Пазаруване от miniprix.bg - 47

• 92 628
  • 778
  •   1
Отговори
# 360
Пуснах заявка за връщане, избрах връщането да е чрез куриер на Спиди. Вие в какво опаковате върнатото? В старата опаковка или в някаква нова? И сега аз ли трябва да се обадя на куриера да дойде, или от миниприкс ще му кажат кога да дойде?

Аз опаковам в старата опаковка, като баркодът залепвам от външната страна. Отивам в спиди и занасям пакета. Те си отдържат 3 те лв за транспорт от върнатата сума

# 361

Аз опаковам в старата опаковка, като баркодът залепвам от външната страна. Отивам в спиди и занасям пакета. Те си отдържат 3 те лв за транспорт от върнатата сума

Сега забелязах, че леко се е скъсала опаковката от някакъв остър етикет на дрехите вътре вероятно. Няма как да я използвам в този вид вероятно?  newsm78 В Спиди осигуряват ли нови опаковки? Отвън също така има залепено 2 "ваденки" с адреса и т.н. на две места. Отлепяш ли ги старите лепнати? Предполагам, че едното се закрива успешно с новия лист, но за двете заедно май няма да стане.

# 362
  • София

Сега забелязах, че леко се е скъсала опаковката от някакъв остър етикет на дрехите вътре вероятно. Няма как да я използвам в този вид вероятно?  newsm78 В Спиди осигуряват ли нови опаковки? Отвън също така има залепено 2 "ваденки" с адреса и т.н. на две места. Отлепяш ли ги старите лепнати? Предполагам, че едното се закрива успешно с новия лист, но за двете заедно май няма да стане.
Обърни опаковката наобратно и слагай вътре нещата. Спиди Не идват- трябва ти да се обадиш за да дойдат, иначе ги носиш в офиса и ги пускаш когато ти е удобно Peace.

# 363

Забравих да напиша, че обръщам опаковката от другата страна. Ако е много скъсана вземи нещо друго - аз например съм връщала в плик на кауфланд, обърнат обратно и облепен с баркода

# 364
Благодаря за отговорите! bouquet Значи мога да взема и по-голяма торба. За съжаление, ще трябва да викна куриера, защото наблизо няма офис на Спиди.

# 365
Ако се викне куриера, не е ли пак 3 лева?
Освен разпечатаното, нищо друго не пиша/слагам, нали:)

# 366
  • София, Манастирски ливади
И фактурата слагам аз.

# 367
Да, фактурата в кутията, кутията в плика, на плика разпечатката от заявката за връщане?
За пръв път ми е и на мен да връщам  Embarassed

# 368
  • София, Манастирски ливади
Да, фактурата в кутията, кутията в плика, на плика разпечатката от заявката за връщане?
За пръв път ми е и на мен да връщам  Embarassed

Това е всичко  Simple Smile

# 369
  • София
Получих ботите http://www.miniprix.bg/produkt/1162923 страхотни са.

sunshine3,julyy m благодаря ви момичета за отзивите  Hug

Кажете само,като ги поносихте поотпуснаха ли се малко, че наистина ги усещам леко стегнати иначе на дължина са ми добре  Peace

С кеф да си ги носиш!  Simple Smile
Аз съм с тесен крак и тъй като взех и номер по-голям не ме притесняват на ширина, така че не мога да бъда полезна с мнение. Но принципно би трябвало да се поотпуснат след няколко обувания.

# 370
  • София
И аз получих тези красавици DKODE, но са ми големи  Cry Умирам си от мъка просто!
Много, много са хубави, удoбни, миришат превъзходно на кожа, страхотна подметка...Обаче ми се вади петата, а като ги разнося малко и направо ще ми падат Sad
Имам 37 номер. Ако някоя от вас ги иска и ми пише днес, ще ѝ ги пратя, иначе ще ги връщам Sad

# 371
http://www.miniprix.bg/produkt/1167834
Дами, някой поръчвал ли е тез кецки. Ако да- отговарят ли посочените см. Моята дъщеря се е загледала в тях, но ако са реални тези цифри трябва поне 2 номера нагоре да взема.

# 372
  • ...на безопасно
Получих 2 броя от   http://www.miniprix.bg/produkt/1168277
Пишат го " леко одеало", но аз мисля, че е кувертюра за легло. И за такова ги взех.

Памучни са, хубави, на -20% и безплатна доставка.

# 373
Какво стана със сайта? Гледам, вече намаления няма въобще, от поне 3 седмици. Това нормално за сезона ли е?

# 374
Какво стана със сайта? Гледам, вече намаления няма въобще, от поне 3 седмици. Това нормално за сезона ли е?

И аз това се чудя. Никакви намаления напоследък. А до скоро всеки ден имаше някакво намаление. Сега на безплатна доставка трябва да се радваме.
Ами, няма да пазарувам!

Общи условия

Активация на акаунт