керастаз, моята фризьорка ми каза, че концентратите действат външно, на кутикулата на косъма, докато бустерите проникват в кортекса. Затова е най-добре винаги да се ползват заедно, като съобразявате това, което искате да постигнете с бустера, а концентрата е само носител на този ефект, както и за вънжно оформление и подхранване на косъма.
Например аз целя уплътняване на косата. За тази цел тя ми препоръча да ползвам бустер Денсифик, като концентрата може да е какъвто искам към момента. Но за уплътнаване от кортекса важен ми е бустера.
Не твърдя, че това е вярно, просто ви преразказвам какво ме е посъветвала фризьорката ми, която е обучавана в Лореалска академия.

# 680
Ани, моята коса е права и тънка, но е много суха и затова лилавите Секси ми действат отлично. По принцип обаче са доста силнички и като нищо могат да утежнят една не толкова поемаща коса. Аз ги ползвам най-малко през три измивания, обикновено след протеинови продукти на предишните. Не знам дали си ми виждала косата за ориентир. Ако искаш, ще се разровя из старите теми да ти кажа къде ми е снимката.

Вив, и аз знам същото за концентратите и бустерите.

Фрей, мен ако ме питаш, косата ти е страхотна и на двете снимки, но на втората си личи ефектът от терапията.

Денси, не бях виждала косата ти. Много, много ми хареса.

# 681
  • Велико Търново
Момичета, слагате ли маска след бялата ампула Про файбър?

Денси, страхотна ти е косата bouquet Много е пораснала... Flutter

# 682
  • София
Дениша, благодаря ти за ориентира за четките  Hug
А как се разбира коя четка с какъв диаметър е, защото в сайта това въобще не е упоменато  Rolling Eyes

За концентратите и бустерите на Керастаз, моята фризьорка ми каза, че концентратите действат външно, на кутикулата на косъма, докато бустерите проникват в кортекса. Затова е най-добре винаги да се ползват заедно, като съобразявате това, което искате да постигнете с бустера, а концентрата е само носител на този ефект, както и за вънжно оформление и подхранване на косъма.
Например аз целя уплътняване на косата. За тази цел тя ми препоръча да ползвам бустер Денсифик, като концентрата може да е какъвто искам към момента. Но за уплътнаване от кортекса важен ми е бустера.
Не твърдя, че това е вярно, просто ви преразказвам какво ме е посъветвала фризьорката ми, която е обучавана в Лореалска академия.
Моля, няма за какво.  Wink
А де, и аз се чудих същото. Затова отидох в магазина им и ги видях. Три размера са, ако не се лъжа, с диаметъра нараства и цената. Аз взех средната. Много е "окосмена", което според фризьора ми било добре, т.е комбинацията от глигански косъм и метални или пластмасови бодлички, е ок за моята коса.
 Когато я купих, веднага я измих, първите 2-3 ползвания след това се скубеше. Не зная аз ли го причиних?! Другото което не ми допада е, че под определен ъгъл и предполагам заради многото отвори в корпуса нагрява при работа със сешоара, ръката с която държа.
Лека е. Не е скъпа. Върши ми работа, за да не разнасям с мен другата. Wink  Hug

# 683
  • Belgium
Момичета, слагате ли маска след бялата ампула Про файбър?

Аз лично - не  Peace
Но понякога после пръскам балсам-спрей без отмиване, защото се усеща втърдяване на косъма.

# 684
  • Велико Търново
Благодаря ти, Лу Hug

# 685
Freya, тъкмо и аз се бях намацотила с терапията като пусна прекрасното ревю  Heart Eyes И както си седях без шампчица, че не обичам да слагам, четейките веднага сложих една шапка за баня и топла кърпа  Mr. Green Този път намазах и масла отдолу и отново съм много доволна от ефекта.  Heart Eyes
На предното миене ползвах течната коса, ама чесно казано нещо не ми хареса особено, да не говорим в сравнение с терапията на Наши. Ама и последно време т.е. откакто се подстригах все нещо не ми е както трябва косата, та може и да не е проблема във Велата, ще я пробвам пак  Simple Smile
И Фрей за косата нямам думи просто  Heart Eyes

# 686
  • София
Бисквитче, аз последния път след бялата Речардж ампула сложих червеният балсам Про Файбър за 5 минутки. Реших да действам по съвета на Тузарка с балсама.
На предишни ползвания (имам две предишни ползвания, горното ми беше трето) не съм слагала нищо след нея. Не намирам разлика в резултата.

Дениша, имаш предвид, че четката на Лейбъл ти харесва повече ли?

# 687
  • София
Бисквитче, аз последния път след бялата Речардж ампула сложих червеният балсам Про Файбър за 5 минутки. Реших да действам по съвета на Тузарка с балсама.
На предишни ползвания (имам две предишни ползвания, горното ми беше трето) не съм слагала нищо след нея. Не намирам разлика в резултата.

Дениша, имаш предвид, че четката на Лейбъл ти харесва повече ли?
Нея съм ползвала по-кратко време. Но за да съм честна, най-би ми харесало комбинация от двете. Лейбъла е голяма, лека, не се нагрява, но направо е плешива, само метал, глиганските косми с лупа да ги търсиш. На Херкулеса, харесвам многото косъмчета и пластмасови бодлички, не ми заплита или наелектризира. Това което не харесвам е нагряването, но мисля, че проблема е в мен. Не държа явно както трябва. И двете са хубави. Преди тях имах една само с метални бодлички, изобщо не се разбрахме с нея, замина на боклука. Косата ми чупи, огъва, захабява четки, гребени, не съм критерии за дългогодишна употреба например.  Wink  Hug

# 688
  • Велико Търново
Вив Hug Hug Hug

# 689
  • София
Благодаря Дениша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт