Бялата козметика - лице и тяло

• 102 853
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас/Пз

Благодаря за предложението Ани,мисля че доста му се чудих лятото дали да не го взема.Беше на супер оферта в БЗ и Дъглас тогава...Ще го мисля още,някак си ме привлича Клиник голям фен съм на марката.

От последните ти постове разбрах,че ползваш Аквафлуида на Биодерма..Според теб подходящ ли е за комбинирана кожа,склонна към повече омазняване през лятото... Hug

Ооо, аз също много харесва Клиник, но според мен имаш още няколко годинки, в които можеш да си позволиш да ползваш леки неща като Кларинса. Не , че на Клиник продуктите са тежки, но може би след 25+ са ок, преди това освен почистващите им средства, ако нямаш нужда от по-специална грижа по-добре нещо по-леко.

За аквафлуида не знам как ще е в по-топло време, имам подозрения , че няма да омазнява, но самата аз още не мога да дам мнение, тъй като тук на морето си е значително по-хладно и жегите още не са почнали. Лошото е , че няма тестери и може само да си вземеш кутийка и да помолиш в аптеката да ти отсипят от тестера.

Скрит текст:
Днес си направи страхотен домашен ексфолиант, след него кожата ми е като преродена - 1 супена лъжица смлени на брашно овесени ядки и олио от гроздови семки до получаване на каша. Много лек масаж на лицето за около 3-4 минути и после изплакване с топла вода.Резултатът е почистена и блестяща свежа кожа. Накрая нанесох от Бустера на исием и имам чувството, че се пое много по-добре , тъй като кожата е направо отворена.

# 586
# 587
  • София
Налбантова, и двете съм ползвала някога. 100% вземи скинкода.

# 588
Ани,аз също съм на морето като теб - Бургас.  Hug Heart Eyes Но съм останала с впечатление,че е препоръчително да се носи фактор целогодишно. Най-вероятно ще те послушам и ще потърся отливчица от някоя аптека..  newsm78
Досега не съм ползвала крем за лице,но мисля,че ми е време да започна да полагам някакви грижи за лицето-лек хидратиращ крем,защото всяка кожа си има нужда от хидратация,както и някой с по-голяма слънцезащита.

Иначе Клиник според мен са идеални за млада кожа,ползвала съм доста неща и съм супер впечатлена от всяко едно... Може би затова съм такъв фен. Докато на Кларанс ползвах миналата година един измиващ крем с абразивни частици,изобщо не ми хареса,много агресивен ми се стори... Но всяка от 2те марки си има добри попадения според типа кожа според мен..

Чудесен скараб си си забъркала,може да пробвам някой път,но в момента съм влюбена в този  на Клиник . Страхотен е просто ! Heart Eyes Почиства в дълбочина, премахва черни точки и замърсявания,нанясям го в банята докато се къпя и е затоплено,така порите ми са отворени и наистина всички мръсотийки се разкарват.Има страхотно ментово изстудяващо усещане,чатиците не са от най-нежните,но аз така предпочитам.След като разтъркам с кръгообразни движения и направя лек масаж и отмия,след това усещам притока на кръв в тази зона,цялото ми лице става червено за няколко минутки,което е супер-подобрява кръвообращението. Изобщо не оставя пресушена кожата или опъната,а точно обратното.Абе изобщо чудесен продукт е !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
  • Sofia
   Дайте линк към скраба на Clinique, моля. Simple Smile

# 590
# 591
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ползвам го вмомента,но този на Кларинс е в пъти по-хубав.

# 592
  • Sofia
   Мелина__, merci! bouquet

Beautyholicа, ще погледна и този на Clarins, значи. Simple Smile

# 593
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И двата са със ситни частици,почистват и омекотяват на едно ниво,но ексфолианта на Кларинс ухае на цитруси,съдържа масло от ший,екстракт от портокали и моринга.Този на Клиник няма миризма или по-точно долавям някаква лека химична.По-рядък е като консистенция с оранжев цвят,докато този на Клиник е бял,мазен,гъст крем.
Ако търсиш по-бюджетна алтернатива - Клиник.
Ако искаш по-богата откъм съставки формула и разкошен аромат - Кларинс.Имам чувство,че кожата ми е по-добре хидратирана.

Мога да снимам паралелно консистенциите,ако това ще ти помогне повече. Peace

# 594
  • Sofia
   Аз, всъщност, нищо не търся в момента, но ме заинтригувахте с горните постове, понеже понастоящем съм без никакъв ексфолиант и май ще трябва да си взема нещо, че усещам кожата си недобре почистена напоследък. Peace

# 595
  • Стара Загора
Ползвам го вмомента,но този на Кларинс е в пъти по-хубав.

Бюти, може ли линк?

# 596
  • София
Благодаря ти Армира  Hug
Този ли беше с блестящи частички?

# 597
  • Бургас/Пз

Вивче, това е хидратиращ лосион , който е страхотен, прави кожата уникална.
А с блестящите частици е олиото на Нюкс ето това http://www.kozmetika.bg/NUXE/7502_Huile-Prodigieuse-Or-%D0%9C%D0 … 0%B8%D1%86%D0%B8/ /на мен не ми доада, бях писала по-горе защо/
има го и без частици, за мен то е по-добрия вариант, ако ще е олио - http://www.kozmetika.bg/NUXE/7500_Huile-Prodigieuse-%D0%9C%D1%83 … 0%BB%D0%B8%D0%BE/

Моят любим продукт за тяло с блестящи частици е на Севънтиийн ето този лосион http://malena-shop.bg/tialo.html?manufacturer=15 на някои от тях ароматите наподобяват на известни парфюми. Също така обожавам лосиона с какао на Жая - понеже лятото се къпя понякога и по три пъти на ден и винаги се мажа, гледам да го имам под ръка. http://bsicosmetic.com/Ziaja-losion-za-tialo-s-maslo-ot-kakao-s-pompa-400-ml Пилингът за тяло също е разкошен http://ziaja.bg/produkti-2/grizha-za-litse/5092,zhaya-piling-za- … -s-maslo-ot-kakao

# 598
  • Бургас/Пз
Извинявам се, че в отделен пост, но предния стана дълъг, та затова Simple Smile

Някой има ли отзиви за този крем на Биотерм.
http://www.parfimo.bg/noshten-krem-za-vsichki-tipove-kozha-bioth … 8wCFcG6Gwodkn0A8A
За първи път виждам кремовете да имат тестери , както парфюмите - според вас може ли да рискува човек и накрая да получи продукт , който няма нищо общо.

Също така един общ въпрос  - Колко често ексфлолирате лицето си, като напишете и типа кожата , която имате

# 599
  • Пловдив
Ексфолирам 2-3 пъти в седмицата,според нуждата, но ексфолианта ми супер фин , на Наши с арган. Кожата ми е нормална, с леко мазна т зона.

Общи условия

Активация на акаунт