Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 493
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Електрическа е стъклочистачка.

# 436
  • Варна
Здравейте! Днес за първи път си облякох новия тъмно син потник, който за моя най-голяма изненада се оказа, че пуска боя. Резултатът е, че светлите ми панталон и сако са посинели  #Cussing out Панталонът около кръста и сакото от вътрешната страна. Сега съм в чуденка с какво и как да третирам. Дайте акъл, моля  Praynig

# 437
  • в сърцата на децата <3
Пробвай да изпереш с цветоулавяща кърпичка

# 438
  • Бургас
с оцет го изпери

# 439
  • в сърцата на децата <3

Това пробвано ли е? Защото домашният оцет оцветява (освен ако не е от бяло вино), а купешкия има изкуствени оцветители (в повечето случаи)...

# 440
  • Бургас
трябва да е истински, не химически, защото от едно време от баба ми знам, че оцета запечатва боята

# 441
  • в сърцата на децата <3
Значи все пак трябва първо да почисти с нещо изцапаните дрехи и тогава да ги третира с оцет, за да не посинеят повторно?

# 442
  • Бургас
моята препоръка беше да изпере синия потник да не пуска повече боя, а за другите дрехи друго третиране, права си - може с кърпичка

# 443
  • Варна
Идвам да се похваля, че успях да се отърва от посинялото  Party
Снощи накиснах панталона и сакото със ...сода, сутринта изпрах, но не всичко излезе. От пералнята пак в легена с тройна доза препарат за петна и след работа пак в пералнята на 60' с предпране и цветоулавяща кърпичка - всичко излезе, а кърпичката от бяла стана синя  Mr. Green Иначе и потника киснах и изпрах, определено обаче няма да го сложа пак със светъл панталон  Stop

# 444
  • Тра-ла-ла
Как да се отърва от оси? Няколко гадини явно са свили мини гнездо под врата на кухнята откъм терасата. Скоро ще идват майстори да ми обръщат дограмата и трябва да изтребя осите и да изчегъртам гнездото. Гледам има разни спрейове по 5-10лв newsm78

# 445
Как да се отърва от оси? Няколко гадини явно са свили мини гнездо под врата на кухнята откъм терасата. Скоро ще идват майстори да ми обръщат дограмата и трябва да изтребя осите и да изчегъртам гнездото. Гледам има разни спрейове по 5-10лв newsm78
Аз не съм ползвала спрейове, просто изчаках да стане тъмно, когато не са активни и им разруших гнездото.
Добре е да има някой с фенерче да освети наблизо.

# 446
Вземи един райт и напръскай обилно в осилото им. Ще стане и с дезодорант и запалка, като горелка, но не знам дали ще убие яйцата им. Важно е да пръскаш вечер, когато всички са в осилото, защото през деня може да излезе някоя да те атакува, а и повечето оси навън. Пази се!

# 447
Осите - само със спрей! И наистина се пази много, че са се навъдили едни едри мутанти, които си жилят и нощем!
Мен преди седмица ме ужили оса, докато простирах пране в малките часове на нощта. Бях със зверски болки 2-3 дена, почти не можех да си движа ръката. У дома котката се справи с тях, оказа се, че са поне няколко. Но ако я бях видяла, че ги лови, щях да я дръпна, че може и на нея беля да докарат.  Peace За щастие, тя е добре, а аз трябваше само да мина да събера труповете.   Mr. Green

# 448
Снощи накиснах панталона и сакото със ...сода, сутринта изпрах, но не всичко излезе. От пералнята пак в легена с тройна доза препарат за петна и след работа пак в пералнята на 60' с предпране и цветоулавяща кърпичка - всичко излезе, а кърпичката от бяла стана синя  Mr. Green Иначе и потника киснах и изпрах, определено обаче няма да го сложа пак със светъл панталон  Stop
Кой препарат за петна използва?

# 449
  • Варна
Кой препарат за петна използва?

Grand Maximo Oxy Stain Remover - от Кауфланд го бях купувала и не беше скъп, прахообразен е, в пластмасова кутия, 750г.

Общи условия

Активация на акаунт