Малки Сладки Лъжкини - Тема 12

• 45 588
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
То по някое време ще се стигне и да няма какво да се пише или всичко да се събере в три думи- Еди-кой-си спа с еди-кой-си! Край!

# 16
  • КиТ
Ми именно,че на епизод да се случат 2-3 значителни неща  ooooh!

# 17
Пламо, ша ма умориш посред късни доби. Joy

# 18
  • На брега на морето
И аз да се наредя тук  Grinning

# 19
  • Вестерос
Плами, облечи се

# 20
  • София
Айде и аз да се запиша в новата тема Wink

# 21
Запис...дано има някво развитие в сряда. Нещо интереснооо  Rolling Eyes

# 22
  • КиТ

Че облечена съм,пак ли проблеми с Имгур има Money

# 23
  • Вестерос
Да, скараха се с мамата  Joy

сега качваме в прикачи или tinypic

# 24
  • КиТ
Тъй ли, добре ще ги изместя Crazy

# 25
  • София
Аз тръгнах да гледам с ентусиазъм новия сезон, но сега нещо...Тц! Всичко е толкова изсмукано от пръстите... Преди имах егати теориите, а сега просто си гледам и ми е все тая, защото очаквам поредната глупост относно самоличността на злодея. След като ни сервираха Сиси и то с егати доводите, сега очаквам да е пак някаква измишльотина. Иначе Кейлъб и Спенсър са ми мноооого сладки Heart  И двамата са някакви гениални мозъци, тъмнокоси и тъмнооки...абе много им се кефя. А Хана си отива с този нови, чисто визуално много си пасват. А докторчето на Алисън със сигурност е замесен в новите заплахи, защото е общувал задълбочено със Сиси. Оф, това, което ще кажа е голяма простотия, но накрая да не излезне, че родителите на Алисън й правят скрита камера и да се появи г-жа Ди и да каже "Изненадааа" Grinning

# 26
  • Вестерос
Емили

# 27
Принципно още от началото на сериала Емили като външност ми харесва най-много. Ако поведението й не беше на заблудена гугутка и я обличаха по-стилно щеше да е страхотна  Peace

# 28
Какъв крак.  Crazy Иначе е красива.

# 29
  • На брега на морето
Дори е много красива. Обаче този сезон, а и по принцип, все го дава страдалка милата.

Общи условия

Активация на акаунт