Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 203 980
  • 941
  •   1
Отговори
# 870
В седми клас български се води от Йонова и Тодорова. Йонова е много амбициозна, взискателна и напрягаща. Съжалявам, че детето ми беше при нея. Рухна психически, а за мен това беше немислимо т.е моето дете е супер спокойно и стабилно психически. Нито им даде кураж, нито ги насърчи преди матурите. Стрес, стрес и още стрес. Учат неща, които не влизат в НВО, учат материал за 8 клас....Кому е нужно в тази толкова напрегната година?
Йонова се държи неадекватно и с родителите. Но това си е моето мнение. Принципно я величаят. Може да е професионалист, макар дъщеря ми да и е откривала грешки+ диалект....Но като педагог има много да се желае

Тодорова е много по- спокойна и умерена, но пък в нейните групи няма добра дисциплина и резултатите са по-ниски

Напълно споделям мнението за г-жа Йонова. Добре, че си преместих детето! Стресът там идва в повече както на децата, така и на родителите. Никак не препоръчвам школата й.

# 871
Записахме каката при Таня Илиева в "Междучасие" от сега от 6ти клас да се готви по математика за НВО, някакви мнения...

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 23:55 от sunshine81

# 872
Няма да спра да я хваля. Много съвестно младо момиче, завършила е СМГ. Спокойна, добре обяснява и никога не отказва помощ. Дано има повече като нея

# 873
  • София
В голяма дилема съм да записвам ли шестокласника на школа. Цяла седмица училище и после и събота и неделя, малко в повече ми идва, поне на мен. Знам само тре школи Веди, Регалия, Междучасие, друга да пропоръчате или дасподелите мнения за цитираните?

# 874
  • София
Е няма да е "и събота, и неделя", единият ден е. А може и да не е по двата предмета.
В 6 клас е по-скоро да закърпят пропуски.
Веди имат тестове, разделят според възможностите. Ако детето е на двата предмета, може да е с различни групи.
Хубавото е, че имат много групи и ако се наложи да пропусне може да отиде на другия ден, става след предварително уведомление и според детето определят с коя група да е.
Ето още възможности:  Работилница за знание, Милениум

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 14:52 от Desem

# 875
  • у дома

Ето още възможности:  Работилница за знание, Милениум
Образователни технплогии
НИЯ

# 876
  • София
Синът ми ходеше в 6 кл в Софроний и по двата предмета, неделя беше, после в 7 кл беше в Алеф.

# 877
  • София
Достатъчно прегарят в 7 клас, ако не целите нещо свръхелитно, едва ли си струва от 6. Просто ще вметна, че не е само ходенето на школа, често има и домашни, и подготовка, някъде в 7 клас почивен уикенд има само на Коледа, постоянно пробни по всички ваканции и т.н.

# 878
  • София
Би било притеснително, ако нямат домашни и подготовка и не често, а винаги

# 879
Здравейте,

Моля за препоръка за школа/учител по математика за подготовка за НВО в 7 клас, по възможност около Младост.
Какви са отзивите за Da Vinci по отношение на математика и заслужава ли си?

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 10:50 от GVelinova

# 880
  • София
Те не приключиха ли вече със записванията? Само хубави неща съм чувала за тях, но още нямам лични впечатления.

# 881
Здравейте,

Моля за препоръка за школа/учител по математика за подготовка за НВО в 7 клас, по възможност около Младост.
Какви са отзивите за Da Vinci по отношение на математика и заслужава ли си?

Аз от Да Винчи съм много доволна. Синът ми беше там 5-6 и 7 клас. Изкара много добри резултати на НВОтата и сега учи в ТУЕС.

# 882
Бяха се набутали в групите на всички класове в нашето училище и постоянно пускаха реклама. Иначе мои познати бяха доволни.

# 883
Отзивите са в двата полюса за тях. Не знам кое е обективно....

# 884
Здравейте, някой има ли номера на Иван Симеонов от СМГ? За частни уроци става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт