Професионални серии за коса - тема 101

• 85 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
denisha, чудна е косата ти и преди и след навиването на пръст  Heart Eyes Laughing

Обаче признавам ти дар словото  bowuu много увлекатено си го описала  Laughing Mr. Green

# 301
Денси, супер че си попаднала на наистина компетентна дама. Аз всеки път попадам на желаещи да ми пробутат най-новото и уж "най-доброто" за моята коса и естествено ,ако е възможно д купя всичко налично. Sick
Интересно е защо не препоръчва пудра за обем. И на мен са ми казвали,че не е подходящо,защото съм с чувствителен скалп, а и допълнително изсушавали косата,но мисля да взема една на Алтерна.
Аз в момента свърших Хроноложист и се чудя да  я подновявам ли ,нещо нова на Керастаз ли да тествам или да минавам само на Алтерна? Whistling

# 302
  • София
denisha, чудна е косата ти и преди и след навиването на пръст  Heart Eyes Laughing

Обаче признавам ти дар словото  bowuu много увлекатено си го описала  Laughing Mr. Green
Благодаря ти, JLo.   Hug
 Мога и още и по-добре да пиша, но се срамувам.  Blush
Надявам се искрено, да съм била полезна и забавна!  Laughing  Wink  Hug

# 303
Днес,най-после,пристигна 2 минутния р-р на Афоджий.Откога го чакам.Взех си огромната опаковка.Установих че идеално се комбинира с шампоан Вела Sp  луксойл.

denisha,идеално описание си направила и страхотна коса имаш  Peace

ДЕНСИ,обичам твоите публикации  Hug Wink

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 13:03 от bubanka

# 304
На мен финишите са ми слабост, признавам. Имам 5-6 кремообразни и 5-6 олиа. Все още понякога зациклям какво да сложа след излизане от банята. Обикновено на влажна коса слагам някакъв крем с термозащита. На суха - спрея на Секси хеър, ако ще ползвам преса и на финала - олио за блясък и приглаждане.

Като заговорихте за финиши, идвам с отзив за: http://www.enzo.bg/wella-professionals/oil-reflections-olio-za-p … -cveta-na-kosata/. Доближава се много до това, което очаквах, а именно - малко по-лек вариант на олиото Вела Лукс Ойл. Ползвах два пъти на суха коса в два последователни дни - не ми утежни, не ми остави мазен филм върху ръцете, омекоти и полира донякъде косата, а цената му е просто смешна. Доволна!  Mr. Green Тази Вела ми става все по интересна, особено след серията Лукс Ойл и течната коса, които до момента ми се отразяват чудесно. Heart Eyes Обмислям още покупки от марката.

Парфюм не пръскам по косата, само понякога в основата на тила, но това не се брои. Sunglasses

nixx, доста смел експеримент от твоя страна. Ще те следя с интерес, ако решиш да споделяш в темата! Peace

Магнолия, не си личи лошата подстрижка чак толкова, не се тревожи!  Hug

Мишчица, супер се е получило, другия път и аз ще пробвам с две плитки, а не само с една  Heart Eyes.

Видях и още хубави коси в последните страници, пълните ми душата и ужасно ме стимулирате, да знаете! Hug

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 13:03 от bubanka

# 305
  • София
Денси, не знам как да ти благодаря за всичкото време, което отдели да ни разкажеш  Hug

Магнолийка, косата ти е просто невероятна  #Crazy Лошата пострижка въобще не ме интересува, прекрасен косъм, великолепен, уникален  Crazy  bouquet

Бубе  Embarassed Hug

Дениша, прекрасна си и в изказа си, и в косата  bouquet

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 13:04 от bubanka

# 306
  • Бургас/Пз
Denisha, Дениии, страхотна , страхотна коса, досега не я бих виждала в естествен вид, а винаги права. Моля те, не я изправяй повече, само си гориш косата  Praynig Praynig С това навиване на пръст направо ме разби отвсякъде, уникално се е получило. Цветът също ти е много хубав.  Hug Тук никой няма да те ревизира, така че няма от какво да се срамуваш, дай воля на възможностите си  Peace

nixx, много бих искала да видя снимки от процеса на растежа, много ми е интересно. Пожелавам ти една хубава и здрава коса и никога да не ти се налага повече да прибягваш до подобни начини за справяне с проблемите.  Hug Hug

