Професионални серии за коса - тема 101

• 85 309
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Да професионални са,привлякоха ме с маслата в състава си и чистите им формули, аромата на всички е много приятен и остава за дълго, едната серия Плъм е хвалена от фризьорите имам шампоан балсам и маска. Трябва да се ползват дълго за видим ефект точно тази серия дават за растеж на косата. Когато ползвам ш+б получавам страхотен ефект на чистота разплетеност и мека без лигавост коса. Утре ще допиша за друга тяхна серия, че съпружеското тяло мрънка за свветлината от телефона.

# 451
  • Пловдив
Марсала аз имам хидратиращата лилава серия ш+б и ми харесват много, но не знам с каква коса си?
Благодаря за отговора. Косата ми е гъста, суха и с дебел косъм, но след последното боядисване и връщането ми отново към червения цвят, краищатата са ми в ужасно състояние. Хареса ми в сериите на маракеш, че нямат сулфати, че от тях боята ми направо пада светкавично.

Мисля, че Kahm серията ще ти хареса за твоят тип косъм!

# 452
Магнолийка, тази влогърка не стига, че ти е одрала кожата, а е и луда по Алтерна  Mr. Green
И косата й е почти същата като твоята  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=1BMSs9bgqtg&feature=youtu.be
Худа Катан най- известия блогър в Дубай и една от най- известните в света.
Луда е по всичко за което и плащат. Peace Има бизнес за милиони и не мига за без пари. Прави свои изкуствени мигли марка Худа и разни други неща.
Освен твърдия чек, който Алтерна са се ръсили, ще и доставят безплатни продукти ежеседмично поне 10 години напред. Laughing

# 453
astravera, благодаря... Пиши отзиви, интересно е, пък може и да се навия да пробвам нещо на тази марка... Peace

# 454
  • София
И на мен ми е интересна козметиката Кевин Мърфи, ще чакам отзиви! Ценово е като Алтерна, доколкото чух?
Хаха, Денси много хубаво е описала Худа Laughing

# 455
И на мен ми е интересна козметиката Кевин Мърфи, ще чакам отзиви! Ценово е като Алтерна, доколкото чух?
Хаха, Денси много хубаво е описала Худа Laughing
И на мен ми е интересно  Hug , едно момиче беше споделило в по предишните теми за Кевин Мърфи, но никой нямаше все още мнение, бе пуснала и снимки със съставите...
И аз ще помоля Руса Мама ако има желание да направи едно коментарче на серията Plumping.  Praynig
Ето едно ревю с приложен снимков материал към него http://ommorphiabeautybar.com/kevin-murphy-plumping-line/  Peace

# 456
  • София
Аглая Епанчина Много добре, че сподели и друго мнение за серията за обем на Шу. Аз всъщност на много малко мнения за нея попаднах и повечето бяха недоволни от нея. Подсети ме каква ти е косата? Плътна и гъста, чуплива или греша.  Между другото, когато исках да взема тяхната серия за плътност (лилава)  се оказа, че са я спрели от производство,  а много се харесваше от различните блогърки. Може да поръчам шампоана и да го пробвам с някоя от другите маски. Благодаря  Hug

Феерия чудна тактика си измислила  Joy  Заплаха за неплащане.  Mr. Green
Аз да ти кажа на фризьор освен за подстригване не отивам и обикновено това се случва 3 пъти годишно, като всеки път режа около 10 см. Ядосах се толкова не само заради кривата пострижка,  но и заради цялостното отношение. Тръгнал да ми обяснява, псевдо специалиста, че косата ми падала. (Докато ме миеше толкова ми дърпа и скуба  косата, че сигурно за седмица напред ми изпада  косата) После ми обяснява, че косата ми била финна и не ставало обем, да не говорим, че цялостното му държание беше тъпо.
Като цяло в момента косата е много освежена.  Тя е всеки път така след подстригване,  а сега се махнаха всички стари остатъци от омбрето и сега нямам поводи за оплакване от косата си. Въобще не ми е хрумнало да заплашвам,  че няма да платя  Joy защото до сега не съм имала такива злополучния постригвания,  но както се казва за всичко си има първи път. А твоята тактика е супер. Некачествена услуга - няма заплащане. Напълно справедливо. Правила съм го и аз, макар за друго нещо,  не за фризьор  Mr. Green

Денси Много ти благодаря за информацията  Hug Получих смс  от Сефора, че има 15% отстъпка на всичко до 8-ми март и мислех в петък да отида до там. А сега ще ида да видя това хубаво парфюмче за коса  bouquet

Епона, отдавна ли си я купувана тази версия на Хроноложист?  По едно време я търсех и не можех никъде да я намеря. Явно са я били спрели за да изкарат новата разфасовка. Иначе предполагам, че като се изпомпва от дюзата тя разпуква перличките.  Защото ми се струва, че черната купичка за смесване на маската и серума няма дупки отдолу.

lunna pateka Пробвах го като се прибрах. Пръснах обилно от едната страна. Приятен лек аромат, овлажнява косата (мисля, че е на водна основа) омекоти косата, няма фиксация, разресах спокойно косата, прибра леко фризитата и като изсъхна (след минута) резултата беше хубав. Приятно, ароматно, хидратиращо спрейче. Пропуснала съм го неоснователно  Blush идеално е за освежаване и омекотяване на суха коса.
Иначе Арлен дават мостри на Профайбър. В секцията "специални инструкции " можеш да посочиш, че искаш проби на сериите на Профайбър. Ще ти изпратят.

============================
Аз сега съм сложила 10 минутния серум на Гроу Горджъс  (с който ще преспя тази нощ около 54 пъти по десет минути  Joy), а на навлажнена с пулверизатор коса сложих по дължинете преуош терапията Керастаз Нутритив Ирис  Роял. Толкова хубаво мирише, че направо съм се пристрастила към този аромат. Сплетох  косата на две плитки още влажна и се кротнах  в леглото  Joy  Крайчетата на плитките вече изсъхнаха и са абсолютно гладки като коприна. Утре ще мия косата, ама не знам с коя от Профайбърите да сложа  newsm78 Thinking

Лека нощ bouquet

# 457
Мен пък напоследък хич не ме влекат маслата в състава на продуктите... Даже бих казала, че ме отказват от покупка в някои състави, където са на челни позиции и съчетани с други второстепенни от значение съставки. Понеже си продължавам да се ровя в изследвания и научни обосновки (без никаква рекламна цел, тези с такава насоченост за мен не са никакъв надежден източник), все повече се замислям над "химията" и че всъщност най-важното е, козметиката да има патент. Защото, за разлика от невероятните описания, обещаващи чудеса в рекламните описания, друго си е да е доказано твърдението и да не са прости думи, ласкаещи те да купиш.
Разбира се и там всичко е относително, но поне има нещо зад празните приказки на повечето реклами обещаващи чудеса...

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 11:13 от Анонимен

# 458
  • Пловдив
Момичета,  страхотни коси и жени видях  bouquet Hug Адмирации! Истинско удоволствие и стимул  Simple Smile
Setony, боядисвам се  Peace , но трудно задържа цвят и съм все шарена. За това и рядко имам желание да качвам снимки.
Еlii2401, плътна си е по принцип, от терапията не я усетих да получи допълнителна плътност.
Толкова много да ми хареса терапията на Наши, че снощи си поръчах от енцо третата стъпка Simple Smile Представителите на Наши ми искат двойно повече, за да се купи отделно, без другите 2 стъпки.

# 459
А вие какво разбирате под ФРИЗИ ?  Явно нещо аз съм се заблудила... Laughing

# 460

Понеже споменавате Шу Уемура: аз съм ползвала тъкмо синята серия за обем (като се замисля, де що има за обем май съм го купувала, а косата ми не е тънка и слаба, но някак все към серии за обем ме тегли); та, серията за обем на Шу Уемура ми е вероятно най-най-любимата.  Поръчвах от ЛФ, защото офертите често бяха по-добри, отколкото от ФЮ; за съжаление, от този сайт започнаха да ми се губят пратки, не смея да поръчвам вече и се чудя откъде да се снабдявам с този шампоан; пазя си половин шише за специални поводи. Дано се появи и в някой БГ сайт.

Много ме изненада със синята серия,аз мисля че Лу и още някой бяха писали че е посредствена серия,и по ревюта съм чела доста негативни отзиви  newsm78 значи трябва да се пробва все пак.
и за поръчките ми е странно,аз имам много от ЛФ и не съм имала проблем с тях, преди седмица beautyexpert бяха намалили точно синята серия 20 + 20 % .
аз съм си заплюла тъмно зелената и най-вече серумът ми е много любопитен (има високи оценки).
Худа ми е мн.антипатична,прилича ми на травестит.

Фрея  Hug

# 461
  • USA
А вие какво разбирате под ФРИЗИ ? 

Ох,не питай  4470

# 462
За синята серия на Шу Уемура: да, когато преди години я коментирахме, помня, че Лу не беше доволна, също и други момичета. Аз затова не смея твърдо да препоръчвам, може да ви разочарова, а продуктите на Шу Уемура не са от най-евтините.

Казвам само как се отрази на моята коса: блясък, блясък и пак блясък. Но имайте предвид, че понеже е черна, косата ми по принцип не е лишена от блясък, с шампоана обаче се усилва така, че и фризьори ме питат какво ползвам. Много добър обем, жизнена коса, никаква сухота. За мен шампоанът е прекрасен. Маската, без да е лоша, просто е слабичка, като балсам, а аз обичам по-подхранващи маски. Затова само веднъж съм я купувала, докато шампоана много пъти. Тоест, впечатленията ми от него са дългогодишни и трайни, не инцидентни.

Понеже Магнолия ме попита каква ми е косата: нетретирана откъм бои, по-скоро гъста, дълга, средна плътност на косъма, леко чуплива, бързоомазняваща се (може би затова не усещам никакво пресушаване; но дори и така да е, шампоанът ми се струва по-неагресиван от подобните серии на Керастаз, да кажем, които инак също харесвам).

П.П. Да, имах проблем с две поръчки от ЛФ: едната беше с липсващ продукт, другата се загуби. Нещата ми бяха възстановени, но беше писане на писма, декларации, неприятна процедура, дълго чакане; това ме възпря да поръчвам от сайта, сигурно от 2 години не съм пазарувала от там. А офертите за продукти за коса там са много добри. С ФЮ нямам проблем, всичко е пристигало, но там намаленията сякаш са по-малки.

# 463
Аглая  Hug а с какво съчетаваш шамп.?
от ФЮ взимам само каквото го няма в ЛФ,но наистина са слаби на намаления.

А вие какво разбирате под ФРИЗИ ?  Явно нещо аз съм се заблудила... Laughing
оф и аз не знам как да ти обясня-с една дума разхвърчана коса,всеки косъм си е сам за себе си,бухнала,обратното на гладка коса.

# 464
Добро утро, момичета!  bouquet

Благодаря за топлото посрещане и отговорите Simple Smile
Включвам се с въпрос относно снимките, които ще публикувам. Как предпочитате-всеки месец да поствам снимка на косата ми, или пък лятото да постна това, което съм събрала? Към 1.03 ще разполагам само с две-от февруари и от март. Ще направя както според вас ще бъде най-удачно.
Надявам се постът ми да не се сметне за спам... Rolling Eyes

С пожелание за хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт