Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
tachi-pa,  благодаря ти много ,ще пробвам на този имейл

# 706
Момичета я дайте едно рамо.

Става  въпрос за тази кампания на олх за подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми.  Документите се изпращат първо по имейл на болницата да попълнят тяхната част и след това те ги пращат на олх. Та някоя от вас пращала ли е и на какъв имейл на клиниката да ги пусна . Звънях да питам , казаха, че имейла го имал в олх където е информацията на страницата. Да ама не!

Здравей!Аз бях в петък в клиниката и попитах за това на место.От регистратурата ми казаха че единия вариант е да попълниш документите и да ги предадеш на тях,като съответно ще ми ги изпратят попълнени на моя имейл.Другия вариант е да ги попълниш и да ги изпратиш на следния имейл: adminisracia@invitro-bg.com този имейл ми го написа една от служителките.Аз си ги носих и реших да ги подам при тях лично и на имейл не съм пращала,но ми направи по късно впечатление че ''ädminisracia" е без "t'' и незнам дали така се пише или просто го е написала грешо.Успех.

administracia@invitro-bg.com това е адреса на мен са ми пращали резултат от изследване

# 707
Златни сте ! bouquet bouquet bouquet

# 708
Здравейте момичета,
Отскоро ви следя и отскоро съм пациентка на д-р. Персенска. Искам първо да ви пожелая много късмет и един щастлив финал на всички.   Hug
Предстои ми снимка за проходимост на тръбите и незнам ако се обадя в първия ден когато дойде лелката дали ще има и ако някой е правил скоро дали може да ме информира за цена.  bouquet

# 709
На мен цветната снимка ми я направиха на 10-тия ден от цикъла. Цената беше 150-180 лв., не мога си спомня точно... Беше без упойка, предполагам, че ако е с упойка ще е по-скъпо. Късмет Simple Smile

# 710
Мойто дете не е отчетено във фонда. Дори и в клиниката нямаше да е, ако не бях изпратила снимка.

# 711
Здравейте, момичета. Някоя от вас ходила ли е при д-р Еленчев за колпоскоп и цитонамазка? Исках да получа коментар по моите резултати по телефона, защото ми е почти невъзможно да отида в момента до клиниката, но от кабинета ми отказаха. Само на място! Искам да разбера това обичайна практика ли е или да започвам да се притеснявам:)

# 712
  • Sofia
Здравейте момичета,
Отскоро ви следя и отскоро съм пациентка на д-р. Персенска. Искам първо да ви пожелая много късмет и един щастлив финал на всички.   Hug
Предстои ми снимка за проходимост на тръбите и незнам ако се обадя в първия ден когато дойде лелката дали ще има и ако някой е правил скоро дали може да ме информира за цена.  bouquet

Аз си правих миналата седмица. Точно както ми казаха в първия ден звъннах по телефона запазих си час за 9 ден от цикъла ми и така стана. Цената е 120 без упойка и 220 с упойка + 23 за пълна кръвна картина  Peace

# 713
Не коментират резултати от колпоскоп и цитонамазка по телефона, не се притеснявай.

# 714
BettyBoop и аз чакам резултати от цитонамазка. Казаха, че се получават на място(ще ходя следващата седмица).
Шакира, кафето предизвиква контркции. Разбира се всеки организъм различно реагира, но за себе си съм забелязала, че дори по време на месечен цикъл, ако пия повече кафе, болките(които са си вид контркции) са повече. Присъединявам се към Дандиела, че имам добро предчувствие за теб!... стискам палци от сърце!

Момичета, ако се забавя с ден - два за подновяване договора за съхранение на ембриончета дали ще е голям проблем!?

# 715
  • В сърцето на любимия човек

Момичета, ако се забавя с ден - два за подновяване договора за съхранение на ембриончета дали ще е голям проблем!?
Не, аз се сетих с три месеца по-късно, платих със задна дата  Peace

# 716
оо, златна си, Пънче! Откровено се притесних вчера като погледнах договора... bouquet

# 717
  • София
Момичета, след пункция кога се обаждат да кажат дали и колко яйцеклетки  са се оплодили и как се развиват?

# 718
На мен ми се обадиха денят след пункцията, и ме зарадваха, че всички са се оплодили.
А после ми звъняха през ден да ми казват как се развиват.
Обаждаха ми се около 11,30.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 13:08 от Анонимен

# 719
  • София
на другия ден се обаждат, последния път чак късния следобед, след 15 часа.

Общи условия

Активация на акаунт