Магнолийке
, любов е твоята коса, рязана, крива, все е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes

Белла, аз никога не пръскам косата с парфюм, освен ако парфюмът не е предназначен точно за това

# 307
  • София
Ех, какъв късмет, Денси! И аз да възкликна. Колко ми се е искало и на мен д апопадна на консултант, който д ами обясни за всичките тези козметики... Ама уви, като навсякъде, и фризьорите нищо не разбират и не могат. И Аз редовно ходя с крива коса като Магнолия... На естествено прав косъм всяка кривка вади очите... Всеки етаж е излишен...
За задавнето на въпроси - и аз съм задавала доста въпроси, а никой не ми е отговарял. Много важно! после питам пак и пак. То наистина като влезе човек в темата, за 10 минути вече са изписани 5-6 страници... И човек понякога чете през ред и каквото го вълнува. А пък докато пусне нов отговор, вече има 5-6 изпреварили го, които седят в червено.
Аз пък установявам, че на моята коса финишите са почти излишни, или ако слагам, трябва да са миниатюрна капчица. Веднага ми я омекотяват и сплескват. Пробвала съм всякакви финиши... От друга страна пък колкото и да ми е фина косата, иска маски , а не балсами...

# 308
Denisha, адашке страхотна коса и дар слово наистина. Hug Харесваш ми обаче къдрава, искам и аз така да ми се накъдри дефинирано косата, а не малко чупки отпред никак, а фризи отзад.

На мен момичета, за първи път в живота ми се случва да попадна на съветник, жената не е фризьорка, на Керастаз и такова внимание да ми обърнат. Не ползвам продуктите им по салони и вкъщи от вчера.
Дали защото се разбра, че съм нов клиент не стъпвал досега в салона, пък конкуренция голяма, а и реномиран салон в центъра на София, дали защото си е професионалист и читав човек жената...не знам. Определено ще се върна в салона отново и ще я потърся пак.
Искам да кажа, че всичките тези неща бяха напълно и абсолютно безплатни. Платих 26 лв. за сешоар на финала. Това беше и условието, което видях във фейса, ..."заповядайте ден на керастаз в салон... с терапия фузио доз подарък при сешоар". За моя изненада имаше часове предния ден /явно нямат достатъчно посетители все пак или наистина конкуренцията в центъра на София е огромна и клиентите се разпределят/. Кой да предположи, че марката има такива професионалисти консултанти.

# 309
  • София
Момичета, може ли да помоля ,ако някоя скоро е поръчвала Алтерна от Enzo да сподели дали е доволна ,четох че има поръчали,които откровено се съмняват в оригиналноста на продуктите? bouquet

Поръчвала съм термозащитата с бамбук и Алтерна Рипленишинг Мойсчър и не съм имала проблеми с двата продукта.

# 310
  • Враца

Аз пък установявам, че на моята коса финишите са почти излишни, или ако слагам, трябва да са миниатюрна капчица. Веднага ми я омекотяват и сплескват. Пробвала съм всякакви финиши... От друга страна пък колкото и да ми е фина косата, иска маски , а не балсами...
Това все едно аз съм го писла за моята коса, странна работа наистина. Като чета по колко много финиши ползвате на един път  newsm78  моята се утежнява от всичко  #2gunfire
Аз парфюм никога не съм пръскала по косата, смятам, че е пагубно за нея

# 311
Момичета, имам въпрос. От една седмица се мия с Nashi Phyto Dual Kompleks Ш+Б + ампула и ми се отразява много добре. Какъв вид е серията - протеинова, хидратираща или балансирана? И колко време мога да я изпозвам преди да сменя с дтуг вид серия? По теста с косата ми излиза, че ми трябва хидратация, за да знам какво да купувам.
Много Ви благодаря Simple Smile

# 312
Белла, много се радвам, че ти е допаднала "косата"  Hug А още повече, че шампоана ти е харесал толкова много и не ти е заплел! На мен също ми се нареди директно в любими, много нежен и приятен, а с протеинов характер, перфектен просто  Heart Eyes

Ани, нанасянето на каквато и да е маска/балсам на суха коса е трудоемка работа и отива много по-голямо количество, да не говорим колко неравномерно се получава. По-добре намокри косата така, че да не закачаш корените, а само дължините за да не ти е мокро на скалпа и неприятно.  Peace

