Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
При нас винаги се опложда, сега след последната пункция поисках ембриоскоп.
В момента съм след трансфер, но започвам да губя надежда

Не губи надежда. Такава винаги има  Hug Кой ден след трансфер си?

# 646
  • Варна
5 ти ден на две 5 дневни

# 647
Рано ти е да губиш надежда. Още няколко дена и можеш да направиш кръвен.
Стой си спокойно и си чакай. Не търси симптоми, защото такива реално няма в този етап. Всичко ни е в главите.

# 648
Stefa, благодаря bouquet

# 649
Не се тревожи, просто трябва да издържим. Това е нашата орисия. Аз при първия си опит станах на осмия ден сутринта и казах- всичко приключи, усетих си тялото, независимо че пиех и Естрофем и слагах Утрогестан. Сега при втория опит имам само Утрогестан и ми е девети ден и усещам как нещо си човърка от време на време или окоро пъпа или ниско долу, гърдите са напрегнати, но не болезнени. И въпреки всичко нямам надежда. Защо изпадаме в такива депресиращи състояния не знам. Аз и да видя положителен тест сигурно ще отида в лабораторията да споря да повторят теста, ще се съмнявам че е станало. Толкова съм сдухана..

# 650
Имам приятелка с над 8 опита - половината стимулирани, другите ЗЕТ. Тя ми е разказвала как винаги е знаела, когато не се е получило. Последният и успешен опит просто усетила нещо по-различно на датата около теста. Каза ми, че е усетила, че е бременна, макар и да нямала никаква надежда ден по-рано.
Вярвам, че упоритите хора успяват и с постоянство всичко се постига. Не губете надежда, момичета. След всеки трансфер има такава и когато най-малко очакваш, чудеса се случват. Hug Hug Hug

# 651
  • Варна
Надявам се тези чудеса да са истински и да ни се случат.

# 652
  • София
Cristi,  Hug
Една миома схана 5см вече и трябва да я махна според д-р Персенска. Най-вероятно с лапаро през април.Ще изчакам 3 месеца и ще подновя опитите.
Цикълът ми се нормализира и овулиром всеки месец вече.Остава да станем по-дисциплинирани с моя мъж и нещата ще се получат. Ама си е крайно веме, де, че минах в групата "над 35" и аз  Simple Smile

# 653
Ехааа, супер Simple Smile За овулацията де! Лапарото не можете ли да го изместите по-напред?

# 654
Здравейте, момичета! Имам един глупав въпрос Simple Smile
Предстои ми стимулация по къс протокол, чакам само цикльо (и се моля да позакъснее малко)...
Имам ужасна хрема... Дали е много голям проблем при стартирането на стимулацията?!  newsm78

# 655
Не, по-скоро при пункцията, но има достатъчно време да се оправиш.

# 656
По принцип не е чак толкова голям проблем. Взимай мерки. Ще отшуми за три дни с лекарства. Аз при една от стимулациите след скандал с мъжа ми имам чувството, че имунната система се срина и такава хрема беше, такова чудо...Изкарах една единствена яйцеклетка. Ти имаш време да отреагираш. Щом не ти е дошло значи имаш минимум 3 дни да приложиш някакво лечение.

# 657
Благодаря ви Simple Smile И се пазете Simple Smile

# 658
  • София
Ехааа, супер Simple Smile За овулацията де! Лапарото не можете ли дао го изместите по-напред?
Мнението й е, че е по-добре да се махне.Нараства постоянно, а частично е вкопана и в стената. Но, да, наистина, наличието на О. ме обнадеждава. Simple Smile

# 659
Да де, затова питах дали не можете да преместите лапарото по-напред. Преди април Hug

Общи условия

Активация на акаунт