"Част от мен" тема 2

• 104 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз виждам,че не са двойка,казвам само,че някак си не ги възприемам още.Съзнанието на Дафне в момента е замъглено от яд и злоба най-вече  тя иска да отмъсти на свекърва си.Да Елиф няма вина,но и Дафне също е жертва на свекърва си.Има моменти в живота на човек,в които взимаш спонтанни решения,без да се замисляш за другите.

# 76
  • София
Радвам се,че повдигнах темата за вината на Кахраман.Имам нужда някой да го оправдава  Grinning.
Беше ми интересна различната гледна точка.

*¨*morski_briz*, привет и от мен  Grinning!
Непременно ще потърся новите филми на Йозджан.Много го харесвам!

# 77
  • София
Здтавейте.Тази седмица нещо изпуснах филма.Днес ще наваксам.
Нормално е Дафне да ревнува,но не я оправдава да се опита да навреди на бебето.

# 78
  • ... да усещаш мириса на море ...
Бурчин Бирбен е станал татко. Съпругата му Бурчак Арат го е дарила със син Берат. Йозджан е споделил тази снимка преди няколко дни:

Сега за сериала:

Лично аз съм ОК със сурогатното майчинство, защото това е възможност за хората да имат деца, които толкова много желаят, а нямат друга възможност. Разбира се несправедливо е, че се възползваха от безизходицата на Елиф. Това, че Къймет пое отговорносттс/греха за случилото се е много по-несправедливо по отношение на Елиф, отколкото към Дефне. Та тя се явява не просто сурогатна майка, а майка на това дете, което без нейно знание ще и бъде отнето. Но Къймет се реши на този ход, едва когато разбра, че няма друга възможност, синът и да бъде баща, а по този начин, и да спаси брака му. Не разбирам постъпката на Дефне, която след като разбра, че не може тя да е майка (към момента), реши, че това дете няма да се роди, без да се замисли, че може да пострада Елиф, че лишава Кахраман от шанса да бъде баща. Има случаи, когато жени, които могат да износят дете, но нямат годни яйцеклетки, са съгласни на ползването на донорски такива или обратното - на използване на донорска сперма: хората са готови на всичко, за да имат деца... А когато Дефне все още мислеше, че детето е "нейно" как собственически се държеше с Елиф, няма да излизаш, това ще правиш, онова ще ядеш, гледаше на нея като инкубатор. Въобще не се интересуваше какво тя чуства, какви притеснения има за близките си, и въобще не си даваше сметка че емоционалното състояние и стрес на Елиф може да се отрази на бебето ...

И още един "казус": Елиф каза на Керем, че не може да отговори на чуствата му, но никой не прие сериозно думите и, и всички роднини насърчават Керем да продължава... В един друг сериал (КС), обратния казус: "девойката" казва, че "младежът" гледа на нея само като на приятел, а вуйчото и казва, че не е успяла правилно да му покаже чуствата си ... А-бе НЕ-то нищо ли не означва за тези хора?  Shocked   

# 79
Според мен Дефне не само ревнува,тя много страда,и тази болка я превръща в чудовище.

# 80
  • Варна
 wavey
Тази вечер няма серия, обаче аз ви предлагам едно поздравче от друг сериал на Йозджан Дениз- „Любовта изгаря“. В него Ози си партнира с Мелтем Джумбул. Героинята на Мелтем-Назлъ - е с българска кръв- майка и е българка и това, което Назлъ изпълнява е любимата песен на майка и. Хубав е сериала. Само 21 серии, но за съжаление няма български превод, а рускините са превели само 1 и 2 серия.

http://vbox7.com/play:05ba588be4

# 81
Здравейте момичета  Hug
Днес е Сирни Заговезни и по стара Българска традиция на този ден искаме и дава Прошка.

Бях си обещала, не само да не пиша в темата, но и да не чета. Защото имам усещането, че не гледаме един и същи сериал. Някой от пишещите в темата пропускат много важни моменти, които са съществени за случващото се в сериала и с героите. Но днешния ден е специален, та реших да поискам Прошка, ако неволно съм обидила някой и давам Прошка, като мисля, че някой от писанията са предизвикани от младостта. Не искам да поучавам никой, но жизнения ми опит ми е показал, че хора като Дафа, Къймет, Максут имат същата участ като героите.
Моето мнение за сега съвпада с мнението на Бризка, Джоли, Светли, Лу, Таралежка,  Гости.
Хубав и спокоен ден  на всички Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 10:02 от MAMA-AN

# 82
  • София

Според мен Дефне не само ревнува,тя много страда,и тази болка я превръща в чудовище.
Peace Много точно казано!

MAMA-AN, сериалът е един и същ, но хората са различни, както и гледните им точки, светоусещания, изминал път, случки, събития, хора и всичко това, което определя личността. Мисля, че тези неща са повече от ясни. Нали затова си говорим?!
Хубав ден и от мен! Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 10:20 от Л_Дани

# 83
ПРОСТИ МИ и  Ozcan Deniz

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 19:27 от Лукреция

# 84
"Та тя се явява не просто сурогатна майка, а майка на това дете, което без нейно знание ще и бъде отнето."
И затова Кахраман,след раняването му, казва на Джелял, че трябва да живее за да предаде бебето на истинската му майка. / това е, което си спомням  по смисъл/

# 85
Здравейте момичета  Hug
Днес е Сирни Заговезни и по стара Българска традиция на този ден искаме и дава Прошка.

Бях си обещала, не само да не пиша в темата, но и да не чета. Защото имам усещането, че не гледаме един и същи сериал. Някой от пишещите в темата пропускат много важни моменти, които са съществени за случващото се в сериала и с героите. Но днешния ден е специален, та реших да поискам Прошка, ако неволно съм обидила някой и давам Прошка, като мисля, че някой от писанията са предизвикани от младостта. Не искам да поучавам никой, но жизнения ми опит ми е показал, че хора като Дафа, Къймет, Максут имат същата участ като героите.
Моето мнение за сега съвпада с мнението на Бризка, Джоли, Светли, Лу, Таралежка,  Гости.
Хубав и спокоен ден  на всички Hug

ПРОСТЕНО ДА ТИ Е!

# 86
  • Варна
Прошка искам! Прошка давам!!!
И на всички тук се извинявам!
За стихчетата пиперливи ми простете
и с прошката си харна, ме дарете!

И тук да пусна моя вариант за превод на "Прости ми" на Йозджан Дениз с предупреждение:
 Има кадри от бъдещи събития!!!!!!

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

# 87
"Та тя се явява не просто сурогатна майка, а майка на това дете, което без нейно знание ще и бъде отнето."
И затова Кахраман,след раняването му, казва на Джелял, че трябва да живее за да предаде бебето на истинската му майка. / това е, което си спомням  по смисъл/

Лу благодаря ти за прошката Hug

Относно поста - извинявай, може би не съм прочела нещо...Това, което си написала е абсолютно вярно, но в каква връзка си го написала не разбрах - извинявай, но ако искаш можеш да ме светнеш  Praynig

Л_Дани - да така е хората сме различни, но добродетелите и пороците са едни и същи за всички. В този сериал местата на доброто и злото са разменени. Няма друг сериал в който да съм чула толкова лъжи - казани толкова убедително, че в един момент се чудиш, кое е истина....Какво съм пропуснала.....
Не мога да се обоснова, защото ще трябва да използвам неща, които все още не са излъчвани по БТВ. А в тази тема пишат момичета, които гледат сериала за първи път сега и не са гледали епизодите от целия сериал.

Бризче поздравления за видеоклипа с песента на Ози Прости ми и субките  Hug
Ако искаш можеш да ми го подариш   Embarassed  Embarassed Embarassed Embarassed

# 88
Прошка искам! Прошка давам!!!
И на всички тук се извинявам!
За стихчетата пиперливи ми простете
и с прошката си харна, ме дарете!

И тук да пусна моя вариант за превод на "Прости ми" на Йозджан Дениз с предупреждение:
 Има кадри от бъдещи събития!!!!!!

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

ПРОСТЕНО ДА ТИ Е!

# 89

Сега за сериала:

Лично аз съм ОК със сурогатното майчинство, защото това е възможност за хората да имат деца, които толкова много желаят, а нямат друга възможност. Разбира се несправедливо е, че се възползваха от безизходицата на Елиф. Това, че Къймет пое отговорносттс/греха за случилото се е много по-несправедливо по отношение на Елиф, отколкото към Дефне. Та тя се явява не просто сурогатна майка, а майка на това дете, което без нейно знание ще и бъде отнето. Но Къймет се реши на този ход, едва когато разбра, че няма друга възможност, синът и да бъде баща, а по този начин, и да спаси брака му. Не разбирам постъпката на Дефне, която след като разбра, че не може тя да е майка (към момента), реши, че това дете няма да се роди, без да се замисли, че може да пострада Елиф, че лишава Кахраман от шанса да бъде баща. Има случаи, когато жени, които могат да износят дете, но нямат годни яйцеклетки, са съгласни на ползването на донорски такива или обратното - на използване на донорска сперма: хората са готови на всичко, за да имат деца... А когато Дефне все още мислеше, че детето е "нейно" как собственически се държеше с Елиф, няма да излизаш, това ще правиш, онова ще ядеш, гледаше на нея като инкубатор. Въобще не се интересуваше какво тя чуства, какви притеснения има за близките си, и въобще не си даваше сметка че емоционалното състояние и стрес на Елиф може да се отрази на бебето ...

И затова Кахраман,след раняването му, казва на Джелял, че трябва да живее за да предаде бебето на истинската му майка. / това е, което си спомням  по смисъл/

Общи условия

Активация на акаунт