Аз си слагам финиши по много, защото животното е много гладно и абсурд да остана само с един дори.
Само 2-3 пъти съм получавала утежняване от финиш  Grinning

Косата си не я пръскам с парфюм никога, мразя да ми мирише около носа. Много съм чувствителна на аромати и супер капризна, почти нищо не ми допада до толкова, че да искам постоянно да го усещам. Не пръскам и тялото си всъщност, само и единствено дрехите.

nixx__, леле първи номер  Shocked Каква смелост!  bouquet И на мен ми е интересно процеса на растеж, най-вече защото стане ли въпрос за него винаги се преувеличава или обратното  Mr. Green Някои виждат 2см като 7-8 или 7-8 им се струват 2см, много е субективно и аз от край време вярвам само на собствените си очи и реално измерване. За балсами, които според мен ще са ти добре погледни тези на Алтерна от Бамбуковите серии - за блясък, анти фриз, за обем дори. Иначе аз мога да ти препоръчам едни непрофесионални ампули едновременно за растеж и омекотяване/подхранване на косата,
Скрит текст:

Дениша, косата ти е прекрасна! Къдрава ми харесва много повече  Heart Eyes
Хареса ми и ревюто ти с малка забележка - спри да се извиняваш плахо и давай по-смело! Както казах по-горе всеки има правото да пише и да не пише каквото сметне за добре по темата, за която сме се събрали.  Hug

Денси, всичките описания от консултантката отиват на първа страница  Hug А дали ще знае нещо за тези номерца в началото на състава?

Някой може ли да каже какво означават цифричките преди изписването на съдържащите се вещества в съставите на Керастаз? Някакъв патент ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 13:05 от Анонимен

# 313
  • Бургас/Пз
Момичета, имам въпрос. От една седмица се мия с Nashi Phyto Dual Kompleks Ш+Б + ампула и ми се отразява много добре. Какъв вид е серията - протеинова, хидратираща или балансирана? И колко време мога да я изпозвам преди да сменя с друг вид серия? По теста с косата ми излиза, че ми трябва хидратация, за да знам какво да купувам.
Много Ви благодаря Simple Smile

Ампулата на Фито е протеинова. Добре е да се ползва не повече от веднъж седмично или по средата на терапията , която се прави веднъж месечно. За тези Ш и Б ли говориш http://www.nashilife.it/en/content/landoll-launches-the-first-re … tive-plant-stem-1 - това е терапия за салон, но може да се ползва и в домашни условия. Според мен шампоана си е протеинов, макар че на мен лично не ми действа като типичен протеинов  продукт.
Пак според мен не е добре да ползваш само тази серия, а да редуваш с хидратираща и дори още една балансирана серия.

# 314
  • Стара Загора
От няколко години ходя в салон на Керастаз.Бях спечелила от една томбола серията Кристалисте и бях писала, че искам да си я взема от този салон.Още от самото начало бях впечатлена.Фризорката изобщо не се опита да ми пробутва разни продукти.Аз мислях тогава да си купувам някаква серия обаче тя каза, че няма смисъл и че единственото, което бих могла да си взема е цимент термика - при условие, а като разбра, че не ползвам сешоар ми каза и че няма смисъл.Никога не ми е натрапвала продукти.
Относно шампоаните ми е казвала да слагам количество колкото една монетка и при това да масажирам колкото се може повече скалпа.За маските или балсамите докато стоят на косата да масажирам кичурите.Освен компенентните съвети, които получавам ми харесва и че ми подстригва точно колкото аз искам.Само един път направи една издънка - направи ми малко пластове ама може и аз хубаво да е било.
Момичета прекрасни коси показвате.
Магнолия, независимо, че чертата е малко накриво е точно като сатенен водопад.
На Напура съм ползвала шампоана за удължаване на анангенната фаза.Доста съм разздвоена като мнение за него.Не ми харесва миризмата, не се пенеше при мене изобщо и трябваше да слагам повечко количество, за да си почувствам косата чиста.Имаше и някакво балансиращо PH балсамче.Не беше лошо, но супер отвратителна миризма.След раждането мисля да пробвам ампулките на Напура и ще видим - дано ми се отразяват добре.

Общи условия

Активация на акаунт