, мила, пак си подпалила джапанките! 
Ама защо бе, Слънце, се ядосваш толкова! Всеки има право на мнение- така вижда нещата и така ги коментира- въпрос на характер, въпрос на симпатия и възприятие. И при рускините до последно имаше момичета, които симпатизираха и дори оправдаваха Дафа. А ние пък имахме огромно желание да видим как другите ще приемат ставащото в сериала и се надявахме да споделят с нас. На мен наистина ми е много любопитно и съм доста изненадана, че има много зрители, които дори след снощното изстъпление на Дафа и симпатизират.
Днес излизах на кафе с познати и там от дума на дума стигнахме до сериалчето. Ами мълчах, мълчах- за да не издавам бъдещи събития ама по едно време хииииииииииич
Е, пет бъбриви жени не успяхме да я убедим, че Елиф дори не си е помисляла подобно нещо, но тя казва: "Не говорете така! Тя си беше влюбена още на полето, пък и цял живот са и втълпявали, че той е едва ли не "принц" и изведнъж и дойде дюшеш да живее край него. Ако не е искала изобщо нямаше да го допусне до себе си и щеше да се държи студено с него" /как аз си обяснявам тази реакция- дамата е изоставена от съпруга си, който се ожени за младата си секретарка/- ами ето ти едно обременено съзнание как приема събитията в сериала.

защо казвам това....
не за да ви натоварвам с лични преживявания, а за да разберете, че знам как се е чувствала Дефне губейки бебето си при катастрофата....не можейки да забременее след това....аз също си мислих, че никога няма да успея да износя дете.... 
но за първи път прочитам моите мисли изказани от друг.

хем ще си до Ози, хем ще ти плаща и то доста "солено"
), нито ми остава време, нито имам какво да допълня
има и други читатели ( е, някои с по-лоши помисли, ама...
то си е за тяхна сметка, като имат време за губене
) тъй че може да се редуваме