Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

• 204 549
  • 941
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Бобец, Динева от НЕГ ли имаш предвид? Не знаех, че работи там  Simple Smile Или е съвпадение на имената? Ако не е, то тя преподаваше на моите в 8 клас, много родители недоволстваха как ги товарела с много домашни в интензивната езикова година и не била дашна на оценки, аз пък бях много доволна от това. А познато дете беше профил при нея, по новата система, имаше супер оценка на ДЗИ. Създавала според децата ми в началото илюзията за сухо, безинтересно преподаване, ама после се оказвало, че се разбира абсолютно всичко от обясненията й. Та ако е така и със седмокласниците, супер Simple Smile

# 616
пенсионирана русалка, точно тя е. И второто дете е при нея във Веди. Със сина ми случайно попаднахме при Динева. За седмокласничката си поисках да е в нейната група. Ако не се лъжа близо 10 години е в школата.

# 617
Здравейте, имам голямо колебание. Чудя се коя школа да избера, Веди или Междучасие. Помагайте моля::Simple Smile)))

# 618
  • Враца
Не пишете нито за кой клас, нито по кой предмет.
Моля син посещава Междучасие по БЕЛ, 7 клас, при г-н Кирил Тодоров. Доволна съм, господинът е много авторитетен, дава им много информация, когато им проверява работите прави персонални забележки и дава указания. Подробно оценява посгиженията и недостатъците на децата, за да има насока за работа.
Доста е ангажиран, но все пак намира време да има достатъчно персонално отношение, което е рядкост при курсове с повече деца накуп.

# 619
Моето дете ходи в "Междучасие" по БЕЛ при госпожа Нела Димова - 7 клас. Изключително съм доволна - жена от старата школа, сериозна и с изисквания, която обаче има  и чувство за хумор, и подход към децата. За един месец беше научила имената на всички, а на втория, по време на родителската среща установих, че и доста добре се е ориентирала както във възможностите им, така и в характерите им. Синът ми ходи преди това лятото на друго място на опреснителен курс- едвам изтрая шесте пъти. Тук ходи с желание от самото начало, изпитва страхотно уважение към учителката, научава много, а и за сега на пробните изпити се справя учудващо добре. Когато го записвах се надявах след цяла година обучение, ако може някак да стигне до 70 точки. Е, още на втория пробен ги задмина . Да е жива и здрава госпожата, че след четири години и дете номер 2 ще запиша при нея.
По МАТ не ходи в школата, така че не мога да дам отзиви.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 11:54 от Karmelita111000

# 620
Не пишете нито за кой клас, нито по кой предмет.
Моля син посещава Междучасие по БЕЛ, 7 клас, при г-н Кирил Тодоров. Доволна съм, господинът е много авторитетен, дава им много информация, когато им проверява работите прави персонални забележки и дава указания. Подробно оценява посгиженията и недостатъците на децата, за да има насока за работа.
Доста е ангажиран, но все пак намира време да има достатъчно персонално отношение, което е рядкост при курсове с повече деца накуп.
Извинявам се, пропуснала съм . Става въпрос за подготовка за НВО, БЕЛ и математика  за следващата година.

# 621
Здравейте, на този етап избрах школа Междучасие , група по БЕЛ при г-н  Тодоров и по математика при  г-жа Ваня Стоянова. Някой има ли впечатления от г-жа Ваня Стоянова?

# 622
  • София
Здравейте, на този етап избрах школа Междучасие , група по БЕЛ при г-н  Тодоров и по математика при  г-жа Ваня Стоянова. Някой има ли впечатления от г-жа Ваня Стоянова?

И аз за момента се спрях на групата по БЕЛ при Тодоров, дано сме доволни, че младежът вятър го вее на бял кон.

А за летните опреснителни курсове записвате ли децата? Дали има смисъл?

# 623
Здравейте! Бихте ли могли да ми препоръчате преподаватели, които дават индивидуални уроци за подготовка за НВО след 7 клас по математика и БЕЛ? Живеем в Гео Милев. Редута, Слатина, Христо Смирненски са удобни локации. Детето се предвижва само Simple Smile

# 624

И аз за момента се спрях на групата по БЕЛ при Тодоров, дано сме доволни, че младежът вятър го вее на бял кон.

А за летните опреснителни курсове записвате ли децата? Дали има смисъл?
Аз мисля да я запиша юни по БЕЛ и септември по математика

# 625
И ние сме много доволни от г- жа Димова , с такова желание ходи на уроците при нея , че не е за вярване.Резултатите са отлични на пробните изпити , в училище също вече се справя без да допуска никакви грешки на контролните  които им дават.

Моето дете ходи в "Междучасие" по БЕЛ при госпожа Нела Димова - 7 клас. Изключително съм доволна - жена от старата школа, сериозна и с изисквания, която обаче има  и чувство за хумор, и подход към децата. За един месец беше научила имената на всички, а на втория, по време на родителската среща установих, че и доста добре се е ориентирала както във възможностите им, така и в характерите им. Синът ми ходи преди това лятото на друго място на опреснителен курс- едвам изтрая шесте пъти. Тук ходи с желание от самото начало, изпитва страхотно уважение към учителката, научава много, а и за сега на пробните изпити се справя учудващо добре. Когато го записвах се надявах след цяла година обучение, ако може някак да стигне до 70 точки. Е, още на втория пробен ги задмина . Да е жива и здрава госпожата, че след четири години и дете номер 2 ще запиша при нея.
По МАТ не ходи в школата, така че не мога да дам отзиви.

# 626
Здравейте отново, помагайте при избор на учител по математика (София - школи Веди или Междучасие)
Колебанията ми са големи:(((

# 627
  • София
Здравейте,
И аз търся препоръка за школа или частен учител по математика в Младост за 6 клас. Целта е после да продължим и в 7- ми клас.
Четох добри отзиви за Когито, но досега моето дете не е ходило на допълнителни занимания по    математика и се притеснявам нивото да не е прекалено високо.

# 628
С уговорката, че не са мои лични впечатления, но с надеждата да бъда полезна на търсещите курс по Математика за 7клас, ще споделя какво събрах като информация от форума. Четох доста теми.

Школа Софроний тел. 02/9872428, 0878630818, 088630817
Препоръчвани - Камелия Николова и Живка Андреева

Школа Арете тел. 02/9582010, 02/9581733, 0887564374
Препоръчвани - Котиркова и Власова

Школа Веди  тел.02/9714782
Занятия в събота и неделя
 Цена 1260лв/ 3 вноски по 420лв/
Препоръчвани -  Веселка Христова и Светлана Илионова

Школа Регалия
Препоръчвани - Емилия Димитрова, Румяна Блянова и Деспотова

# 629
Здравейте! Бихте ли могли да ми препоръчате преподаватели, които дават индивидуални уроци за подготовка за НВО след 7 клас по математика и БЕЛ? Живеем в Гео Милев. Редута, Слатина, Христо Смирненски са удобни локации. Детето се предвижва само Simple Smile

Ако Ви устройва Хаджи Димитър, ми пишете. Мога да Ви препоръчам учител по математика.

Общи условия

Активация на акаунт