Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз се присъединявам към недоволните от организацията и от часовете за коментар след месец-два.
Като навъртиш известно количество опити, като си се сринал психически и физически и си изтеглил поредния заем и си скъсал последните си обувки и дори не знаеш кога и дали ще си купиш нови, защото ти трябват пари за поредния опит, точно тогава е момента наистина да ти се притекат на помощ по някакъв начин, поне да видиш, че се интересуват от теб като пациент, но не би.Гадно и тъпо му става на човек.

# 691
А въобще някой чете ли тука от Надежда?
Едно време пишеше жената на Стаменов от време на време. Сега не знам как е.

# 692
  • Пловдив
А въобще някой чете ли тука от Надежда?
Едно време пишеше жената на Стаменов от време на време. Сега не знам как е.
Пише в другата тема за Надежда, на родилите мами, ника и е nani_ Може някой да я покани и в нашата тема, на мен ще ми е приятно да знам, че все пак има чуваемост от тяхна страна. А и доста полезно ще ни е нейното присъствие тук.

# 693
Пише в другата тема за Надежда, на родилите мами, ника и е nani_ Може някой да я покани и в нашата тема, на мен ще ми е приятно да знам, че все пак има чуваемост от тяхна страна.

Аз ще я поканя, не ме притеснява. Ще и пиша на лични да се включи в дискусията.

П.П. Писах лично съобщение с покана за темата.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 21:13 от Nachita_Nachita

# 694
Малко встрани от темата. Може ли някой да ми каже защо не трябва да се пие кафе? Аз по принцип не пия нито газирано, нито К.кола, но кафето си го искам. Поне едно на ден и без мляко. Гледам всички го ограничават след трансфер или го пият с мляко. Защо едно ободряващо кафе пречи? Просто ме яде отвътре това гузно чувство като си пия кафето през деня. Че аз съм го изтеглила почти на обяд заради естествено негово Величество Хашимото...

# 695
От  Фонда  следят стриктно за бременостите и бебетата  които са родени  след тяхно финансиране.Обаждат се ,питат  пол-см ,тегло,кога е родено и прочие.Статистика се води.

Шакира,кафето е диуритик,при бремените не е добре да се обезводняват,защото товаводи до контракции.Ако  пиеш кафе пий и много вода

# 696
Кафето влияе на дебелината на лигавицата. В големи количества не се препоръчва. Трябва да се внимава и с шоколад, чайове, вит.С.

# 697
Момичета, твърдо подкрепям часа за коментар да е задължителна част след тест. Разбирам, че е мн натоварен графикът, но коментар не означава задължително стартиране на нова процедура. Да не се връщам назад, но на мен ми дадоха час след 4 месеца! Искрено се натъжих и възмутих. За мен този коментар означава изключително много - подкрепа, план за действие, обяснение, успокоение - в един изключително деликатен момент след неуспех...
Относно другата организация нямам възражения. Трудно е с толкова мн пациенти.

# 698
Аз, също съм съгласна, че два три месеца чакане, за коментар на неуспешен опит е изключително много. Ако е след дълъг протокол е нормално тялото да почине, но да не говорим, че има момичета със замразени, които чакат само за ЗЕТ. Голямо губене на време. Thinking Мисля, че коментара трябва да е веднага след констатацията на неуспеха, както когато има такъв!

# 699
От  Фонда  следят стриктно за бременостите и бебетата  които са родени  след тяхно финансиране.Обаждат се ,питат  пол-см ,тегло,кога е родено и прочие.Статистика се води.

Тогава остава въпроса защо никъде не обявяват такава статистика  newsm78
Може би трябва да пишем предложенията си до някого? Кое министерство ръководи фонда, коя комисия го следи?
Освен статистика за родени деца от стимулирани финансирани опити, трябва да има статистика за успеваемост по възраст, брой пациенти, протоколи и т.н. Вярно, ще им създадем повече работа, но в крайна сметка се разпределят едни милиони, за които единствения отчет е епикриза от клиниката.

# 700
Не знам с какво би помогнала съпругата на д-р Стаменов...
Със сигурност (нямам конкретика за клиниката) във всяка голяма фирма има хора, които следят публикациите в медиите за тях, анализират, планират, коригират и т.н. Това е най-ценната и безплатна обратна връзка с пациенти/клиенти. Няма как в Надежда да няма поне един човек на тази длъжност.
Със сигурност следят всички теми за клиниката и коригират грешки и правят реорганизация, но за съжаление, когато разполагаш с един потенциал, нямам как с магическа пръчка да го надскочиш.

Статистики...няма как да не се водят, всяка клиника би трябвало да знае с кое и как успява най-много, за да го надгражда и да печели доверието на все повече пациенти.
Преди няколко години съм виждала графики за успеваемост по тип протокол, възраст, фактор и т.н, но не си спомням къде. Почти съм сигурна, че бяха публикувани в сайта на Фонда и в сайта на Щерев. За Надежда нямам спомен.

Герда, моите извинения, ако не си ти Анонимен, но и аз като Шакира, мисля, че си ти.
уважавам правото ти на анонимност, но искам да те уверя, че няма нищо срамно или страшно да застанеш с името си в темата. Още повече, че въпреки словесните двубои, които сме водили тук всички, съм убедена, че нито една от нас няма лоши чувства към теб. Ние, както и ти, сигурна съм, се радваме на всеки успех в темата, както и тъгуваме с всяка, която не е имала късмет.
 Ти, както и всяка друга, заслужавате да успеете и е нормално всяка да има силни и слаби моменти...
А в ситуацията като твоята...искам да ти кажа, че се държиш адски силно и си личи, че не си се отказала от борбата, нямаш право да униваш точно сега. Знаеш, че ако днес отидеш в клиниката ще се срещнеш веднага със д-р Стаменов и ще обсъдите на момента, стоиш пред вратата и чакаш, ако трябва след всеки пациент ще чукаш, но ще те приеме.
Каквото и да решиш ти пожелавам само успех от тук нататък.

# 701
  • София
за 2012 бяха извадили една много подробна статистика, ама това беше.
там беше по възрасти, под ден на трансфер и по още няколко неща.
явно не им се занимава повече или няма кой  Rolling Eyes
http://invitro-bg.com/bg/nie/104/

# 702
 Момичета я дайте едно рамо.

Става  въпрос за тази кампания на олх за подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми.  Документите се изпращат първо по имейл на болницата да попълнят тяхната част и след това те ги пращат на олх. Та някоя от вас пращала ли е и на какъв имейл на клиниката да ги пусна . Звънях да питам , казаха, че имейла го имал в олх където е информацията на страницата. Да ама не!

# 703
  • София
Аз съм виждала статистика на сайта на клиниката, но беше от преди няколко години и не е обновявана.
Ако ЦАР наистина разполага с такава статистика, може би може да се говори с "Искам бебе" или да се организира някакво писмо до директора на Фонда - да публикуват такава статистика на сайта си  Peace.

# 704
Момичета я дайте едно рамо.

Става  въпрос за тази кампания на олх за подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми.  Документите се изпращат първо по имейл на болницата да попълнят тяхната част и след това те ги пращат на олх. Та някоя от вас пращала ли е и на какъв имейл на клиниката да ги пусна . Звънях да питам , казаха, че имейла го имал в олх където е информацията на страницата. Да ама не!

Здравей!Аз бях в петък в клиниката и попитах за това на место.От регистратурата ми казаха че единия вариант е да попълниш документите и да ги предадеш на тях,като съответно ще ми ги изпратят попълнени на моя имейл.Другия вариант е да ги попълниш и да ги изпратиш на следния имейл: adminisracia@invitro-bg.com този имейл ми го написа една от служителките.Аз си ги носих и реших да ги подам при тях лично и на имейл не съм пращала,но ми направи по късно впечатление че ''ädminisracia" е без "t'' и незнам дали така се пише или просто го е написала грешо.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт