Професионални серии за коса - тема 101

• 85 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря на момичетата, които се отзоваха  bouquet Heart Eyes
Тъй като съм съвсем новичка в професионалната козметика, и имам да пробвам и да се уча още мноооого, искам да пробвам от всичко и бързо  Twisted Evil Twisted Evil  Grinning Но това разбира се, няма как д се случи, така че ще я карам бавно.
Като за начало ще погледна еластайзъра и някакъв безсулфатен шампоан и балсам, и ще видим какво ще стане. Погледнах цените на някои продукти в енцо, там наистина имало голяма разлика с цените в рибката или арлен  Shocked Shocked май от там ще се поръчва...

# 496
  • София
Дениша, Руса мама, серията за изтощена коса restore при мен има всички хубави качества от възстановяващи и хидратиращи серии, т.е. косата става плътна, изглежда здрава, но в същото време има мекота и много гладкост, с крема връхчетата са ми прибрани и загладени.

Но пак казвам, няма го това конкретизирано делене на протеин и хидратация при Ливинг прууф, както сме свикнали при други серии.

Феерийка, кремчето 5в1 няма фиксация (нито restore, нито спрея restore), придава допълнително плътност, косъма става гладък, усеща се здрава косата. Но понеже за крайчетата ми трябва нещо по-силно слагам restore, а 5в1 в горната част на косата и леко към корените. Косата се запазва с обем и чиста. А да, той има и висока термозащита, докато restore крема съчетавам със спрея от серията, ако ще суша. Peace
Линда, благодаря ти много.  Hug  bouquet

# 497
  • София
astravera, благодаря... Пиши отзиви, интересно е, пък може и да се навия да пробвам нещо на тази марка... Peace
С Кевин Мърфи, работят например в салон Фиба, в София. Имат бои, шампоани, маски и т.н... грим за коса и други.  Wink

# 498
  • София
Само да ви кажа Еластисайзъра с Нероли има и здравец в него и за мен мирише много кофти. Не мирише на Нероли почти, а на здравец. А свещта в комплекта направо ме отрови като я помирисах. Иначе и на мен страшно ми харесва този Еластисайзър и си купих още.

И моята коса вечно е фризи па дължините и това страшно ме дразни. От фризовете тя изглежда изтощена от изрусяването, а не е. Peace
+ 1 и от мен, мирише толкова гадно, че едва издържах 10мин с маската. На здравец. Пробвах само веднъж, нямам и мнение дали си върши работата. Засега съм в групата на недоволните от продукта, заради аромата му.

# 499
А тези, които харесвате шампоан и маска Денсифик и косата ви не се пресушава от него, серията дава ли и приличен блясък? Моята коса в момента не е суха и харесва продукти, които преди са ми действали  преди изсушаващо. Изкушават ме маската и шампоана Денсифик, важен ми и блясъка.

# 500
  • София
ani, според мен заплитането е дошло от еластисайзъра. При мен се получи така днес, а и друг път ми се е случвало.
Смесих кокосово и еластисайзър, измих с шампоан и балсам Про файбър и резултатът е доста фриз. При мен зависи какъв еластисайзър съм ползвала. Днес използвах екстремния и с него резултатът при мен е винаги така, независимо с какво измивам.

marigold_ , не съм забелязала повече блясък с Денсифик.

# 501
  • Пловдив
С Неролито нямах никакъв проблем със заплитане. Косата стана разкошна,подредена, напоена, плътна, лъскава и се запази така 3 дни.
Спомням си, че преди 1-2 години използвах обикновения еластисайзър и ефектът не ми харесваше - смачкваше ми обема и сякаш ми утежняваше.
Този с нероли за моята коса е невероятен, затова поръчах и по-голяма опаковка заедно със свещта  Simple Smile

# 502
Илли, благодаря, а има ли блясък изобщо косата с тази серия или там се получават обем и уплътняване основно? Ако след шампоан и маска Денсифик завърша с финиш, даваш блясък, дали ще се получи?

# 503
Изтървах 3 теми и половина, колко ме е срам не е истина  Tired  tiptoe

По въпросите :

Грижата ми за скалпа се състои в маслените маски, които си правя два пъти месечно, използване на ампули и масаж на скалпа, когато си нанасям шампоана. Както и ползването периодично на ДПШ или шампоани със сходно действие.

Напура: една от любимите ми марки  Heart Eyes  Но с тези цени, взимам, когато има намаление  Whistling

Шампоан за растеж, ампула за възстановяване на фоликулите, ампула за растеж , терапия за почистване на скалпа.

От стлизиращите имам термозащитен флуид, спрей за блясък

Изпробвах терапията на Наши  Heart Eyes  Въпреки, че ми отнема от обема съм доволна много от вида на косата си след нея  Heart Eyes

Открих, че софийската вода се отразява ужасно на косата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green всичко, което ми се е отразявало добре, в София ми седи косата като каска, а заради замърсеният въздух косата ми се омазнява по-бързо  Crossing Arms

# 504
Аз уж тръгнах Редкен да гледам и забих пак в Алтерна  Laughing , сещам се да уточня, че като имах предвид, че безсулфатните някак не ги усещам достатъчно измивни, нямах предвид тези на Алтерна, те са ми супер, особено хайверните  Heart Eyes , оставям утре да реша дали и какво...
А СС кремчето им хубаво ли е, как се усеща?
СС крема е хубав,но много неикономичен.Аромата е като на хидратиращите Алтерни-с лимонов полъх.Няма фиксация или поне аз не усетих такава.
Обаче по-любимо ми е хидратиращото мляко.Чудесно ме накъдря  Heart Eyes

marigold_,имах маската и шампоана Денсифик.На мен ми дразнеха скалпа,но блясък имах огромен.Направи ми впечатление че е по-силен от другите ми серии  Peace

# 505
Благодаря ви  Peace
bubka:), на мен шампоан на Керастас не ми е правел проблем със скалпа,  пробвала 4 техни серии, съвсем не всичко.  Друг шампоан на Керастас дразнел ли ти е кожата? По принцип уж нямам чувствителен скалп, но знам ли. До нас има фризоьрски салон, в който цените на козметиката са като в енцо и май ще се изкуша.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 12:50 от marigold_

# 506
При мен Денсифик дава чудесен блясък, но аз и по принцип си имам блясък. Аз я поръчах серията с 15% код от Арлен след дълги чудения.

# 507
  • София
Илли, благодаря, а има ли блясък изобщо косата с тази серия или там се получават обем и уплътняване основно? Ако след шампоан и маска Денсифик завърша с финиш, даваш блясък, дали ще се получи?

Косата ми има стандартен блясък след нея. За мен боядисаните коси не са критерий особен за блясък, все едно косата ми да няма блясък след като си сложа гланц за коса. Тъй като по-голяма част от косата ми си е в естествения цвят, блясъкът е нормален след Денсифик, не е матирана косата. Ако пръсна да кажем после спрей като кенди миста на Алтерна или зеления става по-бляскава. Но Денсифик не е серия за блясък и моето мнение е, че няма да даде допълнителен блясък, особено ако косата съхне без сушене със сешоар и не е боядисана. Моята след оформяне с топлина примерно е по-блестяща.

# 508
А да аз се боядисвам и се суша винаги със сешоар и затова косата ми си има силен блясък за руса коса. Peace

# 509
  • Бургас/Пз
Илли, обикновеният еластизайзер ползвах.  По това, което казваш се чудя дали да мисля, че ми е дошъл слаб.  Thinking Но ще пробвам и с масла и да спя с него  Mr. Green не се отказвам така лесно аз  Flutter

Така като говорите за другия еластизайзер със здравец направо ми се иска и него да си го поръчам, аз обожааааавам здравец, дори имам саксийка в къщи на терасата и си го отглеждам, тоооолкова го обичам  Heart Eyes А освен по аромат по друго нещо различава ли се от обикновения??  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт