Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 659
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Такъв съм заплес, начи! ooooh! Направих сметка в Лили тъкмо за 3 точки и забравих да си ги взема, защото се заприказвахме с момичетата от магазина. ooooh!
За първи път виждам този цвят - 110 на L'Oreal Infaillible Pro-Last Lip Color. Мнооого ми хареса, защото има бляскави частици вътре! Heart Eyes Голяма съм сврака Crazy

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 22:36 от Бижy

# 406
Здравейте Simple Smile Търся си сива очна линия тип писалка/фулмастер - има ли такова животно?

Аз търся лилава, дали има някъде newsm78
Лилава, синя и петролено зелена видях на s.he в dm днес, докато го претърсвах. Не знам като качество как са.
Супер сте  bouquet благодаря  Simple Smile, ще погледна и новата лимитка на Essence wake up Spring и s.he в DM

# 407
Какво ще кажете за кремовете за ръце на Балеа от настоящата брошура? Не съм ползвала нито един от тях,препоръки?Благодаря! bouquet bouquet bouquet

# 408
  • Варна
Дайте препоръка за крем или лосион за тяло. Ще се възползвам от днешното намаление.

# 409
Toni L., твоят продукт е в dm. На alverde точно миналата седмица ги гледах в Пловдив.
Скрит текст:

И Боди шоп имат такива продукти, струват 10 паунда.

# 410
  • София
Toni L., твоят продукт е в dm. На alverde точно миналата седмица ги гледах в Пловдив.
Скрит текст:

И Боди шоп имат такива продукти, струват 10 паунда.

Ооо, страхотно!!! Не знаех, че има такова нещо у нас изобщо, задължително ще потърся следващия път Hug Hug Hug

# 411
  • Стара Загора
Какво ще кажете за кремовете за ръце на Балеа от настоящата брошура? Не съм ползвала нито един от тях,препоръки?Благодаря! bouquet bouquet bouquet

Аз ги харесвам, но нямам проблем със сухи ръце. В момента имам 4 техни крема. Последно си взех Buttermilk & Lemon - имат и душ пилинг със същия аромат.

# 412
За фдт на catrice-nude illusion някой има ли впечатления към матиращите му свойства? newsm78

# 413
  • Бургас
За фдт на catrice-nude illusion някой има ли впечатления към матиращите му свойства? newsm78
Да,аз от скоро го имам и не съм го ползвала кой знае колко,но според мен е супер траен.С мазна кожа съм,на всичкото отгоре поради хормонални причини се потя често,но този фон дьо тен не мръдва,направо е бетон.Не стои като маска,напротив,доста е естествен или просто цвета много добре ми пасва.Редувам си го с Лореалския,който толкова похвалих.И двата са много добри попадения.

# 414

Аз ги харесвам, но нямам проблем със сухи ръце. В момента имам 4 техни крема. Последно си взех Buttermilk & Lemon - имат и душ пилинг със същия аромат.

Благодаря,ще си взема 2 различни и на късмет.А като стана дума за този душ пилинг,доволна ли си?Аз имах такъв с мандарина и останах очарована. Simple Smile bouquet

# 415
Кажете с какво да се боря с/у врастнали косъмчета по краката. Използвам по-груба гъба, но като че ли не помага много  Rolling Eyes

# 416
Чувала съм, че бръснене от време на време и много силна хидратация помагат - например продукти с урея.

# 417
Бръсненето го прилагам лятно време, главно по колената че там имам най-много, но не ми е решение, хидратацията също. Може би нещо с абразивни частици, знам ли. Ама да не си прежуля кожата,  Rolling Eyes

# 418
  • Сливен
може да пробваш със сухо четкане,има специални четки са тяло,хубаво е да са с естествен косъм и преди да се изкъпеш правиш процедурата,има статии в които се обяснява в каква посока се прави.Няма да ти реши изведнъж проблема,но с течение на времето има ефект,казвам го от личен опит.

# 419
Момичета, да не са спрели gel eyeliner-a в шишенце на есенс. Не мога да го намеря никъде. Препоръчайте ми някой друг - пак в шишенце.

Общи условия

Активация на акаунт