Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 594
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Ако бащата не пие и бие, детето не иска да го вижда само, ако е добре подковано от мама.
Би ли обяснила?

# 196
  • София
Бащата има право, но детето няма задължение. Правата не са задължения.
Дрън- дрън. Mr. Green
Детето, нормално има желание, освен ако ти не си го подковала подобаващо, но и задължение, щом законът е повелил, а то е малолетно.
Айде, стига глупости, че ставаш смешна. Mr. Green

# 197
Айде, стига глупости, че ставаш смешна. Mr. Green

Става смешна, защото ти се вързва на глупостите.

# 198
  • София
Става смешна, защото ти се вързва на глупостите.
Помолих те най- културно, да обясниш, защо според теб, е глупост, едно дете да обича баща си, при положение че не е видяло нищо лошо от него?
Нещо не ти изнася въпроса ми ли, що ли? newsm78

# 199
  • София
Само че ти не каза ако не е видяло нищо лошо от него, а ако бащата не пие и не бие. Което, разбира се, е чудна глупотевина. Хиляди бащи не пият и не бият и пак се държат толкова противно, че децата не искат и да ги чуят.

# 200
  • София
Лошото на децата е, че като порастват, поумняват.

# 201
Да се чудиш защо толкова жени се развеждат с "не пие, не бие".

# 202
  • София
Да се чудиш защо толкова жени се развеждат с "не пие, не бие".
Не бягай по тъча.
Куп жени се развеждат И само защото вече не го обичат- минала им тръпката, демек.
Тук говорим за децата- едно дете, дори и ако бащата не се държи добре с майката, пак продължава да го обича.
И когато се разведат, и когато остане при нея, за да започне да не иска да го види, единствената причина е, че е настроено от нея.
Дай ми една причина, поради която детето изведнъж ще реши, че не иска да вижда баща си, след като не е тормозено от него.

# 203
  • София
Лошото на децата е, че като порастват, поумняват.
Напротив, хубаво е, но ако имаш грам коректност и си оставила детето да направи избора си, не да го лишаваш от баща, защото така си решила.
Не знаеш колко неприятно може да бъдеш изненадана, когато ти потърси сметка.

# 204
  • София
Само че ти не каза ако не е видяло нищо лошо от него, а ако бащата не пие и не бие. Което, разбира се, е чудна глупотевина. Хиляди бащи не пият и не бият и пак се държат толкова противно, че децата не искат и да ги чуят.
Че то, много е трудно да се сетиш, нали?
Трябваше да изброя подробно " не пие, не бие, не се държи зле с децата", че да ти стане ясно?
Глупаво е да се правиш на недостатъчно интелигентна, не мислиш ли? newsm78

# 205
  • София - Рим и обратно
Абсурд, почва да ми свети кристалната топка, че си бивша свекърва с разведен син. Само бивши свекърви и синчетата им могат да дрънкат великите фантасмагории за лошата майка, която настройва децата против клетия им татко. Ако знаеш колко съм го слушала това като малка, до втръсване. Ей затова не исках и все още не искам да виждам баща ми и майка му, щото ми се повръща да слушам колко била лоша майка ми. Моята дъщеря също не ще да ходи при баща си, подсещам я да му звъни, карам я да се виждат, когато я търси (той даже и с пари, дрехи и телефони я мами, нали е в такава възраст), еми не и не, не го иска. Да я бия ли, за да ходи при него? Естествено, аз съм виновна, според него hahahaА пък "да я подковавам", хич не ми е и хрумвало, от къв зор?? Нито пият, нито бият - и моят, и нейният.

# 206
  • София
Абсурд, почва да ми свети кристалната топка, че си бивша свекърва с разведен син. Само бивши свекърви и синчетата им могат да дрънкат великите фантасмагории за лошата майка, която настройва децата против клетия им татко. Ако знаеш колко съм го слушала това като малка, до втръсване. Ей затова не исках и все още не искам да виждам баща ми и майка му, щото ми се повръща да слушам колко била лоша майка ми. Моята дъщеря също не ще да ходи при баща си, подсещам я да му звъни, карам я да се виждат, когато я търси (той даже и с пари, дрехи и телефони я мами, нали е в такава възраст), еми не и не, не го иска. Да я бия ли, за да ходи при него? Естествено, аз съм виновна, според него hahahaА пък "да я подковавам", хич не ми е и хрумвало, от къв зор?? Нито пият, нито бият - и моят, и нейният.
Хвърли си топката там, дето хора не минават.
Синът ми не е женен, живее с едно момиче, но какво ще стане- бъдещето ще покаже.
Много добре помня как ни настройваше майка ми против баща ни- не, че той си нямаше треските за дялане, но тя се разведе просто защото се влюби в друг.
Което не й попречи да го направи черен в очите ни дотам, че да ѝ кажем да се разведе.
И не ми обяснявай, че детето ей така, от само себе си, не иска да види баща си, въпреки че я търси, щото се влюбило в новия прекрасен татко.

# 207
  • София
Моят само правеше астматични пристъпи след всяко взимане от БНД. Аз лично нямам никакви права да проверя каква прашна кочина е жилището му за да си осигуря спокойна - в смисъл здрава -  седмица след свиждане. След поредния пристъп преди около 3 години синът ми сам направи логическата връзка свиждане-пристъп  и сам ограничи вижданията до срещи навън. Дала съм права да се виждат всеки уикенд, реално БНДто се сеща веднъж на 6 месеца. Поне веднъж в месеца подпитвам дали няма да се видят с баща му, отговарят ми, че не го бил търсил...У нас за БНД изобщо не се говори.

# 208
  • София - Рим и обратно
Къде съм написала, че се е влюбила в новия прекрасен татко, бе Абсурд. Децата не са чак такива безмозъчни марионетки на майките си, каквито ги изкарваш. А и аз само бих се радвала да има здрава връзка с баща си (защото две е повече от едно Grinning)но това зависи преди всичко от него, не от мен. То само да тропаш с крак и да недоволстваш, не става, трябва и подход. Децата си имат и собствени виждания, наблюдения,  колкото и да не ти се вярва, не са идиоти.

# 209
  • София
Пълен абсурд е жената да се събере пак с бившия, за да угоди на децата. Дори връзката й с новия да се провали, няма път назад. Ако децата са привързани към баща си, може би е добре да прекарват повече време с него. Седмица при нея, седмица при него, примерно, както е в някои др страни.

Общи условия

Активация на акаунт