Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, а как се случва това, което биолозите са казали? Аз имах разговор с тях и те препоръчват само и единствено ИМСИ, как и на кого да обясня, че искаме ИМСИ поради тази причина?

# 661
Първо на тях казваш да си го отбележат, и после на лекуващият лекар казваш, че така сте решили с биолозите след обсъждане.

# 662
И на нас биолозите ни казаха, че няма смисъл от МАКС, но ние настояхме.

# 663
А на нас препоръчата имси икси +макс.

# 664
А на нас андролозите ни казаха ако искаме да го направим, не че имахме кой знае какъв проблем с качеството на спермата. При нас проблема е качеството на яйцеклетките. Оплождат се ИКСИ и спират да се развиват по някое време.
За две години, два трансфера с по една. Първия път на ЕЦ и втория на дълъг протокол Thinking който беше последно.
Сега да видим с тази комбинация кви ще ги снеса  Mr. Green

# 665
Като правите Цветни снимки дават ли ви някакъв документ с описания в него и заключение?
Че аз като съм правила такава и нещо ми се губят нещата. Спомням си, ч енастоях и си платих 15 лева допълнително за да получа диска от снимката, а нямам лист на който да е описано заключението от прегледа.

# 666
Като правите Цветни снимки дават ли ви някакъв документ с описания в него и заключение?
Че аз като съм правила такава и нещо ми се губят нещата. Спомням си, ч енастоях и си платих 15 лева допълнително за да получа диска от снимката, а нямам лист на който да е описано заключението от прегледа.

Аз нямам епикриза, нито диск от цветната снимка.

# 667
На мен ми дадоха само снимка, беше безплатна и веднага я коментирахме с доки. Документ с констатация за състоянието не съм и виждала.

# 668
След пореден неуспех съм. Платила съм над 20 хиляди за един опит.
Никой не ти се обажда да ти каже дори как да си спреш лекарствата.
Звъниш сам да питаш на спешния, а там дори не те питат как се казваш и какви лекарства взимаш.
Звъниш на администрация за часове за коментар.
Пореден неуспешен опит, вложени много средства, няма как да няма коментар,анализ,промяна.
Служителката от адимистрация записва час за коментар за след 2 месеца и половина.
И започва да ме прехвърля да звъня по друго време на други хора за други неща, защото всеки отговарял за различни неща. Дойде ми в повече това.
След неуспеха ми е много деликатно. Но ми идва в повече да ми обясняват колко е натоварен графика на лекаря ми, да ме оставят с впечатление, че той няма време за мен.
 Чувствам се като употребен и захвърлен парцал в този момент.
 Най-малкото имам заплатени консумативи за над 6 хил евро, чийто срок на годност изтича.
 То и моят срок на годност вече изтича.
 Започвам да си мисля, че моят доктор не ме иска за пациенка повече. Че не му е до мен, че няма време за мен.

Служителката от администрация започна да ми обяснява как тя не можела да ми отговори на въпросите, не било в нейната не знам си какво да взима такива решения...
 Това е липса на тотална организация.  Не , че неуспелите са по-важни от останалте пациенки, но поне
могат да пощадят наранените им чувства.
 А така ми се искаше след като съобщих, че не съм успяла за пореден път, някой от клиниката да прояви отношение, да ми се обадят и да ми кажат заповядайте да прокоментираме нещата, да ми се даде план за напред, кураж. А не да се боря с администрацията ,с телефоните.
 Много ми е тъжно, че се чувствам точно като употребен захвърлен парцал. А аз искам да продължа да се боря за дете.  Не искам да губя доверие в лекаря си, в болницата си. НЕ ИСКАМ.
Искам да вярвам, че за мен се прави най-доброто.Че мога да успея с този екип.
 Извинявам се, че ви натоварвам Cry или ако съм обидила някого. От тъжните чувства е.

# 669
Анонимен, много добре те разбирам Sad Иска ми се да нещо да може да се промени, но не вярвам.

# 670
съжалявам, мила. Наистина липсва организация. Аз също съм възмутена на моменти...

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 15:36 от Шакира

# 671
.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 15:20 от eli_t

# 672
  • София
А няма да казвам в родилното каква "организация" цари... 😤
Шакира, имам хубаво усещане за теб! ✊🏻

# 673
  • София
Здравейте, моя дълъг протокол приключи,беше с гонал и менопур. Извадиха 11 яйцеклетки, обаче пак не са добре. 5 лутеинизирали, 1 незряла, 1 не се оплоди... направили са IMSI на останалите 4. Дано се разделят и развият правилно... днес дали да чакам още да се обадят, 2 ден им е... дали това, че не звънят е лош знак...

# 674
  • В сърцето на любимия човек
Отдавна не звънят на 2-ри и 4-ти ден, спокойно. Утре ще ти се обадят.

Общи условия

Активация на акаунт