Професионални серии за коса - тема 101

• 85 403
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, имам въпрос. От една седмица се мия с Nashi Phyto Dual Kompleks Ш+Б + ампула и ми се отразява много добре. Какъв вид е серията - протеинова, хидратираща или балансирана? И колко време мога да я изпозвам преди да сменя с друг вид серия? По теста с косата ми излиза, че ми трябва хидратация, за да знам какво да купувам.
Много Ви благодаря Simple Smile

Ампулата на Фито е протеинова. Добре е да се ползва не повече от веднъж седмично или по средата на терапията , която се прави веднъж месечно. За тези Ш и Б ли говориш http://www.nashilife.it/en/content/landoll-launches-the-first-re … tive-plant-stem-1 - това е терапия за салон, но може да се ползва и в домашни условия. Според мен шампоана си е протеинов, макар че на мен лично не ми действа като типичен протеинов  продукт.
Пак според мен не е добре да ползваш само тази серия, а да редуваш с хидратираща и дори още една балансирана серия.
Благодаря много. Аз съм се объркала, за серията Remedy става въпрос Simple Smile но много благодаря. А ампулата я слагам веднъж седмично.
Значи ще трябва да купя хидратираща и балансирана серия. За хидратираща мисля за Keune, но нямам идея за балансирана Simple Smile

# 316
Денси, всичките описания от консултантката отиват на първа страница  Hug А дали ще знае нещо за тези номерца в началото на състава?

Някой може ли да каже какво означават цифричките преди изписването на съдържащите се вещества в съставите на Керастаз? Някакъв патент ли е?
Скрит текст:
Много благодаря! Hug bouquet

Не нищо не ми е казвала, пък и аз не знаех за тях, аз състави сега се уча от вас да гледам, иначе никога. Ще попитам обаче задължително следващия път, защото аз ще намеря тази фина дама отново да ме консултира. Heart Eyes

# 317
  • София

В едни момент стигнахме и до продуктите, които са стари и срока на годност. Попитах дали мога да слагам като преуош олиото Олео-Релакс, защото освен силната миризма на зюмбюли не го харесвам иначе, защото ми е леко. Тя ми каза "може" и в следващия момент ми каза, "то е толкова старо и вече е спряно от производство, не знам откъде ги купувате тези стари продукти". Засрамих се и промрънках, че наистина моето е много старо, на което тя не отговори нищо и по-добре.

Никога не пръскам парфюм по косата зеленее ми и наистина е пагубно от алкохола. знаете ли парфюмите каква химия са и какви алергии причиняват на организма?
Парфюми за коса тези без алкохол на Шанел, като допълване на ЕДП  и ЕДТ от сериите например Шанс, Коко Мадмоазел и др.По 35 мл. са и са много хубави, но и скъпи за съжаление.

Oleo Relax спрян от производство? Говорим за финиш серума, нали? Според мен това не е вярно. И на мен ми е лек от известно време.

А иначе в салоните има компетентни жени и много добре им е обяснено, че ще спечелят повече, ако се върнеш там, отколкото да го обърнат на пазар и нагъл маркетинг заради който да заобикаляш салона от далече. Laughing Аз поне никога не си взимам продуктите от салона и съм убедена, че в сайтовете са по-нови, защото от салоните не се купува кой знае колко козметика вече. Салонът, в който ходя никога не са ми предлагали даже да си ги купя от тях. Витрини има, виждат се, обсъждаме продуктите и ефекта, но никакви намеци за покупки. Едно време преди 10 години и повече, да- Керастаз имаше само в салоните, но вече има толкова опции. Като малка преди 17-18 години (а може и повече) мама ме миеше с шампоани на Лореал Професионел и също ги вземахме от салон, помня странните бели бутилки, по-продълговати. Crazy За шастие, пазарът се развива!  Mr. Green

С тая влага навън съм изненадана, но косата ми не стана фризи навън Heart Eyes Ливинг Прууф ще вземат да ми харесат,а никакви очаквания нямах.

# 318
Да ето този: Освен да не ме е разбрала нещо, ама то друг няма? На техния щендер обаче наистина го нямаше. newsm78 А и в Арлен не наличен.

