Спирала за мигли- 13 тема

• 116 650
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
  • Street of Dreams
LieToMe, много ми хареса ефекта на Спортито - супер ти стои. Миглите извивала ли си ги, или спиралата ги повдигна така?

Аз нещо не мога да се разбера втория път с Infinite. Първият път като я ползвах бях ТОЛКОВА очарована и доволна, сега вече 4 пъти слагам и стават слепени, с различна дължина и общо взето отвратителен намазан ефект. Дали е твърде течна партидата, дали е от смотаното извиване на миглите ми... Апропо извиването, козметичката се оправдала пред моя приятелка, че съм имала дебели мигли и трябвало по-дълго да държи ролката с гела, но я било страх.  Rolling Eyes Ако иска да ме задържи като клиент, да ми се обади сама да повторим процедурата, иначе  wavey

# 331
  • София
Моля за отзиви за REVLON Photoready 3D Volume

# 332
Здравейте !
В темите назад намерих много полезен за мен линк Simple Smile Помогна ми страшно много, сега знам коя спирала как изглежда като ефект и дали има смисъл да я тествам. Има и спирали които изобщо не съм чувала.
Споделям го за да помогне и на други "изгубени" в света на спиралите Simple Smile

http://www.cosmopolitan.co.uk/beauty-hair/makeup/a20999/best-mascaras-tested/

Полезен линк  bouquet Благодаря!

# 333
Кажете как се качва снимка?
Намерих моята спирала Simple Smile Max factor false lash effect fusion. С 2 пласта стана същия ефект като Dior. Ще ми коства малко повече изкусуряване но пък за парите на Диор-а ще си купя 3 фюжън-а.

# 334
Ех тоя Макс Фактор, само на мен и на една приятелка не ни понася явно.  С такава радост я ползвах спиралата, и тя нейната, докато не осъзнах, че ми сълзят очите от нея и то мн брутално. Разделих се със спиралата, но иначе беше чудесна.

# 335
  • София
И аз не харесвам Макс Фактор. 

# 336
Изключително съм доволна от Макс Фактора  Laughing
Бях се отчаяла че никога вече няма да имам чисти и подредени мигли, но сега съм изключително доволна.
Много лесно я махнах само с вода и хавлиена ръкавица. Сутринта ги подредих за 5-6 мин - 3-4 нанасяния.
Днес купих и бест селъра им Мax Factor false lash effect voluptuous - четката е много особена. Утре ще пробвам странната четка и ще дама отзив.

# 337
  • София
Бях се отчаяла че никога вече няма да имам чисти и подредени мигли, но сега съм изключително доволна.
Много лесно я махнах само с вода и хавлиена ръкавица. Сутринта ги подредих за 5-6 мин - 3-4 нанасяния.
Днес купих и бест селъра им Мax Factor false lash effect voluptuous - четката е много особена. Утре ще пробвам странната четка и ще дама отзив.

Четката е интересна. Очаквам отзиви.

# 338
OnDine, да извивала съм ги. И благодаря. Simple Smile

# 339
  • Манчестър
Опитвам се да сложа снимка,ама май не успявам много. Спирала е Lancome Volume -a -Porter , а миглите са извивани с извивачка. Очевидно не много добър резултат.

https://www.flickr.com/photos/129662417@N04/25721246114/in/album … 2157666879358666/

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 17:01 от Ave

# 340
Спиралата е хубава, но не е подходяща за жени с прави мигли. Удължава прекрасно, но изправя миглите ако са извити с миглоизвивачка.

# 341

Четката е интересна. Очаквам отзиви.
Тотално разочарование. Може би ще е подходяща за някой търсещ обем, но за мен е ужасна. Има някакви улейчета в които ми попада цял сноп мигли и после разделях с клечка...напласти ги,натежаха и към обед се изправиха.До вечерта бях сякаш не съм си мила очите цяла седмица....
Другата false lashes с нормална силиконова четка ми е перфектна.

# 342
  • София
мегане, благодаря, че сподели.

# 343
# 344
  • Манчестър
Ако има някой който знае инталиански да ми помогне.
Коя спирала точно е L'Oreal Ciglia Di Farfala.

Гледах снимки, но ми излизат няколко и не мога да се ориентирам..

Общи условия

Активация на акаунт