Бялата козметика - лице и тяло

• 102 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Аз използвам ексфолиращ продукт един-два пъти седмично. Много харесвам Estée Lauder Perfectly Clean Exfoliator: икономичен, ситни частици, прекрасно почистващ. Кожата ми е комбинирана, бързо омазняваща се лятото. Този продукт едва ли ще е подходящ за суха кожа, защото здраво ексфолира, не е подобен на крем, а си е почистваш, сапунен продукт - за мен обаче е идеален.

Поради обстоятелството, че на моята кожа всичко идва тежко, особено в топлото време, през деня се отказах от кремовете. Ползвам серуми на Estée Lauder (най-различни: Idealist (двата вида), Perfectionist - той ми харесва по-малко, защото има лек "кир-ефект" - не нещо драматично, но се смъква някак от кожата и трябва по-внимателно нанасяне), над серума нанасям Екрана на Кларанс. Така кожата ми се омазнява по-малко. Вечер, разбира се, използвам и кремове, и масла, и разни по-тежки продукти, но за деня серум плюс  Екран ми е най-оптимална комбинация.

# 601
Момичета, колебая се между три обсъждани тук слънцезащитни продукта за лице - аквафлуида на Биодерма, лосиона на Скинкод 50+ и Екрана на Кларанс. Кой да избера? Кожата ми е суха и обилно пигментирана през лятото.

# 602
Здравейте,

Трябва ми почистващ гел/пяна или нещо от този род, което да почиства добре лицето от грима и не само. Защото има продукти, в състава на които има вещества(съставки) , от които на следващия ден ми се подуват очите и кожата там започва да се бели и болни страшно много след като го намажа с крем ( използвам "Здраве", защото не съм открила още друг крем с който мога да си мажа кожата на клепачите и да не ми изсъхне  Sad )
В момента за премахване на грим използвам мицеларната вода на Гарниер - розовата. За сега това е моя продукт. И задължително след това се мажа с крем "Здраве".

# 603
  • София
Аничка, аз може би се обърках, защото по-назад в темата се обсъждаше един лосион на Галеник с блестящи частички и май точно този лосион на Нукс, та оттам реших, че и този ще е такъв  Mr. Green Викаш, разкошен, прави кожата уникална  Mr. Green  Добре де, по-различен ли е от всеки друг лосион за тяло?
Жая ... ще го пробвам  Laughing

За ексфолиацията - 2-3 пъти седмично, горе долу през ден, като не прежулвам силно, просто обтривам с екфолианта. В момента ползвам някакъв оризов, от Гуд бокс кутията  Laughing Планирам обаче да си взема новата маска на Филорга, защото е божествен ексфолиант - маска  Heart Eyes Кожата ми е суха.

Отзиви за този продукт?

Скрит текст:

# 604
  • София
Момичета, колебая се между три обсъждани тук слънцезащитни продукта за лице - аквафлуида на Биодерма, лосиона на Скинкод 50+ и Екрана на Кларанс. Кой да избера? Кожата ми е суха и обилно пигментирана през лятото.

Най-добре е да потърсиш мострички и да прецениш кой е най-подходящият за теб продукт. Моята кожа е много суха и Екрана ми идваше съвсем недостатъчен сложен самостоятелно, затова се налагаше да се мажа под него със серум и дневната ми грижа. А такова натрупване на продукти не е ок за кожата ми, която е и много тънка. Затова преминах на варианта ВВ-то ми да е с висок фактор, а слънцезащитните кремове ползвам лятото на морето. Не ме притеснява това, че са мазни, но ме дразни лепкавостта, която оставят повечето такива кремове.  Peace
На Биодерма съм ползвала само крема, аквафлуида не, та не мога да кажа нищо за него.

# 605
  • Бургас/Пз
Аничка, аз може би се обърках, защото по-назад в темата се обсъждаше един лосион на Галеник с блестящи частички и май точно този лосион на Нукс, та оттам реших, че и този ще е такъв  Mr. Green Викаш, разкошен, прави кожата уникална  Mr. Green  Добре де, по-различен ли е от всеки друг лосион за тяло?
Жая ... ще го пробвам  Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Уникална, уникална, колко да е уникална.  Joy Казано честно за мен нуждата от по-хубав и богат лосион за тяло е основно през зимата. Тогава предпочитам бутърите на Бодишоп или този на Нюкс. За лятото и от 5лв и 30лв все една и съща работа при моето къпане по 3 пъти на ден Simple Smile Преди работа, след работа и преди лягане и все се мажа, така че въпреки че Жаята и Севънтин са много по-бюджетни, със сигурност ми правят кожата също толкова хубава, колкото и Нюкс. Виж за зимата Жаята ми идва недостатъчна и затова искам да е по-богат крема, който ползвам.  Wink

# 606
Най-добре е да потърсиш мострички и да прецениш кой е най-подходящият за теб продукт. Моята кожа е много суха и Екрана ми идваше съвсем недостатъчен сложен самостоятелно, затова се налагаше да се мажа под него със серум и дневната ми грижа. .
[/quote]
Благодаря. Аз съм от провинцията и във физически магазини тук не се предлагат нито Екрана, нито Скинкод, та с мостри няма как да се снабдя. Достъпна ми е само Биодерма /от аптеките/, но ползвам крема вече няколко години и ми се щеше да пробвам нещо друго. Кожата ми също е тънка и суха.

# 607
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Eксфолирам 3-4 пъти седмично (ползвам вмомента споменатите екфолианти на Кларинс и Клиник).След като ги приключа съм се насочила към Диор,за който чета добри отзиви.Имам нормална към суха кожа.

Отзиви за този продукт?
Скрит текст:

Чувствам се като консултантка на Кларинс Simple Smile.Имам го - за всякакъв тип кожа.Не работи над даден проблем(пингментни петна,бръчки,акне),а е крем за здрава,безпроблемна кожа по мое мнение.Ухае силно и приятно флорално.Усещам си кожата мека и хидратирана(вмомента съм с него)Казват,че дава вид на озарена,отпочинала кожа..възможно е при продължителна употреба.

# 608
Snezhina.16, за мен много добър почистващ продукт е  Philosophy - Purity Made Simple
http://www.philosophy.com/skin-care/cleansers.
Скрит текст:
Не люти на очите, почиства идеално, а освен това и балсира Р на кожата.
Има го в някалко варианта - пяна ( т. е. гел, който се пени като сапун), като толетно мляко и като олио. Аз лично, съм от по-старата школа и продукт, който не се пени нямам чувството, че измива. Laughing

# 609

Отзиви за този продукт?

Скрит текст:
Имам го ,но не е продукт,който бих повторила,въпреки че не е лош.Ползвам го,когато усетя кожата си по-суха от обикновено и тогава е добра основа за фдт.

# 610
  • София
На моята кожа кларинс не се отразява добре. Някои техни гримове са хубави.
ексфолиирам се през ден. Предпочитам химични пилинги. На филорга и пудрата на Фирис.

# 611
  • Букурещ
Ексфолирам 2-3 пъти седмично, ползвам бялата маска на Glamglow, много любима, никога не оставам без нея и един скраб на Juara (Juara rice facial scrub)- марката е американска, но е създадена от 4 индонезийки, ползва индонезийски натурални съставки, и без парабени, сулфати и т.н., тук е много популярна.  Последно видях, че вече са го сменили с някакъв нов ензимен скраб, трябва да го пробвам и него.
Отделно от маските ползвам 2 пъти седмично ексфолиращия тоник на Clarins.

# 612
  • Чукарландия
Ексфолиирам два пъти седмично лицето си. В момента използвам един ексфолиант на Балеа за чувствителна кожа, много нежен пилинг. Сега си поръчах SeaBuckWonders, за който прочетох само добри отзиви, надявам се да ми хареса. Hug

Взех си Биотерм SPF 50, крема за лице. Наистина има матиращ ефект. За моята смесен тип кожа е идеален, но за по-суха кожа не мисля, че ще е подходящ. Peace

# 613
  • Пловдив
Бела, защо е в стъклено шише с помпа този ексфолиант? Нещо различно ли е? На тампон ли се слага или както всички други се използва?

# 614
  • Чукарландия
Бела, защо е в стъклено шише с помпа този ексфолиант? Нещо различно ли е? На тампон ли се слага или както всички други се използва?

Нямам идея защо е в стъклено шише. Може би защото е 100% натурален продукт. Използва се както всички ексфолианти: масажираш на влажно лице, изплакваш. Peace
Какво те притеснява? Hug

Общи условия

Активация на акаунт