Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ани, Hug, мила, пак си подпалила джапанките! Joy
Ама защо бе, Слънце, се ядосваш толкова! Всеки има право на мнение- така вижда нещата и така ги коментира- въпрос на характер, въпрос на симпатия и възприятие. И при рускините до последно имаше момичета, които симпатизираха и дори оправдаваха Дафа. А ние пък имахме огромно желание да видим как другите ще приемат ставащото в сериала и се надявахме да споделят с нас. На мен наистина ми е много любопитно и съм доста изненадана, че има много зрители, които дори след снощното изстъпление на Дафа и симпатизират.
    Днес излизах на кафе с познати и там от дума на дума стигнахме до сериалчето. Ами мълчах, мълчах- за да не издавам бъдещи събития ама по едно време хииииииииииич Mr. Green не успях да се стърпя като слушах от една дама каква "уруспия" била Елиф и че такива като нея само това чакали- някой богаташ да си обърне крайчеца на окото и те да му разтурят семейството!? #Cussing out Е, пет бъбриви жени не успяхме да я убедим, че Елиф дори не си е помисляла подобно нещо, но тя казва: "Не говорете така! Тя си беше влюбена още на полето, пък и цял живот са и втълпявали, че той е едва ли не "принц" и изведнъж и дойде дюшеш да живее край него. Ако  не е искала изобщо нямаше да го допусне до себе си и щеше да се държи студено с него" /как аз си обяснявам тази реакция- дамата е изоставена от съпруга си, който се ожени за младата си секретарка/- ами ето ти едно обременено съзнание как приема събитията в сериала.

# 571
Потомството на Чика Grinning                                                                                                                                                                                                                                           Нова снимка на Хати!                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Ох много са сладки тези пухчета  love001 love001 Ози защо не ме вземе да се грижа за Чика и дечицата й... Thinking

Къймет като султанката на дома винаги е дирижирала положението в къщата...Лъже на поразия, но Зия изобщо не се съмнява...Така е било през целия им семеен живот....

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 21:17 от MAMA-AN

# 572
  • Стара Загора
                                                                     Както Ви информирахме по-рано, след като напусна хита "Твоят мой живот" (Paramparca) изключително популярната турска актриса Нургюл Йешилчай, позната у нас още още чрез ролите си в "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров", се отдаде на едно от своите най-обичани хобита - изобразителното изкуство. Наскоро чаровницата, която умее да рисува повече от добре и е показвала това чрез снимки на свои произведения в профилите си в социалните мрежи, посети художествена галерия, но по-интересното за присъствалите журналисти не бе присъствието ѝ, колкото това кого я придружаваше - Йозгюр Инал! Двойката, която все още не желае да разкрие повече подробности за връзката си, събра погледите на всички и определено отмести вниманието на посетителите от изложените картини. Пред медиите Йозгюр се осмели да направи кратко изявление: "Днешният ден посвещавам на най-красивата жена на света и една от нейните най-големи страсти"!                                                                                                                                                                                                                                                                        Известната турска актриса Вилдан Атасавер, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Златната клетка" и "Млечният път", се присъедини към актьорския екип на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) на StarTV и TIMS Productions! Чаровната блондинка се завърна на екран след половин годишна пауза в актьорската си кариера в последния излъчен към момента вчерашен седемнадесети епизод от мелодрамата с участието на Берен Саат в главната роля, излъчваща се всеки четвъртък и постигаща ниски рейтинги. Вилдан, снимала се допреди това в проекта "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu) на KanalD през лятото на 2015-а, изпълнява ролята на Хюмашах султан - дъщерята на Хафие султан, изиграна от Хюлия  

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 21:44 от bojana maneva

# 573
Бризче - не съм подпалила джапанките. Не знам защо мислиш така.
Ако имаш предвид това, което написах в темата на "Част от мен"...всичко е нормално според мен. Знаеш, аз съм човек на диалога. Може да пиша простичко, без високопарни думи...Но изразявам и отстоявам това, което виждат очите ми и чувства сърцето ми. Понякога съм грешила, но ако някой му убеди в противно на моето мнение го приемам.
Днес зададох въпрос и  получих отговор. Нищо повече. Дори и не съм си помисляла, че някой може да мисли като мен. Или да оспорвам нечие право на мнение.
Всеки с коментара си показва мнението на човека който стои зад  Ника /с който се представяме във форума/ по даден въпрос. Бях изумена от някои коментари - не отричам. Оказа се, че има хора, които не знам какво гледат в сериалите, но пропускат съществени неща. Това е.

