МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 964
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Тая риба ,нещо не ми понася.Ядох сьомга и риба тон днес,но реших да лунувам по идея на едно друго момиче,така че ще пропусна рибата утре.Вие как изкарвате.

# 166
Момичета и аз да се отчета днес ми е 24 ден (втори ден к.мляко) за сега -7 кг много съм доволна. Ще направя почивка 2 дни и след това пак продължавам, надявам се да издържа 50 дни поне. Искам поне още -10 кг. Дните в почивка мисля да съм на разделно хранене. Някой правил ли е пауза? Много ме е страх ако започна да се храня дали няма да ги върна пак.

# 167
  • Русе
Момичета и аз да се отчета днес ми е 24 ден (втори ден к.мляко) за сега -7 кг много съм доволна. Ще направя почивка 2 дни и след това пак продължавам, надявам се да издържа 50 дни поне. Искам поне още -10 кг. Дните в почивка мисля да съм на разделно хранене. Някой правил ли е пауза? Много ме е страх ако започна да се храня дали няма да ги върна пак.
Ее, чак пък за 2 дена да си върнеш. Аз през двата дена ядох какво ли не, но в минимални количества. Просто да опитам от всичко, което ми липсваше.

Тая риба ,нещо не ми понася.Ядох сьомга и риба тон днес,но реших да лунувам по идея на едно друго момиче,така че ще пропусна рибата утре.Вие как изкарвате.
И на мен дните на риба ми бяха гадни. За това оня ден замених рибата с яйца. Ами - какво да ви кажа, не ми дойдоха на място. Пържих на очи, не знам защо жълтъка ми киселееше. Варих от същите яйца и жълтъка им си беше в ред. Вечерта си правих бъркани яйца, от тях пък ми стана тежко. След няколко дни в рибния ден, пак яйца ще ям, не искам риба вече. Така или иначе за Благовещение ще приготвям риба, поне сега да си я спестя.

# 168
  • София
Аз съм на зеленчукови дни.
Правих си спаначена салата с домат, спаначена крем супа, прясно зеле с домати на фурна и подобие на ориенталски гювеч, но без пърженето. Laughing
Кантара не иска да мръдне, а на сантиметри съм свалила. Много странно при все, че тренирам колкото да не е без хич последния месец. Thinking
Как точно приготвихте спаначената крем супа?
В тенджера слагам малко зехтин да се загрее, в него добавям 6-7 скилидки чесън и 2 глави лук, запържвам малко и добавям 2 л вода, след като заври добавям 2 моркова и след 5 мин и спанака( около 500-600 гр),подправки на вкус, аз лично слагам хималайска сол  и черен пипер само, варя 15 мин и после пасирам.

Аз искам 10-12 да сваля Whistling
Hug Много благодаря!

# 169

Колко пилешко месо ядеше? И колко картофи?

# 170

Колко пилешко месо ядеше? И колко картофи?

ох ,аз ям бая ....да не огледнявам Simple Smile
аз я карам по 1 ден ,за сега няма резултат,но поне не се тъпча и не се чувствам подута...надявам се изведнъж да тръгне надолу  Laughing

# 171
  • София
Здравейте, днес ми е втори ден на кисело мляко (12 ден) и сутринта когато се премерих бях + 300 грама и се чудя каква е причината Simple Smile

# 172
  • София
Аз днес продължавам на зеленчуци

Момичета, какво мислите за диетата на Цветелина Грахич?

# 173
Днес ми е втори ден на картофи. Сутринта кантара отчете -900 гр.
Каква е диетата на Грахич?

# 174
И аз съм втори ден на картофи, реших да се тегля чак на 12-тия ден, за да не се отчайвам. Сподели наистина каква е тази диета на Грахич?

# 175
  • Русе
Като я гледам Грахич на какво плашило е заприличала... Но това е друга тема.
Ето темата, но не е доста активна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=880541

# 176
 Peace
да се отчета след 2 та риба        -   = 0кг. 
днес 1 ви плодов
до момента 1 консерва ананас от лидл мнооого ми се услади след толкова тормоз
сиропа го хвърлих  Mr. Green

п.с. въпросната диета от линка е тотална шега  Peace

# 177
  • София
Аз чета мнения на доста хора, че са свалили с нея, пък аз с таи на Ваня не отслабвам, с тази на Грахич сигурно ще кача Joy.
Този застой на кантара направо ми къса нервите Sad

# 178
3-ти сериозен ден..днес на пилешко 500 грама. Утре пак на толкова. За салатите мисля да ям зеле и доматен сок с лук и малко олио.

# 179
След вчерашния втори картофен ден -500 гр., доволна съм. Дано така се запази тенденцията кантара да е надолу, че малко ми трябва да ми отиде мотивацията на кино и да започна пак да ям като за последно. Днес на пиле, дано има в СВА, че иначе трябва да заменя пилешкото с нещо друго, най-вероятно мляко. То поне е сигурно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт