Професионални серии за коса - тема 101

• 85 929
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Мама Ади, и при мен беше абсолютно същото положение след раждането, както описваш ти. Напълно си възстанових косата, че и отгоре, с ампулите на Напура Стамиген (слагах една седмично за 10мин. преди къпане) и Анаген (нея я делях на 2-3 пъти и слагах след всяко миене през ден). Само имай търпение и ще се оправи косичката, със сигурност си заслужава щетите  Hug

Радвам се, че се събираме повече доволни от Ливинг прууф, особено този крем restore Flutter Аз снощи пробвах за първи път серията с маската, вместо балсама. Много по-силна е, даже мисля че ми дойде повечко, малко се разпухи косата, с балсама ми е идеално. Ще имам от травъла за поне 6-7 "терапии " но определено нямам нужда да я купувам, за по-изтощена и суха коса мисля ще е идеална.

# 631
Здравейте дами,
Има ли някой,който ползва пресата на Джойко с кератин.
Много и се чудя

# 632
  • Стара Загора
Linde Hug а как намираш кремчето 5в1 от серията за всеки тип....кое повече ти харесва ресторе ли? И още нещо в описанието пише 118мл. а на снимчицата се вижда 60мл. това е за 5в1 и усеща ли се някаква фиксация.... Thinking кремчето ресторе може ли да си го ползваш и след серията за всеки тип?По колко милилитра всъщност са кремчетата Heart Eyes

# 633
118мл са големите, 60мл са травъл размерите. Иначе аз рестор крема съчетавам с всички серии, дори и с други марки, за връхчетата. 5 в 1 е по-лек за краищата при мен с русото, няма фиксация, има термозащита, и него си харесвам, косата също е гладка, но с повече обем, недостатъчно е откъм омекотяване при по-суха коса и си го слагам нагоре на естествената коса, заради повечето обем. bouquet

# 634
  • Стара Загора
Много ти благодаря Hug

# 635
Мihaela_z,бих искала да те помоля когато ти е удобно да пуснеш тук една снимка на състава на серума Денсифик,ако пазиш опаковката Praynig  bouquetНикъде в нета не намирам инфо.Според състава ще реша кое да поръчам новата седмица  Flutter Ампулите съм ползвала,но не бяха моя продукт.Прекалено парфюмни ми идваха.

# 636
Линде, къде чете, че кремчето 5в1 има термозащита? Аз нещо не виждам да има. newsm78

# 637
Феерийка, в сайта при описанието на всеки продукт има описание, до него начин на употреба и последното мисля е "въпроси и отговори" и там също има много полезна информация и за свойствата на продукта, и идеи как да се съчетават и т.н. Та там отговарят от Ливинг, че 5 в 1 има термозащита, защото освен подхранване той си е и стайлинг крем, а крема рестор няма (той е с по-конкретна насоченост, лечебна по скоро, за изтощена и суха коса, цъфтежи), затова серията има допълнителено спрея.

# 638
О, мерси, Линдичка. bouquetИ аз гледам на официалния сайт, обаче съм пропуснала това с въпросите и отговорите, а в описанието не пише. Оказа се, че кремчето има мощна термозащита, както и UV такава. Всъщност тогава е много повече от 5в1 и е определено многофункционален  продукт. Много ценна информация са скрили там. Отивам да чета и за другите продукти.

# 639
Мия, Денси, благодаря за отговора  Hug , жалко обаче, че е така  Simple Smile .
Линда, Феерия много ви се радвам, на ентусиазма  Grinning  Heart Eyes .
Аз днес реших, че и с пресата стават приятни и бързи спиралки и ще се откажа от автоматична маша...съответно моментално се прехвърлих наум какви продукти искам вместо нея  Joy

# 640
  • Казанлък
Момичета, термото на Секси хеър с по-голямата фиксация икономично ли е или не?

# 641
  • София
Бубка, за съжаление не пазя кутиите, всичките ги хвърлям веднага. Няма да мога да снимам състава.

# 642
# 643
Относно Иноа - покрива ги, но бързо се отмива от тях Peace
Точно така е и при майка.
А на колко време се боядисва и за колко време пада ? И щадяща ли е наистина.

# 644
А тя се боядисва на много време, пада и нормално за около три седмици, но изсушава косата. Прави 7-ца или понякога нещо и смесват фризьорите.

Общи условия

Активация на акаунт