Боби - мерси за инфото, което си споделила с нас. Скоро научих, че Вилдан Атасавер и Али Мехмет от памуковата принцеса са се развели. Актрисата имала някакви проблеми, но те не били свързани с бившия й съпруг...Може би затова е отсъствала дълго от снимачната площадка. Дано вече при нея всичко да е наред....
За епизода тази вечер...
Днес имаше в другата тема един коментар..... Как Кахраман до сега не е опознал Дафа, ако наистина е такава.../перифразирам /....
Ами така както Зия не познава истинската Къймет с която е живял повече от 40 години....

Може би щеше да бъде по-точно, ако Къймет беше казала  -Никога не казвам истината....Казвам това, което преценя, че трябва да чуеш....

# 574
  • Плевен / София
Ели,Бризче Hug
Вярно е ... всеки има право на мнение и го пречупва през призмата на преживяното.....
нещо лично...
Скрит текст:
много пъти съм писала, че два пъти правих спонтанни аборти по нещастно стекли се обстоятелства.....първия път изкарах грип с висока температура и плода умря в мен...кюртираха ме точно на Бъдни вечер, а втория път племенницата ми се разболя от скарлатина, а това е единствената шарка, за която няма имунитет въпреки, че съм я преболедувала....и лошото отново стана... ooooh! защо казвам това.... Peace не за да ви натоварвам с лични преживявания, а за да разберете, че знам как се е чувствала Дефне губейки бебето си при катастрофата....не можейки да забременее след това....аз също си мислих, че никога няма да успея да износя дете.... Stop
но това не и дава право да смята, че някой е длъжен да и донесе това дете все едно е кукла от магазин....поръчваш си...чакаш и ти го доставят...а като разбра, че не е нейна кръв....вече реши , че не иска.....трябва детето да "изчезне"...а дали след това Елиф ще може да бъде майка ...това въобще не я интересува...
това е единствената серия, която нямам желание да коментирам....дойде ми в повече да гледам изстъпленията на Максуд за "моята" Елиф...която или ще е моя или ....а Дафа се показа такава каквато е..... Crossing Arms

# 575
Бризче - не съм подпалила джапанките. Не знам защо мислиш така.
Ако имаш предвид това, което написах в темата на "Част от мен"...всичко е нормално според мен. Знаеш, аз съм човек на диалога. Може да пиша простичко, без високопарни думи...Но изразявам и отстоявам това, което виждат очите ми и чувства сърцето ми. Понякога съм грешила, но ако някой му убеди в противно на моето мнение го приемам.
Днес зададох въпрос и  получих отговор. Нищо повече. Дори и не съм си помисляла, че някой може да мисли като мен. Или да оспорвам нечие право на мнение.
Всеки с коментара си показва мнението на човека който стои зад  Ника /с който се представяме във форума/ по даден въпрос. Бях изумена от някои коментари - не отричам. Оказа се, че има хора, които не знам какво гледат в сериалите, но пропускат съществени неща. Това е.

Скрит текст:
Боби - мерси за инфото, което си споделила с нас. Скоро научих, че Вилдан Атасавер и Али Мехмет от памуковата принцеса са се развели. Актрисата имала някакви проблеми, но те не били свързани с бившия й съпруг...Може би затова е отсъствала дълго от снимачната площадка. Дано вече при нея всичко да е наред....
За епизода тази вечер...
Днес имаше в другата тема един коментар..... Как Кахраман до сега не е опознал Дафа, ако наистина е такава.../перифразирам /....
Ами така както Зия не познава истинската Къймет с която е живял повече от 40 години....

Скрит текст:

Може би щеше да бъде по-точно, ако Къймет беше казала  -Никога не казвам истината....Казвам това, което преценя, че трябва да чуеш....

Е те това е простичката истина за мен.
За мен няма виртуал и реал, каквито сме тук такива сме и в реала, и никой, никога, по никакъв повод не би могъл да ме убеди в обратното.
Във форума като пишеща съм от години и още преди това само като четяща, какво ли не са виждали/четяли и продължават да виждат ooooh! очите ми, #Crazy но за първи път прочитам моите мисли изказани от друг.
Значи не съм сама в преценката си и това само може да ме успокоява, че наблюденията ми са на прав път.
А здравейте сега. Hug........Hug
Зия не е познавал Каймет, защото не е искал да я опознае, както и Кахраман Дафка.
Те са прозрачни като стъкло, просто човек трябва да е мааааалко по-наблюдателен, шило в торба не седи, та и те така, стига да имаше кой да ги види, но не, ни Кахраман, ни Зия бяха наблюдателни.
Те просто се доверяваха на Дявола в лицето на двете чавки, коя от коя по-зла, и все пак Дафинка водеше.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 22:14 от Neidjal

# 576
Гости и на мен ми дойде в повече тази вечер Максут...Само когато каже "моята Алиф" и  smile3511

Но пък ме разсмя - Алиф или ще бъде моя...или ще бъде моя...Друг път няма  Joy Joy Joy Joy

Не е грешка в превода...

Относно личните преживявания и как възприемаме случващото се около нас, дори в сериал....Според мен случващото се около нас, трябва да ни отвори очите за евентуални грешки, които сме допуснали, за да се случи това, което сме преживяли. А не да го подкрепяме на 100%.

Наде за мен това е истината. И в реала и във виртуала сме това което сме...Дори мисля, че ако в реала хората искат да се покажат други, то във виртуала непременно показват истинското си "Аз"

Направих снимки от епизода тази вечер, но изобщо нямам желание да ги слагам...

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 22:40 от MAMA-AN

# 577
  • Варна
Ани,
ето това имах пред вид в предния си пост:
Цитат
Не само, че повече няма да пиша там, но няма и да чета.
Вече писах какви хора желая да бъдат с мен в живота ми и какви не. Това се отнася и за виртуалните ми контакти. И аз останах изумена, не само за съчувствието към Елиф.
От послединия ти пост обаче усещам нещо като упрек #Crazy към мен ли? Нали не ме отъждествяващ с пишещите в темата? Да, вярно, че аз съм я пуснала, но ти прекрасно знаеш мнението ми по обсъждания въпрос. Предполагам знаеш и че съм толерантна към всякакви и различни мнения и правя всичко възможно винаги да се спазва добрия тон.
Ако смяташ, че съм се променила, четейки различните постове и спадам вече към графата"нежелани виртуални....", знаеш, че мога и да не се натрапвам.smile3503

.... Айде тичам в Карагюла, че превеждам

# 578
Гости и на мен ми дойде в повече тази вечер Максут...Само когато каже "моята Алиф" и  smile3511

Но пък ме разсмя - Алиф или ще бъде моя...или ще бъде моя...Друг път няма  Joy Joy Joy Joy

Не е грешка в превода...

Относно личните преживявания и как възприемаме случващото се около нас, дори в сериал....Според мен случващото се около нас, трябва да ни отвори очите за евентуални грешки, които сме допуснали, за да се случи това, което сме преживяли. А не да го подкрепяме на 100%.

Наде за мен това е истината. И в реала и във виртуала сме това което сме...Дори мисля, че ако в реала хората искат да се покажат други, то във виртуала непременно показват истинското си "Аз"

Направих снимки от епизода тази вечер, но изобщо нямам желание да ги слагам...

Абсолютно вярно. Peace
Дафинка е за съжаление губейки детето си, но не и след като се опита да убие дете, че и жена.
Никой земен няма право да отнема живот на друг себеподобен, а тя се превъзнесе за Господ и с Кайметка решиха да раздават правосъдие с шепи, ooooh! #Crazy откачалки на ента степен, хич не ми е жал за тях, даже малко ги наказаха сценаристите накрая. Peace

# 579
Ани,
ето това имах пред вид в предния си пост:
Цитат
Не само, че повече няма да пиша там, но няма и да чета.
Вече писах какви хора желая да бъдат с мен в живота ми и какви не. Това се отнася и за виртуалните ми контакти. И аз останах изумена, не само за съчувствието към Елиф.
От послединия ти пост обаче усещам нещо като упрек #Crazy към мен ли? Нали не ме отъждествяващ с пишещите в темата? Да, вярно, че аз съм я пуснала, но ти прекрасно знаеш мнението ми по обсъждания въпрос. Предполагам знаеш и че съм толерантна към всякакви и различни мнения и правя всичко възможно винаги да се спазва добрия тон.
Ако смяташ, че съм се променила, четейки различните постове и спадам вече към графата"нежелани виртуални....", знаеш, че мога и да не се натрапвам.smile3503

.... Айде тичам в Карагюла, че превеждам

Разбира се, че не те отъждествявам с пишещите в темата. Знам мнението ти за всички герои от Съдбата и не само аз, а всички момичета.
Не можах да приема, че мечтите на едно бедно селско момиче, се виждат като претенции, че има желание да учи и да направи кариера. И ще добавя от мен - а не да се омъжи за Максут и  да стане домакиня.
И ще споделя защо...
Скрит текст:
Аз също съм израснала в бедно работническо семейство. И аз съм имала мечти и за разлика от Елиф моите мечти се осъществиха. За което съм благодарна на родителите си. Защото имам по-голям брат, който беше студент в Су, когато аз завърших средно образование и исках да уча. Родителите ми не ме спряха, въпреки, че щеше да им е трудно да издържат двама студенти. Не казаха ти си момиче. за какво ти е да учиш. Давай да те омъжим и да станеш прилежна домакиня. Напротив, казаха, че ако ме приемат те ще направят това, което правят за брат ми...И така отидох да уча.....завърших и не бях по-лош специалист от богатите момичета.
Днес ми стана болно, когато прочетох, че Елиф имала претенции - че искала да учи.
Спирам, защото ако продължа да пиша ще наруша правилата на форума.

# 580
  • Варна
Потомството на Чика Grinning                                                                                                                                                                                                                                           Нова снимка на Хати!                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Ох много са сладки тези пухчета  love001 love001 Ози защо не ме вземе да се грижа за Чика и дечицата й... Thinking

Къймет като султанката на дома винаги е дирижирала положението в къщата...Лъже на поразия, но Зия изобщо не се съмнява...Така е било през целия им семеен живот....

Ей това щях да коментирам ама от пусти сериали не остана време Joy Joy Joy Joy

Ани, ама хич не си глупава- нека ти е зле -Ози плаща по 100 лири на ден да му гледат котетата. newsm10 хем ще си до Ози, хем ще ти плаща и то доста "солено" Joy Joy Joy Joy

# 581
Минавам късничко да ви видя и ми трябваше доста време да изчета всичко.

И тук започвам,

Скрит текст:
Хората са различни, с различно възпитание и виждане за света. С риск да съм досадна, ще ви кажа, че единствено в тази тема ми е приятно да пиша . Допаднахме се, имаме близки представи за нещата от живота и се забавлявахме , гледайки Съдбата. Народът толкова е опошлял и оскотял, че не се учудвам на мненията за сериала в другата тема. Въпрос на манталитет.... Не мисля и да чета  там. Имам си мнение и никой не е в състояние да го промени, но може да ме подразни. Прави сте, че тук реала и виртуала са преплетени и малко или много, всеки се показва такъв, какъвто е. Може да се прикрие за нещо, но в следващия момент истината лъсва. Всеки си носи преживяванията в себе си и пишейки изказва позиция, пречупена през тях. Ани, не се ядосвай, мила!  Да се ядосваш, означава да се наказваш за грешките на другите / Сенека мисля го бил казал/ Станах досадна, а?

Лека нощ, момичета!

# 582
Бризче -
Разбира се, че съм си направила добре сметката - нали съм счети  Grinning
Не искам да ми плаща нищо Ози. Само да живея в къщата му и да ми пее.
Например "Всичко в живота е късмет...."
Имам опит с котки и внучета...ама как да стане не знам  Thinking Thinking Thinking

Ozcan Deniz - Nasip Degilmis (бг Суб)

http://www.vbox7.com/play:028d1d4f

Оооо Деси когато пусна новата тема вече ще пишем отсъствия...Да видим дали  няма да ти е неудобно от децата да имаш неизвинени  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ох така е...Народа се промени...Няма значение възрастта. Според мен има разминаване между желания и възможности. И когато има несъответствие се получава това за което пишеш.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 01:09 от MAMA-AN

# 583
  • Русе
Добро утро!  Hug

Все по-рядко ми се случва да пиша, ама... след четенето ( а пишете много и хубаво, и интересно  bouquet), нито ми остава време, нито имам какво да допълня  Peace

Така, че пишете и слагайте красоти -  Simple Smile има и други читатели ( е, някои с по-лоши помисли, ама...  hahaha то си е за тяхна сметка, като имат време за губене  Laughing)

Потомството на Чика Grinning                                                                                                                                                                                                                                            Нова снимка на Хати!                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Ох много са сладки тези пухчета  love001 love001 Ози защо не ме вземе да се грижа за Чика и дечицата й... Thinking

Ани  Hug за тези бебоци и аз имам желание да ги гледам ( нали съм и с опит  Wink) тъй че може да се редуваме  Laughing

# 584
  • Плевен / София
Добро утро...добър ден момичета
Деси Hug
Цвети Party
хайде днес е работен ден и няма време за закуски но за кафе винаги....
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт