Професионални серии за коса - тема 100

• 56 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Гроу горджъс има и в HQhair, Beauty expert, а от техния сайт цените им са най-добри, за балсама със сигурност. Имат безплатна доставка до Бг.  Peace

# 706
Препоръчайте ми марка сух шампоан, моят на Клоран е на привършване и ми се иска да пробвам и някой друг.
Още една препоръка: Каква пудра за коса за обем да купя?

# 707
Надявам се, Магнолиа, че съм разбрана, защото след няколко подмятания, че само купувам и разменям, вече реших, че съм станала за подигравка в темата...дори ми се изправя желанието да пиша вече...

Deathcrush, мен некадърна фризьорка ми изгори буквално косата, защото много ме държа с блондора. Предния път, когато имах кичури, нямах такива проблеми като сега.

Лили, аз писах съобщение на рибката за травълите на Ливинг прууф, бяха страхотно любезни и се разбрахме, чрез фейсбук. Впоследствие вече поръчах и големите.

# 708
  • Пловдив
Linda, а ще ги пускат ли официално в сайта?

# 709
Лили, нямам такава информация. Аз им писах още преди да пуснат марката онлайн, като знаех че предлагат продуктите само във физическите магазини. Исках да знам дали мога, чрез фейсбук да поръчам и оттам стана дума и за травъл сетовете.

# 710
  • София
аз си правих кичури преди няколко месеца . и не  виждам промяна в състоянието на косата. накупих си повечко протеинови серии и съм доволна от тях. т.е  положението с косата ми си е ок и не е по -зле  от преди !
с какво и как го правите този балеаж че толкова ви изтощава косите ?
Балеажа и омбрето с боя Иноа. Балеаж не изтощава косата особено, но при омбрето имаш половината коса здрава и небоядисана ( в моя случай) и по-суха към дължините. С топлинна обработка косата не изглежда суха или нещо подобно, но аз искам да е така гладка и без фриз и естествено изсъхнала Whistling А балеажа го подновявам понв два пъти или три в годината вече почти 3 години, а и се  подстригвам рядко, защото все забравям да си запиша час, а следващите свободни все са за след две седмици Laughing И си се изтощава- сешоари, преси, маши.

# 711
  • Somewhere far away
е да . за пресите и машите съм  съгласна. а за боята... зависи много и от боята , аз се правих с Лореал от тези със специална четка за кичури и съм доволна.  може да не е професионална  но поне не ми изгори  косата и не нанесе непоправими  щети

# 712
  • Враца
Препоръчайте ми марка сух шампоан, моят на Клоран е на привършване и ми се иска да пробвам и някой друг.
Още една препоръка: Каква пудра за коса за обем да купя?
Ако търсиш нещо по-бюджетно може да пробваш Батист, те са доста сполучливи. Аз лично съм пробвала доста сухи шампоани и Клоран ми е фаворит (този с копривата)

# 713
  • София
Deathcrush, ползвала съм я и нея веднъж, не е лоша ама се изми бързо цвета. Иначе гребенчето е готино.

# 714
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, момичета  Hug
Послушах ви и поръчах маската Интенс Рипеър. Подходящо ли е да я ползвам с хидратиращите неща, които избързах да купя?
Шайни, кои хидратиращи неща си купи ?  Crazy

Ами, шампоана е фармавита, хидратиращ. Точно как се води не мога да кажа в момента, т.к. е отливка, а балсама е роланд insight пак хидратиращ. Шампоана не съм го избирала, един вид подарък, обаче избързах с балсама, а вече така или иначе си го имам и ще трябва да го ползвам. Поне малко  Laughing Ако не друго, поне мирише много готино  :mrgreen

# 715
Честити покупки  Crazy
Ползвай шампоана на Фармавита с балсама на Роланд тогава  Hug
Интенз Рипеър е балансирана серия както ти писах и е хубаво да се ползва с балансиран, протеинов или ДПШ шампоан  Peace

# 716
ДЕНСИ,чудесна коса имаш  Peace Лъскава и дълга  Heart Eyes

denisha,твоята изглежда много плътна и гъста.Блазе ти  Flutter Много е хубава.Впрочем и аз имам същата четка  Wink Прекрасна е  Peace
Бубка, благодаря ти много за комплимента!  Hug  bouquet
Коя четка?  newsm78
На преден план на снимката е Тенгъл Тийзър(не кръглата четка).Откакто сресвам щерката с нея,скубане и ревове няма.

ФРЕЙ,прелестна коса имаш  Hug Толкова трудно се поддържа такава дължина.

Аз вчера поръчах....парфюм от Арлен  hahaha Не козметика за коса.Направо не е за вярване.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 09:50 от bubka:)

# 717
  • Бургас/Пз
Ами, шампоана е фармавита, хидратиращ. Точно как се води не мога да кажа в момента, т.к. е отливка, а балсама е роланд insight пак хидратиращ. Шампоана не съм го избирала, един вид подарък, обаче избързах с балсама, а вече така или иначе си го имам и ще трябва да го ползвам. Поне малко  Laughing Ако не друго, поне мирише много готино  :mrgreen

Shiny , в такъв случай за маската на Лореал е хубаво да си вземеш и един протеинов шампоан или балансиран - на Лореал шампоаните в Енцо са на много добри цени. Също така Лакме Дийп Кеър е хубав балансиран и мисля, че добре ще се комбинира с Интенз рипеъра. И без това за косата е добре да се редуват хидратиращи и протеиови серии, така че ще е оптимален резултата за косата ти Simple Smile

# 718
На преден план на снимката е Тенгъл Тийзър(не кръглата четка).Откакто сресвам щерката с нея,скубане и ревове няма.
ФРЕЙ,прелестна коса имаш  Hug Толкова трудно се поддържа такава дължина.
Аз вчера поръчах....парфюм от Арлен  hahaha Не козметика за коса.Направо не е за вярване.
Хубаво си направила! Hug

Някой ползвал ли е новата четка Тенгъл за изсушаване със сешоар? Загледах я и се чудя дали да не я пробвам? Била доста тежка, но иначе много добра.

# 719
Ново от Керастаз! Мляко Денсити с хиалурон и интра-силан, подходящ и за най-финни коси.
Това от ФБ на Керастаз.

Общи условия

Активация на акаунт