# 319
  • София
Привет,

Дели, аз съм съвсем прясно пристрастена към профи козметиката за коса  Mr. Green. До сега за къдрици съм ползвала предимно пяна. Имам тази на Юджин Перма, също ползвам и рингс крема на Лакме. Сега получих кремчето на Ливинг пруф. Ти пробва ли го вече  Mr. Green?
Магнолия, не е много приятно спането с плитки  Mr. Green. Първо защото аз не обичам косата да ми е мокра/влажна и това усещане ме побърква. Още повече, че след цяла нощ на сутринта като разплетох още си беше влажна  newsm78. Второ защото ги усещам, като се въртя, усещам неравностите им  Mr. Green. Луда работа.
Мац, аз никога не съм могла да плета рибени кости, но от клипчето в предната тема /не помня коя съфорумка го постна, но и благодаря  bouquet/ стават ясни някои тънкости. На мен ми беше сефтето  Peace. Сега тренирам на дъщеря ми  Crazy.

Аз също пръскам косата си с парфюм  Blush.

# 320
Nixx Hug Радвам се на още една къса коса в темата - освен моята  Mr. Green, иначе се чуствам като в небрано лозе със всички тези невероятни дълги коси. Ползвам предимно хидратиращата маска на Moroccanoil , сега си взех и Living Proof Restore Mask . От сериите на Living Proof Restore и No Frizz съм много доволна, даже скалпа ми се успокои Hug

# 321
Мишчица още не съм го пробвала, по-късно вечерта Simple Smile

# 322
Дениша, как така навиваш на пръст? Аз нещо не мога да си го представя Simple Smile.

# 323
Хубави коси показвате и много им се радвам... Heart Eyes
Аз днес пак пазарувах, а уж нямаше нищо да вземам до 8 март... Mr. Green Взех си 30 ампули за скалп на Денсифик (без проба  Crazy), но бяха изгодни и сега се чудя маска Терапист ли да взема или Аge Recharge...  newsm78 Накрая май ще взема и двете, така като стане и много мразя... Joy А да не говорим, че и маска Хронолоджист искам.... Confused

Днес направих експеримент... Понеже хайверените шампоани на Алтерна ми дразнят скалпа, днес измих с шампоан Терапист и сложих балсама Restore... Ееее не ми дразни за сега на скалпа и косата ми е супер... Да видим утре как ще е като сухота по краищата или утежняване в корените.... Peace

# 324
По повод въпросите предполагам щом никой не ми отговори, никой не е ползвал все още новата четка за изсушаване Tangle Teezer Blow-Styling? Дали пък да не се прежаля да я поръчам въпреки, отзивите че е доста тежка и да отговарям аз после?

# 325
  • София
И на мен ми е интересна четката. Аз харесвам Тангъл Тийзър  Hug Ако решиш, ще чакам впечатления!

# 326
Денси,май никой не я е ползвал  Thinking Интересна изглежда.Преди няколко месеца минах на гребен-този на Макадамия.Първия месец ми беше супер трудно.Но само с гребен не ставам фризи след изсушаване.

ФРЕЯ,страхотен пост  Hug Винаги е удоволствие да те чета  Heart Eyes

ЛУННА ПЪТЕКА,вземи и двете маски,вземи гииииии  Mr. Green

# 327
  • Пловдив
Аз я погледнах, но тъй като ми е много трудно да се суша сама с каквато и да е четка, не и обърнах особено внимание. Мисля, че силикона ще скубе допълнително.  На клипчетата изглежда лесно, но в действителност  newsm78!? Все пак ще ми е интересно да науча повече, ако някой се престраши да я пробва.

# 328
  • Бургас/Пз
Момичета, с какво успокоявате скалпа при всички тези продукти - моят се раздразни от Philip Kingsley Moisture Extreme шампоан и балсам, сега и от Kerastase Discipline Bain Fluidealiste.  Hug

Може да пробваш с гел от алое или масло от чаено дърво, но то е хубаво да се комбинира  друго масло, ето например тази грижа за раздразнен скалп е много хубава:
Скрит текст:
Масаж на скалпа:
¾ малка бутилка масло от жожоба (можете да замените с  бадемово масло или зехтин)
15 капки масло от чаено дърво
Нанесете сместа по скалпа и масажирайте нежно в продължение на няколко минути.

# 329
И аз се оглеждам за четката  Mr. Green но за сега само се оглеждам. Ще са ми интересни отзивите.

Общи условия

Активация на акаунт