Бялата козметика - лице и тяло

• 102 832
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Аз мажа по 3 пъти дневно,със суха кожа съм и поема по много.За околоочния контур - също.
Нощен даже два пъти,в зависимост в колко часа си лягам.Например в 12-1,когато лягам и ако чета книга до към 3 сутринта,слагам пак.

# 631
На мен дневен, нощен и околоочен ми стигат за около 3 месеца, като мажа доста щедро, защото кожата ми е много суха. За шията и деколтето най-често използвам различен крем от тези за лице.
Reinа,
би ли споделила какви кремове използващ за шията и деколтето? Аз използвам за там същия крем, който използвам за лицето. Но винаги съм смятала, че за шията и деколтето трябва по-специална грижа.

# 632
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,има специални кремовете за шия и деколте.По мое мнение,повечето са за бръчки,отпусната кожа и ориентирани към дами 40+.

# 633
  • Бургас/Пз
Явно на Бюти кожата "изяжда" кремове.
Аз зимата изразходвам по-бързо кремовете, отколкото лятото, но като цяло между 3 и 4 месеца.

Много съм доволна от Аквафлуида на Биодерма- пробвах само с него и пудра отгоре, също и в комбинация с фдт , самостоятелно без нищо, и все ми харесва  Peace Peace

# 634
  • Чукарландия
Много съм доволна от Аквафлуида на Биодерма- пробвах само с него и пудра отгоре, също и в комбинация с фдт , самостоятелно без нищо, и все ми харесва  Peace Peace

Ани, лек, немазен, бързопопиващ ли е Аквафлуида? Hug

Аз също много дълго си влача кремовете...Понякога и до 5 месеца, а уж мажа доволно... Mr. Green

# 635
  • Пловдив
Аз май съм най- икономична, между 7-8 месеца карам с един крем Grinning

# 636
При мен пък сякаш кремовете изобщо не свършват. Simple Smile
Това е, защото ползвам 5-6 едновременно, плюс още толкова серуми. За съжаление, веднага щом купя нещо, ми се приисква да го пробвам; не съм дисциплинирана и да карам подред: щом свърша даден продукт, да купя нов чак тогава - трупам, събирам, постоянно пробвам нещо и свършване няма. Много лошо.

# 637
  • Чукарландия
Аглая и аз съм така в трупането... Свършване няма. ooooh!

# 638
Не им ли минава срокът на годност? Аз напоследък гледам да отварям нов крем едва когато съм изразходила предишния. Което не ми пречи да си купувам и да си трупам нови, ама си стоят и чакат ред. Simple Smile

# 639
Аз май съм най- икономична, между 7-8 месеца карам с един крем Grinning
И аз така  Peace

# 640
System Error, точно заради сроковете на годност хич не е хубаво това, което правя. Има някои продукти с шестмесечен срок; не успявам да ги изразходя дотогава, но забелязвам, че нито на мирис, нито като консистенция нещо в тях се променя поне още няколко месеца; на кожата ми също няма последствия. Така че подозирам, че точният срок е малко условен, особено ако продуктът се съхранява на по-студено и тъмно.

Още по-зле стоят нещата с декоративната козметика: засега не ми се е случило да изразходя палитра със сенки например - а и те уж са годни около година. Но пък ми е жал да хвърлям, особено ако палитрата е скъпа и хубава.

П.П. Сега погледнах кремовете, които имам на Ести - 2 години е срокът, тоест - не е толкова малко. Значи все пак нямам развалена козметика. Simple Smile

# 641
държа в хладилника кремовете за лице и очи, които не съм ползвала повече от седмица
за козметиката за тяло ми трябва отделен хладилник, за това стои в шкафа  Laughing

# 642
Ей сега погледах наличната бяла козметика и сроковете на годност. Слава Богу, нямам в момента продукти с кратък срок - всичко е година или две. Но си спомням, че съм ползвала натурална козметика или такава от типа на Веледа пак повече от 6 месеца и нищо фатално не ми се е случило.

# 643
  • София
Reinа,
би ли споделила какви кремове използващ за шията и деколтето? Аз използвам за там същия крем, който използвам за лицето. Но винаги съм смятала, че за шията и деколтето трябва по-специална грижа.

Преди си купувах кремове специално за шия и деколте - Lierac Coherence, M. Asam Vinolift, Juvena, Gatineau Defy Lift, Lancome Renergie. Шията ми е малко дълга и имам една хоризонтална линия, която исках да посмекча, обаче нямах особен успех и в последната година-две започнах да използвам кремове, които не харесвам по дадена причина за лицето - в момента съм с един на Cle de Peau - води се масажен, доста мазен, наистина идеален за масаж на областта, а е и голяма опаковка. Преди това ползвах на Лумене от серията Тайм фрийз и на Нюкс /бяха ми подарък, но не ми паснаха на кожата/, също един крем на Трилоджи, който си бях купила без проба, след прекрасни отзиви за хидратиращите му свойства, но на мен не ми овлажняваше достатъчно и заедно с едно шипково масло, което също не ми влияеше добре на кожата, ги измазах по шията и деколтето. И Филорга Iso Structure съм мазала, както и Шисейдо /май Бенефианс беше, вече не помня/. В момента ползвам един на Ив Роше с 30 скъпоценни масла, който купих по Коледа, заради някакво намаление. Laughing

Гледам да не се затрупвам с много кремове наведнъж, защото ставам неспокойна и започвам да мажа тези, които ползвам в момента навсякъде, само и само да свършат по-бързо и да премина към следващите.  Crazy Laughing

# 644
Reinа,

Скрит текст:
Преди си купувах кремове специално за шия и деколте - Lierac Coherence, M. Asam Vinolift, Juvena, Gatineau Defy Lift, Lancome Renergie. Шията ми е малко дълга и имам една хоризонтална линия, която исках да посмекча, обаче нямах особен успех и в последната година-две започнах да използвам кремове, които не харесвам по дадена причина за лицето - в момента съм с един на Cle de Peau - води се масажен, доста мазен, наистина идеален за масаж на областта, а е и голяма опаковка. Преди това ползвах на Лумене от серията Тайм фрийз и на Нюкс /бяха ми подарък, но не ми паснаха на кожата/, също един крем на Трилоджи, който си бях купила без проба, след прекрасни отзиви за хидратиращите му свойства, но на мен не ми овлажняваше достатъчно и заедно с едно шипково масло, което също не ми влияеше добре на кожата, ги измазах по шията и деколтето. И Филорга Iso Structure съм мазала, както и Шисейдо /май Бенефианс беше, вече не помня/. В момента ползвам един на Ив Роше с 30 скъпоценни масла, който купих по Коледа, заради някакво намаление. Laughing

Гледам да не се затрупвам с много кремове наведнъж, защото ставам неспокойна и започвам да мажа тези, които ползвам в момента навсякъде, само и само да свършат по-бързо и да премина към следващите.  Crazy Laughing
Reina,
Много благодаря!  Hug bouquet
И аз имам такива, които не ми пасват на кожата ( на лицето) и след твоите насоки, ще ги изразходвам в/у шията Blush.

Общи условия

Активация на акаунт