МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 938
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Според правилата на диетата нищо не се заменя, едва ли някой обича да яде риба 2 дена и то без салата, но пък от рибата най-много се сваля, така че се преживява. Аз ядях основно сьомга, тук-так пъстърва или лаврак и ципура, но те идват по-скъпички, от миризмата на скумрия или риба тон направо... Sick. Все пак си признавам, че на 3-тата врътка май беше не издържах и единия ден риба го замених с варени яйца. Успех, каквото и да решиш 😊.

Мнооого благодаря. Даа ще заложа на сьомга или пъстърва. Пък каквото стане. Важно е да сваля излишните килограми Simple Smile А и най добре е да се спазва за да даде резултати, иначе няма смисъл от нея.

# 331
аз 2- та пилешки ги смених с 2 дни на свински карета на тиган  Wink
пак си имах минус

# 332
Привет на всички!
Купих картофи, които довечера мисля да сваря и утре започвам диетата.
Много ме мотивират вашите прекрасни резултати. Дано и аз да мога да се похваля.....

# 333
  • София
Привет на всички!
Купих картофи, които довечера мисля да сваря и утре започвам диетата.
Много ме мотивират вашите прекрасни резултати. Дано и аз да мога да се похваля.....
Успех, много минусчета ти пожелавам, аз я спазвах 50 дни, колкото е в действителност, като не съм се изкушавала изобщо и свалих почти 10кг. Сега се чувствам перфектно. Късмет на всички  Peace

# 334
Привет и от мен Hug -вклю4вам се и аз -днес на картофки

# 335
 Оооо супер - ще си имам компания  Laughing
Моите картофки са сварени. Без никакви подправки.
Малко му се чудя на пилешкия ден. Освен да го заменя със заешко ...., а в интерес на истината изобщо не ми се яде месо  Sad  . Не съм вегетарианка, просто не ми се яде  Wink  .
Приемам идеи за алтернативен вариант.......

# 336
заешкото е добър избор

# 337
  • София
Здравейте, момичета!
След първите 12 дни диета на ВЧ, правилно ли е, според вас, да има 2 дни, в които да не се прави диета, последвани от нов цикъл 12 дни диета на ВЧ или трябва да се направят 2 Х 12 дни диета, без почивка, за да е по - ефективна диетата?

# 338
Аз знам, че трябва да се направят 24 дена и тогава 2 дена почивка и пак 24 дена..
Сега започвам отново, че положението стана трагично. Почвам от днес с картофи. Взех си 1кг бланширани картофи, мисля да ям по 500 грама на ден пържени обаче.

# 339
Вече съм на зеленчуковия ден. Много се колебая да ям зеленчуци - домати, краставици.... , или печени - тиквички, картофи  newsm78

Двата пилешки дни все пак ми бяха пилешки. Не ги замених със заешко. Бяха ми много неприятни, защото по принцип не обичам пиле.

Аз ще я правя само 12 дни, защото после ще съм извън БГ. Очертава ми се много ходене, а и няма как да си осигуря точно такива храни. Все пак се надявам да има някакъв ефект  Grinning

Днес съм -2кг от началото.

# 340
  • София
Вече съм на зеленчуковия ден. Много се колебая да ям зеленчуци - домати, краставици.... , или печени - тиквички, картофи  newsm78

Двата пилешки дни все пак ми бяха пилешки. Не ги замених със заешко. Бяха ми много неприятни, защото по принцип не обичам пиле.

Аз ще я правя само 12 дни, защото после ще съм извън БГ. Очертава ми се много ходене, а и няма как да си осигуря точно такива храни. Все пак се надявам да има някакъв ефект  Grinning

Днес съм -2кг от началото.

Картофите не са позволени в зеленчуков ден Naughty
Аз си правя салата + печени тиквички или патладжан отгоре със сос домати,магданоз,сол

# 341
mishoto, аз точно доматен сос си направих за вечеря. За работа си приготвих задушени зеленчуци и ще си взема и домати и краставици.

За рибените дни си взех шаран и мисля да го пека. Мнооого го обичам. Ще редувам със сьомга  Peace

Да си призная - на моменти изпитвам ужасен глад  Sad и съм на ръба да се откажа.....

# 342
  • София
Имам много за сваляне и в момента не съм от най-примерните,защото съм пристрастена към сладкото и кърмя,но полагам усилия и мисля,че следващата врътка ще е без прегрешения Flutter Някак не мога да се нахраня само от салата , а да не говоря, че като чуя пиле Sick ( правила съм Дюкан,а и по принцип не съм фен на пилето, но намерих 3-4 вида пил. пържоли в един магазин  и доста ми харесаха и мисля на тях да карам)

Чудех се гъби (не че са полезни, но за разнообразие) и авокадо (за гуакамоле) похапвате ли в зеленчуковите дни?

# 343
  • Sofia
гъби-не може,полезни са,но не и в този режим...авокадо-мисля,че може

# 344
  • София
гъби-не може,полезни са,но не и в този режим...авокадо-мисля,че може
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт