Къде в Бургас? (46)

• 100 218
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас

Някой да ми препоръча студио за татуировки?
Мога да препоръчам Даката, зад грамофона му е студиото, но се записва час доста напред но работите му са без коментар има го ФБ разгледай.
Другото което мога да препоръчам е едно младо момче Наката Майсторов /мисля че това му беше фамилията/ студиото му е в уличката м/у Хеликона и новата кооперация, виждала съм негови работи също мн.добре. Има го също и ФБ да разгледаш

# 481
  • Бургас
Чета, че в някои аптеки го правят -  там го забъркват. Иначе опакован, готов, запечатан не продават. Страх ме е да взема от ветеринарна аптека - вземе пък да не е точно същото, което е и за хора.
Аптеката на Вардар приготвят по рецепти лекарства. Други май вече не останаха. Попитай там.

Много благодаря!  Hug

И аптека Линк на ул.Оборище преди бензиностанцията, 056811174, имат и сайт arteka.bg

# 482
Благодаря! Много сте милички!  Heart Eyes

# 483
Рядко влизам във форума вече и не се ориентирам къде да питам, та ще питам тук - ползвате ли жена за помощ в домакинството? Имам нужда от веднъж месечно за няколко часа и не знам къде да търся.

# 484

Студиото на Даката, всички, които работят там са добри.

# 485
Какво е нужно за преиздаване на шофьорска книжка? Изтекла е преди месец Blush

# 486

Петър Тату, на Калоян, но е до 1 май, после се мести в студио в Слънчев бряг. От Октомври пак си е в Бургас.

# 487
Какво е нужно за преиздаване на шофьорска книжка? Изтекла е преди месец Blush

Медицинско само. На място в КАТ се попълва заявление и се плаща таксата. Аз се усетих 6 месеца след като беше изтекла  Mr. Green Не ми направиха проблем.

Благодаря за отговорите.  bouquet Не знаех, че Даката работи, някой ми беше казал, че е заминал.

# 488
А медицинското от ЛЛ или има клиника, в която плащаш и ти го издават? Преди така съм правила в Елмасри
И още един въпрос имам сега. Къде могат да изготвят и изпратят автобиография и мот. писмо за кандидатстване за работа? Дигитал?

# 489
  • Пловдив

И още един въпрос имам сега. Къде могат да изготвят и изпратят автобиография и мот. писмо за кандидатстване за работа? Дигитал?

Там могат само да го изпринтят, не изготвят.

# 490
От ЛЛ го взех аз, 15лв струва и става за няма и 5 минути.

# 491
Благодаря за отговорите

# 492
  • Бургас

Петър Тату, на Калоян, но е до 1 май, после се мести в студио в Слънчев бряг. От Октомври пак си е в Бургас.
+1

# 493
  • Бургас

и от мен глас за петър тату

# 494
Наката е човека за татуировки.  Страхотен творец и талант!

Общи условия

Активация на акаунт