Ebay 96

• 68 049
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Ясно, значи вече ресетват пароли при съмнение.Важното е, че не се оказа фейк.

# 256
Ох, отдъхнах си.
Благодаря, момичета  Hug Hug Hug
Още един от стоте проблема днес:

сутринта спечелих търг, недогледала, че метод на плащане е "друг", не paypal.
Веднага писах на продавача да ми укаже как да платя, но до момента ни дума, ни вопъл, ни стон.
Какво да направя и колко още може да чакам, без да рискувам наказание?

# 257
Здравейте, имам проблем с поръчка в ebay- изписва ми, че този продавач вече не е регистиран в сайта. Какво трябва да направя и дали не съм изпуснала срока?Не съм много добре с английския и не зная дали ще мога да се оправя.

# 258
Здравейте, имам проблем с поръчка в ebay- изписва ми, че този продавач вече не е регистиран в сайта. Какво трябва да направя и дали не съм изпуснала срока?Не съм много добре с английския и не зная дали ще мога да се оправя.

Конкретно? Не е пристигнала пратката ли? Преди колко време е направена покупката?

# 259

Конкретно? Не е пристигнала пратката ли? Преди колко време е направена покупката?

This user is no longer registered on eBay-
това е изписано отдол Поръчките са направени  на 2  и 3 януари от един и същ продавач 2 бр.

# 260
  • Sofia
   Кога ти е бил последният възможен ден за доставка? Защо си чакала повече от 3 месеца досега, без да предприемеш нищо?

# 261
   Кога ти е бил последният възможен ден за доставка? Защо си чакала повече от 3 месеца досега, без да предприемеш нищо?

Беше тяхната Нова Година и всичките поръчки се  забавиха доста. Все се надявах, че ще пристигнат.

# 262
  • Sofia
   Ако искаш да ти помогнем, отговори на въпроса, който ти зададох. Не знам защо го заобиколи. Rolling Eyes

Кога ти е бил последният възможен ден за доставка?

# 263
  Ако искаш да ти помогнем, отговори на въпросите, които ти зададох. Не знам защо ги заобиколи. Rolling Eyes

Кога ти е бил последният възможен ден за доставка?

Не съм ги заобиколила. Не ми  дава да отворя за да видя повече информация

# 264
  • Sofia
   Къде гледаш? В "Purchase History" откриваш ли нещо като информация?

# 265
   Къде гледаш? В "Purchase History" откриваш ли нещо като информация?

ORDER DATE
Jan 03, 2016

ORDER TOTAL
US $7.75
See description
Order 50000mAh Dual USB Portable Solar Battery Charger Power Bank For Cell Phone O06
View similar items - ORDER DATE Jan 03, 2016
View seller's other items - ORDER DATE Jan 03, 2016
More actions - ORDER DATE Jan 03, 2016
1 item sold by yang201406
50000mAh Dual USB Portable Solar Battery Charger Power Bank For Cell Phone O06
50000mAh Dual USB Portable Solar Battery Charger Power Bank For Cell Phone O06
( 331745235291 )
This user is no longer registered on eBay.
Add note
   ITEM PRICE:
US $7.75

това е всичко, което се вижда. Повече не ми дава да отворя

# 266
  • Sofia
   Странно... Не знам какво друго да те посъветвам, освен да пишеш на Ebay. Peace

# 267
   Странно... Не знам какво друго да те посъветвам, освен да пишеш на Ebay. Peace

Опитах на Help & Contact но не мога да отворя картинката за да я маркирам, както искат там, за да се раззбере за какво става въпрос

# 268
  • Sofia
   От кой Ebay си пазарувала – .com или .co.uk?

# 269
   От кой Ebay си пазарувала – .com или .co.uk?

com

Общи условия

Активация на акаунт