Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,може ли някой да каже дали д-р Персенска преглежда след 17:30 вечер или събота.Благодаря:)
Аз знам, че график и е до 18, но и в 19 е била там, но може би е имало закъснение.

# 16
  • В сърцето на любимия човек
При провеждане на процедура със стимулация прегледите са между 10:30 и 13ч, налага се отсъствие от работа.

# 17
Дано тази тема донесе много положителни тестове!!!

Не е задължително при силни болки след пункция опитът да е обречен - при единствения ми успешен опит бях с много силни болки, буквално едвам ходех още 2 дни след пункцията. вливаха ми вече не помня какво (калий примерно) през тях и на 3-ти ден имах трансфер.

# 18
  • София
Здравейте,може ли някой да каже дали д-р Персенска преглежда след 17:30 вечер или събота.Благодаря:)

В сряда бях последна в графика, часа ми беше за 17,30 ч. Винаги съм ходила след работа на преглед по време на стимулациите, като първо съм я питала дали може, и тя се е съгласявала, защото с регистратурата си е борба за записване на час понякога. Съботите е през една седмица на работа.

# 19
Манди, благодаря за темата  bouquet
Електра, чела съм, че бета лимфоцитите (b cells) са свързани с образуването на антитела. Моите също са 19%, имам високи антитела на ЩЖ и имунолозите ми назначиха 5 гр октагам преди трансфер.
Пиши, ако успееш да получиш инфо от имунолозите  Peace

# 20
Clear, много стиснати палци от мен! Утре май ти е десети ден...чакам да се похвалиш с тлъстичко ЧХГ! bouquet  Praynig

# 21
Не мога да се нагледам на бебока с тая шапчица, все ми се струва че ще отвори очички. А шапчицата..думи нямам  Hug
Изтрещях. Честно ви казвам! Да видим какво ще каже Тихомирова днес...

# 22
Дано тази тема донесе много положителни тестове!!!

Не е задължително при силни болки след пункция опитът да е обречен - при единствения ми успешен опит бях с много силни болки, буквално едвам ходех още 2 дни след пункцията. вливаха ми вече не помня какво (калий примерно) през тях и на 3-ти ден имах трансфер.

Не е задължително, но вероятността да не се получи е много голяма. Поне това призна Персенска за неуспешния ми опит. Каза, че е трябвало да изчакаме и се гласяхме за ЗЕТ за следващия път.
Вероятно зависи и от степента на хиперстимулиране.

# 23
А колко време важат имулогичните изследвания?

# 24
Clear, много стиснати палци от мен! Утре май ти е десети ден...чакам да се похвалиш с тлъстичко ЧХГ! bouquet  Praynig
Благодаряяя!!! Мисля да правя тест в петък. Не е ли рано на 10 ден?
На празника на любовта, ви благодаря, че ви има и се подкрепяме!  Heart Eyes

# 25
Имунологията се променя при заболявания и при прием на лекарства. Щом имунолозите искат контрол на изследванията на 45дни, значи показателите се променят. Звънни им по телефона, обикновено са отзивчиви.

# 26
Имунологията се променя при заболявания и при прием на лекарства. Щом имунолозите искат контрол на изследванията на 45дни, значи показателите се променят. Звънни им по телефона, обикновено са отзивчиви.
Те са ти назначили контрола след прием на лекарстна или вливка нали ? Както и Начев иска при промяна на доза.

# 27
Clear, аз бих изчакала до дванайсети ден.

Бамба
, в понеделник му е първия работен ден и от регистратура смънкаха, че ще е някаква лудница. Аз ще ходя да се виждам с Хаджидекова и може би с Хедър, ако ти трябва нещо - свиркай.

# 28
Док Стаменов е в клиникатаааа.
И док Перссенска

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 11:37 от Анонимен

# 29
  • Варна
Здравейте Simple Smile Аз пак влизам с въпрос
Това Зарзио изписват ли го при ЗЕТ или  трябва да е при стимулиран цикъл.
Как и кога се решава да ти го назначат, аз ли трябва да си поискам или да чакам Док да предложи?
Миналата година имах 2 трансфера, но никой не е споменавал за него.

Общи условия

Активация на акаунт