Искам да кажа ... (73)

• 79 042
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Пуснах "Сблъсъкът на титаните" по бтв.
Не съм разбрала за Тонка и Даун  newsm78.Що са сърдити....явно не е за нещо от тази тема  Thinking.
Заявления от сорта на-спирам да...., не правя,щото не ги спазвам.Тъй че не ми вярвайте,ако се заричам нещо,някога.Мека Ганка съм аз Whistling.

Успях да сваля играта, цари задоволство у нас.

Ей докато не изядох пустите московски бонбони,не мирясах,значи  Embarassed.Ламя и половина.Опитах се да примамя гостите,ама -не,пак за мен си останаха  Crazy.

# 406
Преди един час ми се обадиха едни приятели, че тръгват от София и искат да направим късна вечеря. Та сега ставам да се оправям, а тайничко искам да си лежа на дивана и да си чета книжката. Май не съм за такива съботни забавления вече, а мъжът ми ми се подиграва, че съм баба. Яд го е, че е нощна и няма да се включи  Laughing Та така, ще водя социален живот и ще си наруша диетата с нещо сладко  Crazy

# 407
Добър вечер!
От много, много години не ми се беше случвало да свърши водата, докато се къпя Shocked. И не съм се размотавала. Стоях половин час с балсам на косата, докато бойлерът стопли малко от малко водата. Изплакнах със студена, бррр.
Утре ще четат молитва за здраве на децата, колко лева е редно да оставя? Питах днес, но затваряха църквата и ми отговориха уклончиво.
Голямото лято не е спало на обед и бързо се предаде, надявам се и малкото да последва светлия пример, за да имам спокойствието да прочета малко книга. На Киндъл чета, една от най-смислените ми покупки.

# 408
Аз разбрах, че Даун иска да си вземе почивка. За Тонка не съм разбрала, че е обидена. Жалко.
Алоето за какво го ползвате? От години имаме саксия и така си седи и разсте.

# 409
  • В Космоса
Донесоха ми марокански кус-кус, черен пипер, кимион и джинджифил. Някакви рецепти, идеи къде и как да ги ползвам... Подправките са някакви смески май, много силни аромати имат.

# 410
Лиляна, нали не си мислиш, че си тилкова важна, че да спра или да започна да правя нещо заради теб?

Момичета, трудно ви следя и не мога да се включвам.

# 411
  • Ямбол
Не, Даун, но помня като слон. Тонка каза, че заради мое изказване няма да влиза повече в тази тема, а после ти каза, че поради същата причина ще направиш същото.

# 412
Грешиш. Намери и ме цитирай.

# 413
  • Ямбол
Грешиш. Намери и ме цитирай.
Веднага:

О, Лиляна, не е като ти да не си обсъждала извънфорумни неща. Ти мъкнеш от къде ли не някакви постове и изказвания.
Заради невинното доносничене на Лиляна от тема в тема, в партньорство може би неволно с Акаша, спрях да пиша в Искам да кажа.

...
Тони, и аз от днес спирам, макар че има много момичета, които ми харесват. Стана ми някак скучно.

# 414
Казвам, че ми е скучно, а не че  спирам заради Лиляна.

# 415
  • Ямбол
Да де, скучно ти е. Вярвам ти.
На Тонка казваш, че ти е скучно, а на останалите, че трудно следиш и не можеш да се включваш.

# 416
За това и ми е скучно Лиляна. Аз нямам време като теб да вися нон стоп във форума. Като вляза в темата и се коментира нещо от преди 10 страници нямам винаги време да се върна и да чета. А пък ти си се заблуждажай, че си важна за някой във фоуъма.

# 417
  • Ямбол
Да, нали казах, че ти вярвам. Предполагам, че си убедила и останалите, че е точно така.

# 418
Няма нужда да убеждавам никой, а и за разлика от теб не смятам, че съм толкова важна, че някой да се занимава с мен и мотивите ми. Когато съм прочела нещо по което мога да кажа нещо съм писала на лични, защото да речем е темата вече се говори за нещо друго. Ти наистина се вземаш твърде на сериозно и си мислиш, че хората пишат или не заради теб. Истината е, че много хора спряха да пишат просто, защото за тях се изчерпа темата. На други им е уютно и си пишат. Аз сега се забавлявам с други теми и така.

# 419
  • Милано
Няма как нещо да не се таксува...Не се притеснявай WinkКасата ще писне в случая и любезен глас ще ти обясни какво точно не си таксувала bouquet

Общи условия

Активация на акаунт