МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 908
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Не може ли да се ядат банани,аз мислех само на банани да изкарам. Защо не пробваш с круши например.
Аз днес си направих салата от моркови,целина и магданоз,после пържих моркови, и вечерта ядох печен лук на скарата .Ура! Утре риба .
Не съм се теглила ,но си усещам дрехите малко по свободни ,дали ще успея да сваля 30 кг ?
Мисля, че 30 няма да са, но поне по 20-25 ще успеем да свалим Simple Smile

# 151
може ли в деня на пиле да се ядат яйца и ако да колко за деня?Благодаря,

# 152
  • София
Аз съм на зеленчукови дни.
Правих си спаначена салата с домат, спаначена крем супа, прясно зеле с домати на фурна и подобие на ориенталски гювеч, но без пърженето. Laughing
Кантара не иска да мръдне, а на сантиметри съм свалила. Много странно при все, че тренирам колкото да не е без хич последния месец. Thinking
Как точно приготвихте спаначената крем супа?

Аз пак се провалих и пак я започвам наново...Добре, че бях само на 4-тия ден...Ядох шоколад и крекер понеже се демотивирах от това, че нямаше резултат, след пилешките дни си върнах килограмите свалени от картофените...Сега обмислям да ям по 400 грама пилешко на ден. И този път ще съм сериозна..няма да си тръгна от темата докато не успея да изкарам 50 дена  Laughing Laughing Laughing
Това е крайно недостатъчно количество според мен. Peace

# 153
Мисля,че кантара не ни е приятел. Не се теглете докато не се усетите че сваляте.Аз на моя му махнах батерията и я изхвърлих ,след като направих грешката да се притегля снощи.Започнах от доста КГ и наистина отслабвам ,видимо .Моля ви не се отказвайте и не се демотевирайте момичета.Какво са 50 дена, ще изкараме споко ,нее си купувай шоколади или ги скрии Simple SmileАз лато се присетя пия лимон с малко мед ,сякаш нямам толкова апетит .

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 11:31 от darinaxxx

# 154

Мисля, че 30 няма да са, но поне по 20-25 ще успеем да свалим Simple Smile
[/quote]
 Хахаха, и на 25 ще се зарадвам .Успех и на теб Simple Smile

# 155
Здравейте, до сега само Ви четях, но решиш, че е по стимулиращо като пишеш. Почнах от 86,700 и днес съм на първи плодов, сутринта - 83,100. Цял живот съм на диети, и все тая, сваля малко, после се отпусна и същото....., но този път съм се нахъсала, никакво отказване /дано да продължа да мисля така/ и аз ще стоя в темата докато сваля, но аз и на 10 ще съм доволна. Успех на всички и никакво отказване! Grinning

# 156
  • София
Здравейте, днес съм първи ден на кисело мляко и искам да питам позволено ли е да се яде цедено кисело мляко?
Успех на всички  Simple Smile

# 157
Аз мисля, че може както и айрян.

# 158
  • София
Аз съм на зеленчукови дни.
Правих си спаначена салата с домат, спаначена крем супа, прясно зеле с домати на фурна и подобие на ориенталски гювеч, но без пърженето. Laughing
Кантара не иска да мръдне, а на сантиметри съм свалила. Много странно при все, че тренирам колкото да не е без хич последния месец. Thinking
Как точно приготвихте спаначената крем супа?
В тенджера слагам малко зехтин да се загрее, в него добавям 6-7 скилидки чесън и 2 глави лук, запържвам малко и добавям 2 л вода, след като заври добавям 2 моркова и след 5 мин и спанака( около 500-600 гр),подправки на вкус, аз лично слагам хималайска сол  и черен пипер само, варя 15 мин и после пасирам.

Аз искам 10-12 да сваля Whistling

# 159
може ли в деня на пиле да се ядат яйца и ако да колко за деня?Благодаря,
?

# 160
Здравейте! Лутам се от тема на тема в подходящата за моята безволева личност диета и се присетих за моното. Преди поне година бях на моното цели! Mr. Green пет дни и се отказах. Tired Преди няколко години правих 90ДД, много съм доволна от нея, но напоследък и нея не мога да издържа. Изкарвам една седмица и приключвам. Надявам се, че този път ще устискам и ще се мотивирам. Затова се записвам и в темата, за кураж и подкрепа. Избрах моното на Червенкова. Започнах от днес, с картофена салата на обяд.

iff2 , можеш да замениш пилето с яйца, но няма ли да ти дойдат множко за целия ден?

Някой се чудеше за банани. В темата на 90ДД редовно правят моно плодов ден с банани и отчитат прекрасни резултати, над един килограм минус. Peace

# 161
Здравейте! Лутам се от тема на тема в подходящата за моята безволева личност диета и се присетих за моното. Преди поне година бях на моното цели! Mr. Green пет дни и се отказах. Tired Преди няколко години правих 90ДД, много съм доволна от нея, но напоследък и нея не мога да издържа. Изкарвам една седмица и приключвам. Надявам се, че този път ще устискам и ще се мотивирам. Затова се записвам и в темата, за кураж и подкрепа. Избрах моното на Червенкова. Започнах от днес, с картофена салата на обяд.

iff2 , можеш да замениш пилето с яйца, но няма ли да ти дойдат множко за целия ден?

Някой се чудеше за банани. В темата на 90ДД редовно правят моно плодов ден с банани и отчитат прекрасни резултати, над един килограм минус. Peace

dara888 Благодаря ти! ами незнам колко е позволено като брой яйца да се ядат, но иначе ще са ми по-вкусни ....аз карам по 1 ден ,защото немога на 2 няма да издържа  Embarassed

# 162
Аз с пилето се наяждах, но само с варени яйца ми се струва, че няма да издържа. По-напред някой препоръчваше да се наблегне на белтъците на яйцата и да се увеличи тяхната бройка. Нали уж са вредни жълтъците и не бива да се прекалява с тях? Хм, сега ми хрумна, че вероятно и омлет може, а аз само варени си представих. Ако си направиш два омлета с по три яйца, ще се справиш вероятно. Peace

# 163
Аз с пилето се наяждах, но само с варени яйца ми се струва, че няма да издържа. По-напред някой препоръчваше да се наблегне на белтъците на яйцата и да се увеличи тяхната бройка. Нали уж са вредни жълтъците и не бива да се прекалява с тях? Хм, сега ми хрумна, че вероятно и омлет може, а аз само варени си представих. Ако си направиш два омлета с по три яйца, ще се справиш вероятно. Peace
мхм къде бъркани къде на омлет къде варени....абе обичам яйца

# 164
Да споделя някои идеи за салатения ден -
задушени броколи,
печени зеленчуци на грил тиган,
прясно зеле с домати - готвено,
печен пипер с доматен сос,
салата от цвекло, моркови и краставица,
печени в тавичка ред лук, резени домати,моркови и патладжан,
 тиквички на тиган или скара.
Ако някъде греша моля поправете ме, че за печен пипер и патладжан не съм сигурна дали може да се хапват. Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт