Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Ивче, ти с кой от двата хайлайтъра си на снимките-розовия или златистия? Благодаря!
Златният май е по-дълготраен, по -силно иззразен. Но аз днес си взех розовия

# 301
  • София
Благодаря, ти пробва ли го вече, да споделиш как е? Май най-добре и аз да отида да го видя, ама как ще избера като знам каква съм.. Rolling Eyesима ли повече избор и се започва едно чуденее и после все съм недоволна от избора си...

# 302
аз съм същата просто затворих очите и взех едното. От хайлайтъра има само 2. Иначе има ружове, които са пак на стик.

# 303
  • Стара Загора
Ивче, ти с кой от двата хайлайтъра си на снимките-розовия или златистия? Благодаря!
Златният май е по-дълготраен, по -силно иззразен. Но аз днес си взех розовия

С розовия. Каква е логиката заради цвета да е по-траен единия? Пробвахте ли и двата паралелно?

# 304
  • София
Аз специално не съм пробвала нито един от двата, но смятам да поправя тази грешка Grinning

# 305
  • София
Здравейте Simple Smile Знаете ли дали в Лилито близо до Славейков има продукти на Aura? Доколкото си спомням бяхте казали, че на Витошка има, но за Славейков изобщо не си спомням?

# 306
Момичета, какви са ви впечатленията от балсама за устни на Алверде в тубичка с масло от нар и ший? А кърпичките за почистване на очила от ДМ ползвали ли сте, дали са добри?

# 307
  • София
Аура вече е заредена в Лили.

# 308
  • Варна
Момичета, някоя от вас ползва ли кремове на Лореал? newsm78
Подариха ми два, от серията Нутри голд - единият е нощна грижа, другият също е нощен, но може да се използва и като маска. Притеснява ме, че май са за суха кожа, а моята не е такава. Ако е вярно описанието на опаковките, няма смисъл да ги отварям изобщо.
Впечатления?!

# 309
Тайга - маслени, тежки и богати текстури - определено са за суха кожа  Peace

# 310
  • София
Подариха ми два, от серията Нутри голд - единият е нощна грижа, другият също е нощен, но може да се използва и като маска. Притеснява ме, че май са за суха кожа, а моята не е такава. Ако е вярно описанието на опаковките, няма смисъл да ги отварям изобщо.
Впечатления?!

Преди 3-4 г. си купих кремове / дневен, нощен и за около очи/ на Лореал, получих подкожни циреи......Едва се оправих!

# 311
  • Варна
Пфу, от дете мразя козметични подаръци Crossing Arms
Мерси, Холи, предчувствах, че няма да са подходящи за мен.

# 312
Подариха ми два, от серията Нутри голд .........................
Впечатления?!
Прочети тук. Пише, че не омазнява. Онзи ден пробвах дневния, има тестер в ДМ. За мен е лек крем, не е мазен, попива добре. Но миризмата на пчелен прашец(хапвала съм такова на топченца), както сигурно мирише и пчелното млечице, което има в състава, не ми харесва никак.

Amiamo, имаш ли представа какво е цирей?!

# 313
 Днес взех от Лили измиващо гелче на "Lumene" с подарък козметичен несесер.

# 314
  • София
Продуктите на Аура така и не ги намерих. Ходих в Лили до Славейков, както и на Витошка. Няма и няма и дори ми каза едно от момичетата там, че само на Вардар ги имало и изобщо нямало да се зареждат навсякъде. Не видях и новите продукти на Golden Rose, но не съм и очаквала да ги има всъщност Laughing Общо взето днес само си загубих времето #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт