Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 582
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
а какво е червилото като консистенция, ако е много мазно пак няма да ми е трайно, както онова красивото , което препоръча една съфорумка

# 631
А някой минавал ли е през софийския Елитис. Подаряват ли още червила на Катрис при покупка на друг продукт?

# 632
Да не остана по-назад и аз си взех списание с червило. Моето е 390. Матово. Консистенцията е приятна, не е нито твърде сухо, нито твърде мазно. Харесва ми.

# 633
Благодаря, момичета, ако не бяхте вие, никога нямаше да обърна внимание на новия брой на Glamour.  Hug Взех си два екземпляра, съответно с 210, блестящо:

Скрит текст:

и 390, матово:

Скрит текст:

И преди съм ползвала тази серия на Катрис, не ми е най-любимата тяхна, но е достатъчно добра за ежедневна употреба. Срокът на годност е до ноември 2018 г. и излизат много изгодно, с повече от 50% отстъпка.

# 634
  • Стара Загора
Благодаря, момичета, ако не бяхте вие, никога нямаше да обърна внимание на новия брой на GlamourHug Взех си два екземпляра, съответно с 210, блестящо:

Скрит текст:

и 390, матово:

Скрит текст:

И преди съм ползвала тази серия на Катрис, не ми е най-любимата тяхна, но е достатъчно добра за ежедневна употреба. Срокът на годност е до ноември 2018 г. и излизат много изгодно, с повече от 50% отстъпка.

И първото ли е със срок 2018-та, защото аз моето го имам от 3-4 години поне и си мислех, че е спряно. Иначе го харесвам. Меко е и не се събира, но пък не е и много трайно.

# 635
Да, и двете. Не е спряно, може би е харесван цвят - и има защо.  Simple Smile В асортимента заменят по-рядко купуваните.
Когато излезе тази серия, му се чудих, но тогава ми се струваше твърде ярко. Сега съм се отворила на такива цветове, много са свежи.

# 636
  • Бургас
Ммммм,това 390 матово е супер.
Ще ме накарате и аз да си взема списанието  Embarassed hahaha

# 637
  • Варна
Ужасни сте  Laughing

# 638
  • Бургас
Много сте лоши.Утре вали или не,хуквам да си купя и двете червила Party

# 639
А може ли да си избираш кой номер червило, или който се падне?!

# 640
Може, просто гледаш стикера с цвета и номера през целофана, няма никаква пречка.  Simple Smile

# 641
  • София
Аз пък си търся 110 номер със списанието, някой ако го е засичал из софийските будки да свирка. Simple Smile

# 642
И 210 и 390 много ми харесаха и дано намеря някъде. Вчера видях списания само с 270, но е много ярко и нещо не ми допадна.

# 643
Аз днес си взех и 210  Party

# 644
  • гр.Добрич
Момичета, бихте ли ми препоръчало кристали за коса?

Общи условия

Активация на акаунт