Косопад - 9 тема

• 144 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Plovdiv, Bulgaria
Ампули на Виши за косопад - аминексил деркос.

аз също много ги харесвам, не че имат вълшебен ефект, но поне са супер елементарни за ползване
иначе с какви ли не мазнотии съм се мазала и много се дразня като трябва да стоя наклепана дълго време и след това да се чудя с какво да ги отмия

# 436
  • Казанлък
С аминексил съм ползвала на Лореал Профешънъл и не видях ефект. Сега взех няколко ампули на Виши със стемоксидин Деркос Неоженик да видя и тях.

# 437
Насочила съм се към тези хранителни добавки, защото съм пила повечето известни на пазара. Въпросът ми е дали могат да се пият с масло от вечерна иглика? Или ще трябва да я спра, ако започна да ги приемам? Thinking

# 438
Здравейте, момичета Simple Smile
Напоследък косата ми започна доста да пада и сякаш оредя още повече, тя и без друго си е фина и рядка, но сега е много сякаш.
Искам да ви попитам някой използвал ли е лосиона против косопад на Давинес или тоника за коса против косопад на Ревалид? Колебая се кое да взема, за да не се задълбочи проблема. Моля ви за съвет.

Ползвала съм тоника и шампоана преди 2 години -при мен никакъв ефект не дадоха тогава.

# 439
  • София, България
Дами  bouquet , някоя може ли да ми каже горе-долу след колко време се очаква ефект от добавките ( в моя случай - от Приорина)? Започвам да го пия вече втора седмица, а косата си капе...  Praynig

# 440
Аз Приорин го комбинирах с ампули и шампоан против косопад, само на Приорин не бих разчитала.

# 441
записвам се и аз.  на мен ми намаля косопада, но искам да ми се сгъсти косата, там където е опадала. много ми е разредена.

# 442
При мен резултат даде този шампоан: http://apteka.framar.bg/30002089/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … 200-%D0%BC%D0%BB- Предподлагам, че бе от сезона, но все пак спря сравнително бързо след като използвах шампоана около 2 седмици. Шампоана с хинин на Клоран също ми допадна  Peace

# 443
още веднъж здрвейте. изчетох голяма част от темата ви и си взех фитовал шампоан и витамини, също така мисля да пробвам бабешки лек препоръчан ми от моята чичо-баба (не знам как се нарича тази роднина, която е леля на родител) с газ и мас (нейната версия е и с урина, но засега не съм готова за прилагане на урина). тя се кълне в този метод.

другото, което ми каза, е да намаля/спра кафето. кофеинът оказва негативно влияние на косата, защото изтощава адреналните жлези.

# 444
  • Варна
Тази газ да не ти даде обратния ефект само. Едно време се ползваше против въшки. Ползвай домашна мас, поне ще знаеш, че е хубава. Вместо газ ти препоръчвам чесъна, защото близка приятелка видя много голяма полза от него, а и от една фризьорка го знам това.

# 445
  • София
Маската от газ, мас и урина е с много бърз положителен ефект за косата. Успех!

# 446
Благодаря ви момичета! А чесъна как точно се ползва? Просто да го втривам в скалпа ли?

# 447
Има доста шампоани против косопад с кофеина, последно засилва или спира косопада да се чуди човек

# 448
Колко често се прави маската с газта?

# 449
  • Варна
Благодаря ви момичета! А чесъна как точно се ползва? Просто да го втривам в скалпа ли?

Да, мисля, че го втриваше, но се мажеше и със зехтин, защото иначе ще ти "пламне" скалпа. Мърмореше,че много мирише, но определено беше доволна. Другото, което направи е да се подстриже късо като момче.

Общи условия

Активация на акаунт