Косопад - 9 тема

• 144 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Лосионът на "Билка" е хубав, но зависи с каква цел ще го използваш. За поддържане на здравия и хубав вид на косата е чудесен. За спиране на косопада мисля, че е доста слаб. Може би като допълнително помощно средство. Цинк и биотин на "Абофарма" е единствената добавка, която ползвам периодично и съм доволна. Ефектът се забелязва по-бързо при ноктите на ръцете.
направо не мога да повярвам че има доволни от цинк/биотин на Абофарма. В него се съдържа мизерно количество биотин, аз пия от половин година 5000 мцг биотин и няма никакъв ефект, пък какво остава за количеството в Абофарма. 

# 241
Лосионът на "Билка" е хубав, но зависи с каква цел ще го използваш. За поддържане на здравия и хубав вид на косата е чудесен. За спиране на косопада мисля, че е доста слаб. Може би като допълнително помощно средство. Цинк и биотин на "Абофарма" е единствената добавка, която ползвам периодично и съм доволна. Ефектът се забелязва по-бързо при ноктите на ръцете.
направо не мога да повярвам че има доволни от цинк/биотин на Абофарма. В него се съдържа мизерно количество биотин, аз пия от половин година 5000 мцг биотин и няма никакъв ефект, пък какво остава за количеството в Абофарма. 
Зависи какъв ефект целиш да постигнеш с приема му. Само биотин не може да спре косопада. Аз, както писах, го пия периодично и по-скоро с профилактична цел.

# 242
понеже спомена за ефект при ноктите, при мен даже и такъв ефект няма и то от висока доза биотин.

# 243
А какви капсули са били ефективни при вас при косопад? Аз пия цинка и биотина и лосиона на Билка уж за поддръжка на косата, но ми се иска нещо по-стабилно а незнам какво.

# 244
Преди ползвах геритамин , ефект не видях ама грам , чух хубави отзиви за макси хеър . Впрочем съм започнала маските  и по точно с масла за растеж като синапеното и рициновото . Като цяло маслата правят  косата ми малко по-здрава и лъскава от преди . След месец ще споделя за ефект за растеж дали има  Peace .

# 245
Преди ползвах геритамин , ефект не видях ама грам , чух хубави отзиви за макси хеър . Впрочем съм започнала маските  и по точно с масла за растеж като синапеното и рициновото . Като цяло маслата правят  косата ми малко по-здрава и лъскава от преди . След месец ще споделя за ефект за растеж дали има  Peace .
За синапеното масло съм чувала и чела, че е изключително полезно за косата / Индийките го използват/, но така и не съм пробвала. От къде може да се купи?

# 246
# 247
Благодаря!
Задължително ще го пробвам.

# 248
Споделям снимка преди и след маската - при условие ,че само веднъж е правена  - усещам я по-хидратирана , по -жива , мека и лесно се разресва

преди

След

Маската е следната - 2-3 с.л. синапено семе , лимонов сок и кис. мляко- за корените,
за дължината 1 с.л. глицерин ( за хидратация ) , 1с.л. синапено семе , малко пре-уош еластисайзер и кисело мляко
Пробвайте няма да съжалявате  Peace

# 249
Искам да ви напиша за един продукт на който попаднах случайно, но останах много доволна. Това е продукт на Шварцкопф Глисс - хиалурон филър за коса - http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glisskur/bg/bg/home/products-sol … filler-serum.html. Не лекува косопада разбира се, но наистина уплътнява косата мигновено след нанасяне, дори я повдига и в корените, прави я лесна за разресване и лъскава. Изобщо - доволна съм
Заинтригува ме Simple Smile Би ли разказала повече? Как го ползваш - на влажна коса и сушиш със сешоар в корените, за обем или?
Мн ми е странен този продукт, по описание пише, че в корените дава обем, а ако се нанесе в краищата омекотява и улеснява сресването, 2 обикновено противоположни неща Crazy
На първо четене не намерих мн ревюта в нета, мерси ако споделиш още от личен опит + каква ти е косата (суха, гъста, боядисвана и т.н.) bouquet

Да отговоря:
За съжаление щом съм в тази тема косата ми не е много гъста плюс че съм в менопауза, което допълнително ми прави проблеми. Освен това след една злополука в детските ми години косата ми е разредена точно отпред, а в тази възраст и след няколко стресови ситуации положението стана трагично. Косата ми е чуплива, суха и боядисана (боядисвам се само на фризьор, за да не я поразявам допълнително). Пробвах какво ли не, писала съм по нагоре за по-съществените мерки, а иначе имам една пълна кошница със всякакви продукти за коса, дано нещо ми помогне. Общо-взето нямам вяра на случайни мазила, но попаднах на съответния продукт, който се предлагаше с голямо намаление и реших да го опитам. Ползвам го обикновено винаги след измиване - на мокра коса - сипвам няколко капки, разтърквам между дланите и пръстите и прекарвам през косата, слагам и на корените, след това суша и изправям с четка и сешоар. Освен това в дни, когато не съм си мила косата и тя изглежда зле правя същото на суха коса и ефекта е много добър (много по-добър от ефекта на пудра или спрей за обем). Веднага чувствам косата си по-бухнала и уплътнена. В инфото за продукта пише, че може да се използва всеки ден по 1-2 капки (и аз бих го ползвала всеки ден, но обикновено забравям, ако косата ми не е зле). Освен това продукта е икономичен, ползвам го от януари по 2-3 пъти седмично и е намалял с по-малко от 1 пръст

# 250
А какви капсули са били ефективни при вас при косопад? Аз пия цинка и биотина и лосиона на Билка уж за поддръжка на косата, но ми се иска нещо по-стабилно а незнам какво.

Пий Приорин, много са ефикасни

# 251
 let_it_shine, newsm10. Косата ти е чудесна.

# 252
Pony69, сърдечно благодаря за подробния отговор bouquet По описание, звучи като мечтания от мен продукт, ако и при мен резултатът бъде какъвто го описваш, ще съм повече от щастлива, дано.. Ще пиша нататък как ми се е отразил (притеснява ме само, че косата ми никак не обича протеини, но да видим)

P.S.: съжалявам за проблемите с косата през които си преминала и които бориш.

# 253
вижте колко ми е изтъняла косата от косопада. Наложи се да отрежа доста  Confused
http://shot.qip.ru/00QuJv-510KPoqqMs/

# 254
Класи , какво ползваш за косопада?

Общи условия

Активация на акаунт