Лидл ::80::

• 115 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Последно - много полезна или много вредна е лампата от сол? newsm78 Какво и е вредното, затова че няма йод? Thinking
Според мен ррр имаше предвид готварската хималайска сол  Rolling Eyes.
Аз си я харесвам много, дори и да няма писаните за нея полезности.
Имам и свещник, паля си го всяка вечер  Flutter.

# 346
Последно - много полезна или много вредна е лампата от сол? newsm78 Какво и е вредното, затова че няма йод? Thinking
Бях гледала цял филм по Дискавъри или някой от подобните канали, но не мога да го намеря сега.
Ето нещо, което обобщава доста от нещата. Дали всичко е вярно не знам, но е добре да се има едно наум. Във филма идеята беше, че някакъв германец измислил тази сол. Самата сол идва основно от Пакистан, но и от други места. Няма нищо общо с Хималаи.Не си спомням дали във филма казваха, че е вредна.
http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=115738
От тук насетне всеки да си преценява в какво да вярва. Peace

# 347
  • София

Говорех за солта за консумация, не за лампата.

# 348
ОК, разбрах. Peace

# 349
Има ли аншоа и каперси в Лидл?

# 350
  • София
Момичета да сте забелязали случайно в някой Лидл в София да има аптечки и пожарогасители за кола?

# 351
Има ли аншоа и каперси в Лидл?

Има и двете в момента в нашия магазин. Аншоата май я има през италианската и гръцката седмица. Каперсите са в асортимента.

# 352
  • Варна
Аз взех етажерката, но е за подарък и не съм я отваряла.
Ако прочета повече негативни мнения, може и да я върна...
Етажерката е разкошна и много полезна вещ, пак да се повторя, ама като не съм компетентна по други въпроси поне по този да си меля Mr. Green Не я връщай.

# 353
  • На брега на морето
Коя етажерка? За детските играчки ли?

# 354
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Днес взех някакво ново май плодово кисело мляко Пилос 125гр, на дъното са плодовете отгоре млекцето,прозрачна опаковка-много ни харесаха

# 355
  • Русе
някой с отзив за чадърите, които излизат в понеделник.

# 356
  • Sofia, Bulgaria
Детската етажерка е супер и я препоръчвам с две ръце. Купихме я предишния път-края на лятото, когато я пускаха. Нашата само че е с бяла дървена част и розови, зелени и сини кутий. Събрахме голяма част от играчките на детето вътре, особенно за дребняжите е чудесна. Дребната е на 1год и 4мес и постоянно влачи кутийте- нищо им няма. Надявам се по натам, ако е още здрава да я ползваме за моливи, флумастри и книжки- вижда ми се много удобна и за тетрадки (обаче ако издържи толкова, дето си правя аз сметка ще ги призная Лидл Grinning)

# 357
  • София
Аз както винаги пиша само ако имам драма или въпрос. Та имам голяма драма  Laughing Магазина е до нас и ми е мега удобен. Пазарувам основно от него, но както и преди съм споделяла не купувам кисело мляко от там. Сега и този проблем ми се реши като внесоха Верея Simple Smile Обаче част от месото им взе да става непоносимо... Не купувам пилешки бутчета и цяло пиле от там от поне половин година(не че съм открила от къде да взимам, просто не ядем вече). Но сега просто съм разочарована от така наречената телешка кайма. Наистина в началото беше добре, а сега и съсипаха качеството. Много се чудя защо винаги се започва с добро качество и се минава към боклуци, чиято цена никак не е евтина. И сега ще тичам до Била за месо, за друго в Лидл... И се чудя има ли как да се провери качеството на тази кайма. Изобщо има ли място където може да се направят такива хранителни тестове?
А казахте ли на Лидл за това? Обикновено, ако има оплакване и сигнал от клиенти, се прави проверка на доставчика и понякога се стига до смяната му.

# 358
  • Русе
Аз както винаги пиша само ако имам драма или въпрос. Та имам голяма драма  Laughing Магазина е до нас и ми е мега удобен. Пазарувам основно от него, но както и преди съм споделяла не купувам кисело мляко от там. Сега и този проблем ми се реши като внесоха Верея Simple Smile Обаче част от месото им взе да става непоносимо... Не купувам пилешки бутчета и цяло пиле от там от поне половин година(не че съм открила от къде да взимам, просто не ядем вече). Но сега просто съм разочарована от така наречената телешка кайма. Наистина в началото беше добре, а сега и съсипаха качеството. Много се чудя защо винаги се започва с добро качество и се минава към боклуци, чиято цена никак не е евтина. И сега ще тичам до Била за месо, за друго в Лидл... И се чудя има ли как да се провери качеството на тази кайма. Изобщо има ли място където може да се направят такива хранителни тестове?
А казахте ли на Лидл за това? Обикновено, ако има оплакване и сигнал от клиенти, се прави проверка на доставчика и понякога се стига до смяната му.
Е, нали жената писа после, че се е обадила на клиентския им телефон.

# 359
  • София
Да, Jira . Бяха наистина много любезни и определено обърнаха внимание на оплакването. Както казах- надявам се да има и резултат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт