"Част от мен" тема 2

• 104 576
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Прошка искам! Прошка давам!!!
И на всички тук се извинявам!
За стихчетата пиперливи ми простете
и с прошката си харна, ме дарете!

И тук да пусна моя вариант за превод на "Прости ми" на Йозджан Дениз с предупреждение:
 Има кадри от бъдещи събития!!!!!!

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

Миличка, толкова ми харесва тази песен, че я слушам във всякакъв вариант. БЛАГОДАРЯ ТИ! Днес беше тъжен ден за мен и ти донякъде ме успокои!

# 91
Лу - не направих връзката, че в кавичките си цитирала част от поста на Таралежка - мислех, че нещо друго си имала предвид. Благодаря за пояснението и извинявай  Praynig

Двете жени в живота на Кахраман майка и съпруга дълго ще бъдат крачка напред във всичко....Те нямат друга работа...Само мислят какво да излъжат, каква интрига да направят...Ако бяха майка и дъщеря нямаше толкова да си приличат и да се привличат. За разнообразие понякога се карат и обиждат, но след 5 минути интереса клати феса....мамичко...дъще....
А пък какви изцепки правят сценаристите....Кахраман като луд търси Дафа...разговаря с майка си...и на следващата вечер когато намери Дафа, тя каза, че е била с майка му в болница....защото Къймет имала бучка на гърдата....И Кахраман толкова се разтревожи за мама си...та дори им се извини и благодари на Дафа, че се е погрижила - пълен туш....А в същото време Дафа е по задачи  Wink Да се смее ли човек, да плаче ли...

Клипа на Бризка е страхотен. И така е подбрала кадрите, че няма как да не си  smile3518 човек....

# 92
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Моля ви, тези, които сте го гледали сериала, не издавайте какво се случва напред. По този начин се променя възприятието на тези, които не са го гледали. Ето, сега ще чакам кога ще ранят Кахраман и това променя начина, по който гледам.
Или пък предупреждавайте, да чете само, който иска да знае предварително какво ще се случи. Аз не обичам да знам, защото загубвам интерес.
Не го възприемайте това като критика, а като молба. Да не вземе сега някой да се обиди, ще се натъжа.
 Hug

# 93
  • София
Присъединявам се към молбата на svetal4o27.
Може и в скрит текст. Hug

# 94
Моля ви, тези, които сте го гледали сериала, не издавайте какво се случва напред. По този начин се променя възприятието на тези, които не са го гледали. Ето, сега ще чакам кога ще ранят Кахраман и това променя начина, по който гледам.
Или пък предупреждавайте, да чете само, който иска да знае предварително какво ще се случи. Аз не обичам да знам, защото загубвам интерес.
Не го възприемайте това като критика, а като молба. Да не вземе сега някой да се обиди, ще се натъжа.
 Hug
Съжалявам, че съм издала нещо, което предстои! Може би няма да коментирам, за да не направя пак някоя грешка!

# 95
Лукреция, ще бъде загуба, ако се откажеш да коментираш с нас. Просто слагай в спойлер това, което още не сме гледали. Hug

# 96
  • ... да усещаш мириса на море ...

Nilüfer - Haram Geceler https://www.youtube.com/watch?v=_CZWXPQkawM

Имам ?

Скрит текст:
Ще се разбере ли, че Дефне е "отровила" Елиф с млякото?

# 97
  • Варна

Nilüfer - Haram Geceler https://www.youtube.com/watch?v=_CZWXPQkawM

Имам ?

Скрит текст:
Ще се разбере ли, че Дефне е "отровила" Елиф с млякото?
Скрит текст:
да

# 98
добър вечер момичета  Hug
Не можах да гледам епизода - само картинки, но сега преди да заспя ще го изгледам...
Само искам да сложа снимки с думите на песента, която беше излъчена в епизода...
Приятна вечер на всички  Hug

Затова не искам да пиша в темата, защото дори и в спойлер, ние които сме гледали сериала се изпускаме...Аз например чета всички спойлери. Но на мен не ми пречи да знам за бъдещите събития... Дразня се когато някои крият, че са гледали епизодите и коментарите са нелоялни.

# 99
  • София
 MAMA-AN, благодаря, текстът е прекрасен. Самата песен много ми хареса, но както винаги по бг телевизиите тази част пропускат да я преведат.
Какво да кажа за снощния епизод, възхищавам се на Елиф. Майчиният инстинкт я е завладял, браво за смелото й решение.
Актрисата, която играе Дафне, се справя прекрасно с тази роля. Много е добра.

Хубав ден от мен  Grinning!

# 100
Здравейте,
никъде вече не мога да намеря епизодите на филма. Стигнах до 40 епизод. Вече навсякъде са изтрити по искане на собствениците на авторските права. Моля, ако някой има информация къде мога да го догледам, да сподели.

# 101
Здравейте,искам да питам къде мога да гледам излъчените епизоди на сериала Част от мен.Благодаря предварително

# 102
Здравейте,
никъде вече не мога да намеря епизодите на филма. Стигнах до 40 епизод. Вече навсякъде са изтрити по искане на собствениците на авторските права. Моля, ако някой има информация къде мога да го догледам, да сподели.

Можеш на руски. Да ти дам ли линк?

Мама-Ан, пиши си спокойно. И ти, и другите, които са гледали. И да се изпуснете, ще ви простим, та няма да ви набием, я! Аз просто помолих и вече съжалявам. Пишете си, темата само печели от повече участие в нея.

# 103
добър вечер момичета  Hug
Не можах да гледам епизода - само картинки, но сега преди да заспя ще го изгледам...
Само искам да сложа снимки с думите на песента, която беше излъчена в епизода...
Приятна вечер на всички  Hug

Затова не искам да пиша в темата, защото дори и в спойлер, ние които сме гледали сериала се изпускаме...Аз например чета всички спойлери. Но на мен не ми пречи да знам за бъдещите събития... Дразня се когато някои крият, че са гледали епизодите и коментарите са нелоялни.

Благодаря Ани за превода на песента! Важно е да има превод на всяка песен, защото тя е градивна част от сериала, която въздейства емоционално. Без превод на песните, сериалът куца!

# 104
Привет момичета  Hug
Трудно ми е да се включвам, защото съм баба гледачка...Но когато имам възможност ще го правя...

Лу - и за мен  песните са много съществен елемент от епизодите. Не виждам какво пречи на БТВ да превеждат песните и да изписват текста на екрана - ама не - нали така е по-лесно.
Благодаря на момичетата, които превеждаха, че голяма част от песните са преведени. Ще слагам текстовете на песните по този начин....

Тази вечер Дафа пак се направи на  добра... - била съжалила, когато чула сърцето на бебето...Ади бе...десетки пъти съм гледала този момент - в болницата Дафа не съжаляваше за нищо - само се страхуваше да не би Кахраман да разбере....дори най-нагло каза на Кахраман, че ще направи аборт, преди да го каже докторката...

Общи условия

Активация на акаунт