Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 645
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря  bouquet Ще го взема от Лили.

# 436
И аз си взех червилито на Катрис, толкова много четох тук за него  Grinning Харесва ми  Simple Smile

# 437
  • Бургас
Сега да се оплача от очната линия писалка на Есенс.Не прави плътна линия,аз не се харесвам с тънка линия,искам по-дебела,обаче  с писалката не се получава,остават места през които кожата на клепача прозира.Днес съм без сенки и хуубаво ми се е отпечатала на горния клепач,при това и на двете очи и във външния ъгъл на едното око се е размазала.Единственото хубаво е,че много,ама наистина много лесно се нанася,писалката е в пъти по-удобна от меката четчица.

# 438
  • Вестерос
Нямала съм никога такъв проблем с нея, нито отпечатване, а прозиране абсурд, даже не ми се размазва цял ден, може да е точно от твоята  Thinking

# 439
  • Бургас
Нямала съм никога такъв проблем с нея, нито отпечатване, а прозиране абсурд, даже не ми се размазва цял ден, може да е точно от твоята  Thinking
Може би от кожа до кожа има разлика.Аз съм по-скоро с мазна кожа,ако ти си със суха е напълно възможно по цял ден да не мръдва.Наистина не мога да си обясня защо има прозиране,просто явно не е моят продукт или с моя късмет пак съм взела дефектна.

# 440
  • София
Момичета, идвам с едно питане за един ФДТ, някой от тук използвал ли го е ?
?
Как е като покривност и издръжливост ме интересува главно? И дали е подходящ за мазна кожа?
Искам да пробвам нещо бюджетно сред ФДТ-ните. Без тези на Лореал, че ми излизат допълнително пъпки от тях  Rolling Eyes

# 441
  • Вестерос
Може би от кожа до кожа има разлика.Аз съм по-скоро с мазна кожа,ако ти си със суха е напълно възможно по цял ден да не мръдва.Наистина не мога да си обясня защо има прозиране,просто явно не е моят продукт или с моя късмет пак съм взела дефектна.
Може да, аз съм с нормална, много чувствителна, като се омазнява в т-зоната. Пробвала ли си основа за грим?

# 442
  • Бургас
Не,никога не съм ползвала основа,макар че имам поръчана основата за сенки на Ейвън и ще я открия някъде из запасите.Така си стои чисто нова и все ще я ползвам и като се сетя вече съм гримиарана.Ей сега ще я потърся и утре може да опитам с нея.И без това сенките след 5-6 часа ми се събират в гънката-силно паднал,че и мазен клепач.Ще опитам,нищо не губя.

# 443
  • Вестерос
От това може да е  Peace

# 444
  • Бургас
Ей сега ще попитам в Ейвънската тема как се ползва.

# 445
Момичета, идвам с едно питане за един ФДТ, някой от тук използвал ли го е ? http://www.everet-group.com/f/pics/max-factor-face/Whipped-Creme … lid_comped_b.jpg?
Как е като покривност и издръжливост ме интересува главно? И дали е подходящ за мазна кожа?
Искам да пробвам нещо бюджетно сред ФДТ-ните. Без тези на Лореал, че ми излизат допълнително пъпки от тях  Rolling Eyes

Присъединявам се към питането. Пробвала съм само на ръката си от тестер, но започна да се "рони" още с размазването Rolling Eyes А съм доволна от почти всичко на марката, което съм купувала до момента.

# 446
  • Стара Загора
Благодаря, ако имате други предложения за фдт около 20лв за мазна кожа, но със средно покритие ще се радвам да споделите.

Nude Illusion на Катрис е хубав наистина. Други, които съм пробвала и са добри, Bourjois Flower Perfection, предполагам Колорстей ако не се напласти също ще е ок, Loreal True Match и този
http://www.parfimo.bg/grim-l-oreal-paris-infallible-24h-matte-fo … dation-64022.html

Ей сега ще попитам в Ейвънската тема как се ползва.

Нищо по-различно от всички бази. Слагаш си я и върху нея сенките. Laughing
На мен ми е суха много и сбръчква клепача, защото ми е сух по принцип.
Видях ти и въпроса в съседната тема - не е препоръчително да нанасяш до веждите. Нали не слагаш чак до там сенки? Shocked Аз нанасям до половината клепач, до сгъвката.

# 447
  • Бургас
iv4enceto_91,благодаря за отговора,сенки до веждите не слагам,но под тях свикнах да мацвам съвсем мъничко от хайлайтъра на Катрис и след час и нещо няма помен от него,затова попитах,ако и тук бъркам не ми се смейте много Grinning

# 448
iv4enceto_91 Защо пък да не е препоръчително да се слага до веждите?! Обикновено до там се слагат сенките  Whistling

# 449
Не споделям за този фдт. Ужасно плътен и тежък, като кит за дърво. Трудно се размазва и направо лепне. Чак не повярвах, че е на L'Oreal! Пробвала съм такъв кит на Импала. Направо е като латекс!

Общи условия

Активация на акаунт