София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 123 529
  • 831
  •   1
Отговори
# 705
Преди месец водих сина ми при нея. Нямах време да търся, с направлението от личния лекар директно отидохме пред УНГ кабинет. Прегледа го, държа се мило с него. Изписа капки, отидохме на контролен преглед след 3 дни. Каза да изчакаме за антибиотика, което ми хареса. Това са ми впечатленията.

# 706
  • София
Знам, че сто пъти сме коментирали, но пак да попитам за препоръка за гинеколог, някой които работи със здравната каса. Докато бях бременна се следях в Света Петка при Стратиева, но сега за обикновен преглед не ми се чака с часове. След раждането ходих няколко пъти в квартала при др. Щерева, но  всеки път си оставям по сто лева.

# 707
  • София
Аз последно ходих при д-р Венкова. Кабинета е в пресечна зад басейн Мадара. С много добри впечатления съм,много мила и отговаря на въпроси. Работи и със здравната каса. Препоръча ми я приятелка.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-katya-venkova-820/

# 708
Аз последно ходих при д-р Венкова. Кабинета е в пресечна зад басейн Мадара. С много добри впечатления съм,много мила и отговаря на въпроси. Работи и със здравната каса. Препоръча ми я приятелка.

За цитонамазка и ултразвук плаща ли допълнително?

# 709
Д-р Павлина Арабаджикова но не знам дали работи със Здр. Каса

# 710
  • София

Аз бях платено,не знам какво покрива направлението. Мисля,че само цитонамазката е включена,но не знам. Може да се обадите да попитате. Сестрата е много отзивчива. Аз лично си записах час през сайта,който споменах по-горе. (не е реклама)

# 711
  • София

Аз бях платено,не знам какво покрива направлението. Мисля,че само цитонамазката е включена,но не знам. Може да се обадите да попитате. Сестрата е много отзивчива. Аз лично си записах час през сайта,който споменах по-горе. (не е реклама)

Ходила съм при нея с направление. Реши, че няма нужда от цитонамазка... за ултразвук не съм плащала допълнително. Проблемът дойде, когато ми постави диагноза, която нямам и реши да се прави на ендокринолог. На всичкото отгоре успя да ме убеди, че съм с поликистозни яйчници и нямам шанс за бебе. Привидно запази добрия тон, но и двата пъти излязох много разстроена от кабинета й. Държа да отбележа, че контролният преглед беше след отчетена от тестове и АГ овулация, а нейната реакция беше "Пак е същото положение, няма как да забременееш." За щастие беше в голяма заблуда и месец и половина по-късно видях две чертички. Не бих я препоръчала на никого.

# 712
  • София, България
Ах ходих веднъж на преглед при гинеколог с направление, точно защото не ми се даваха пари на мойта докторка, тогава бях на работа и нямах фонд, който да ги покрие. Та ходих в един МЦ в една уличка срещу Пирогов, мисля доктор Георгиев се казваше доктора. Имах нужда от направление за мамолог. Това всъщност беше основната причина да отида при него де. Понеже ЛЛ не могат да дадат директно направление за мамолог трябва да минеш през гинеколог. Та както и да е, направлението покрива само прегледа, платих допълнително за цитонамазка и микробиология и пак ми излезе 80 лв като при моята докторка. Но поне си взех направление за мамолога та там не плащах нищо. В тази връзка само да препоръчам доктор Танушева - миналата година работеше в болница Надежда, добър специалист и страхотен човек е.

# 713
  • София
Аз отново да си попитам за детски УНГ в района. Благодаря на alina_si за отговора, но все още се надявам и някой друг да даде отзив.

# 714
Включвам се с въпрос за търсене на тристаен апартамент под наем. Ако някой може да помогне, моля да ми пише!

# 715
  • София
Майка ми ще преподписва тези дни към мтел.
Предложиха й троен пакет и се чудя дали да не взема ТВ и Нета  Rolling Eyes

Четох кофти мнения към нета на Мтел - как стоят нещата конкретно за Бъкстон? Имам и други опции, но това е оптималния.  Peace

На Вивакомци е брат ми , но не знам ако се джойна и аз - ще подновят ли пак за 2г договора...

Иначе имам само интернет (Скайнет) вече от 2-3г и няма грешка, за 11лв.

# 716
  • София
Майка ми ще преподписва тези дни към мтел.
Предложиха й троен пакет и се чудя дали да не взема ТВ и Нета  Rolling Eyes

Четох кофти мнения към нета на Мтел - как стоят нещата конкретно за Бъкстон? Имам и други опции, но това е оптималния.  Peace

На Вивакомци е брат ми , но не знам ако се джойна и аз - ще подновят ли пак за 2г договора...

Иначе имам само интернет (Скайнет) вече от 2-3г и няма грешка, за 11лв.

Аз съм в Красно село и тръпна в очакване да си прекратя договора с Мтел за интернет и телевизия - беше за две години и до сега се търпеше, но последните два месеца е кошмар. Като оставим, че телевизията прекъсва, когато си иска и губи сигнал все едно съм високо в планината, интернетът буквално никакъв го няма. Отчита само присъствие, но не може да зареди и една страница. Вкъщи ползвам мобилен интернет, иначе е невъзможно да свърша нещо. Ще ги сменяме с виваком, чух добри отзиви, надявам се всичко да е наред.

# 717
  • София
Аз съм в Хиподрума. Интернета ми е на Мтел и нямам оплаквания. Но и рядко го ползвам. Обикновено пускам на детето Ютуб или игри за час-два дневно. За това става. Когато съм го ползвала да си свърша аз някаква работа не съм забелязала да е бавен или нещо друго.

# 718
На Виваком сме от две години, сега преподписахме. Много сме доволни.

# 719
Нямаме абсолютно никакъв проблем с интернета на Мтел, ползваме го от години, ежедневно много часове и е стрела. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт