Име за девойка с А

• 9 579
  • 77
  •   1
Отговори
Едвам дочаках да видя пола и започва великото избиране Crazy

Свекърва ми е Анелия, но не искам копи-пейст вариант, а просто нещо с А.
Ана, Анна, Антония, Антоанета, Андреа/я, Александра отпадат предварително.

За сега съм се спряла на тези варианти, като Елия ми е фаворит. Не е с А, но добре комбинира Анелия и името на моята майка Емилия.
Аделина ми е второ по тежест, много ми харесва как звучи до името на баткото - Ивелин и Аделина.
Анастасия свързвам винаги с детското "Принцеса Анастасия"
В Ана Мария ползвам и името на бабата на ММ, майката на свеки - Мария.
Алена просто ми хареса, разглеждайки варианти с А.

Отворена съм и за нови предложения разбира се Simple Smile

# 1
Алесандра , Антониа , Антонена

# 2
  • Варна
Адриана и Алина, но аз съм пристрастна Simple Smile

# 3
Анастасия от анкетата и Адриана като предложение Peace

# 4
  • Телиш/Плевен
За сега съм се спряла на тези варианти, като Елия ми е фаворит. Не е с А, но добре комбинира Анелия и името на моята майка Емилия.
Елия и Аделина ми харесват, гласувам за Елия, защото ми хареса този аргумент. Heart Eyes

# 5
  • София
Анастасия винаги много ми е харесвало. Не го свързвам с филма, защото не съм го гледала.
Но може би за вашия случай е по-подходящо Елия.

# 6
  • Варна
Също и Амелия, почти като Анелия Simple Smile

# 7
Алесандра , Антониа , Антонена
Написала е, че точно тези отпадат

# 8
  • Пловдив

При майка Емилия и име на бебето Елия е смешно да се каже,че има нещо на Анелия.Добре,че съм майка на две дъщери,та поне няма да ме залъгват,че ми кръщават  Mr. Green
Не целя да те огорчавам.Надявам се да не го приемеш така

По темата:Ана-Мария много ми допада.Има музика в това име

# 9
Аделина, Анастасия и Ана - Мария - в този ред. Избрала съм само три опции.

# 10
  • София
Амелия комбинира чудесно Анелия и Емилия според мен. Simple Smile Ана-Мария също е страхотно!  Имената с А са ми слабост.

# 11
И аз съм за Амелия. Страхотно име и комбинира много добре Емилия и Анелия.
Елия не ми харесва изобщо и то при положение, че галеното Ели ми е любимо.
Гласувах за Аделина, защото ми харесва най-много от изброените, но идеята за Амелия повече ми допада заради комбинацията от имената на двете баби.

# 12
  • Sofia
Амелия комбинира чудесно Анелия и Емилия според мен.
И на мен ми допада като комбинация от имената на двете баби Peace
Дъщеря ми е Анелия,макар да исках да е Амалия...но преди 27год.това име не фигурираше в списъка с разрешените имена  Confused

# 13
Амелия ми харесва и на мен, мислила съм преди за този вариант, трябва да питам таткото дали ще мине Grinning
Пред Адрияна предпочитам Аделина, по-мелодично ми е, а и скоро не съм срещала Аделини.
Алина ми харесва много, наши приятели имат дъщеричка, която се казва така и за моя изненада реакцията на ММ беше - Нали имаме една Алинка вече.
Производни на Антон и Андрей отпадат. Алесандра ми е същото като Александра, харесвам Алексия, но твърдо не искам да е Алекс.

Не искам да залъгвам никого, никой не ме притиска и на никого не съм обещавала нищо, нито се чувствам длъжна за нещо. Ще кръстя детенце с име, което се харесва на мен и на таткото. Ако не изберем някое, което има връзка с името на бабата, ще измислим някое друго.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 00:49 от вампИрка

# 14
Гласувах за Ана Мария, но като идея Анастасия с кратко Настя би бил прекрасен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт