Детски градини Варна-прием 2016

• 117 948
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
За ОДЗ при нас в яслената група се тръгваше от септември (по-рано не може) по 5-6 човека на месец и до декември всички трябва да са започнали, като първите месеци тръгват по-големите деца, за да може майките да си отидат на работа.

# 121
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също не съм чувала за тръгване на градина през август.Тръгва се след 1 септември.

# 122
И аз не съм чувала за тръгване през август.
Най ранното тръгване е 1 септември.

# 123
  • Варна
Здравейте,
искам да попитам тези 4тири желания при подаване на документите могат ли да се сменят да кажем след месец или си остават до приема тези ? Понеже ми предстой местене и не знам в кой район все още, а април трябва да подам документи за ОДЗ...и съм в голямо чуденеееееее...Благодаря Ви Simple Smile

# 124
Аз пък не разбрах, за ОДЗ, яслена група, понеже пише да се пишат само тия в района, дали има изискване за минималния брой изброени? Има ли проблем, ако са вписани само две?

# 125
Няма изискване за минимален брой изброени градини. Миналата година посочих само една при подаване на документите за малкия ми син. Не го приеха на голямото класиране, защото имаше малко случайно число. През есента, на едно от седмичните класирания, извадихме късмет и влезе в желаната градина.

# 126
  • UK
А, тякъде, има ли, нарочна тема,  какви дрешки,  пособия и такива неща newsm78 са нужни за градината?

# 127
Здравейте,
искам да попитам тези 4тири желания при подаване на документите могат ли да се сменят да кажем след месец или си остават до приема тези ? Понеже ми предстой местене и не знам в кой район все още, а април трябва да подам документи за ОДЗ...и съм в голямо чуденеееееее...Благодаря Ви Simple Smile

Мисля, че немогат да се променят до следващото класиране, но така или иначе срока за подаване беше до началото на май и ако не бързаш с подаването на документи, а изчакаш да се преместиш ще можеш да си подредиш желанията според новото място.

Кокона не знам дали има тема за тези неща, но по принцип на първата родителска среща след като са записани децата обясняват повечето неща за конкретната градина. Като цяло дрешките трябва да са удобни момиченцата по принцип са с клинчета повечето и блузка или туника,долното бельо е потник и бикини, в нашата група изрично искаха за всяко момиченце гребенче в шкафчето. Като резервни ти трябват поне два комплекта(панталон, блузка,долно бельо и чорапки), а обувчиците трябва да са удобни домашни обувки.

# 128
  • UK
Рошличка  bouquet отново благодаря  Heart Eyes

# 129
Искам да питам, детето ми е родено януари 2015, за яслена група в ОДЗ нали тази година трябва да подам документи и ще зпочне при навършване на 2 год?

# 130
  • Варна
Аз също не съм чувала за тръгване на градина през август.Тръгва се след 1 септември.
Точно така.

# 131
Не се сдържах просто Simple Smile

4.8. Постъпването на новоприетите деца от първа  група в детската градина става от 01.06 или 01.09., според възможностите на конкретното детско заведение.

# 132
  • UK

4.8. Постъпването на новоприетите деца от първа  група в детската градина става от 01.06 или 01.09., според възможностите на конкретното детско заведение.

О супер. Значи можело и от месец юни  Laughing
А каква е таксата към днешна дата за дг?

# 133
  • Варна

4.8. Постъпването на новоприетите деца от първа  група в детската градина става от 01.06 или 01.09., според възможностите на конкретното детско заведение.

О супер. Значи можело и от месец юни  Laughing
А каква е таксата към днешна дата за дг?

Може юни да , но "според възможността" - повярвайте ми едва ли някъде имат възможност.  Mr. Green Сборни групи, вземане на отпуски, заместващи, ремонти и познайте.. Дано все пак тези които имат нужда, като мен всъщност попаднем на разбрани хора. В името на информацията тези дни специално ще отида до администрацията на градината на баткото, за да попитам изрично - не по принцип, а конкретно за моето дете, дали биха я взели преди септември.

Таксата е 20лв + 1 и нещо за присъствен ден - до максимум 48лв за месеца.

# 134
  • Варна
Изобщо не е ставало дума и в нашата ДГ за започване преди 1 септември...

Общи условия

Активация на акаунт