Професионални серии за коса - тема 102

• 73 156
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
FreakOnALeash, AOX е новия вариант на Витамино колор  Peace Само ароматите съм сравнявала,пак мирише на малини.Но безсулфатния шампоан и маската за свеж вид докарват на мента.

# 676
  • Чукарландия
Скрит текст:
Може ли линк към течната коса?

Заповядай! Hug

# 677
FreakOnALeash, AOX е новия вариант на Витамино колор  Peace Само ароматите съм сравнявала,пак мирише на малини.Но безсулфатния шампоан и маската за свеж вид докарват на мента.
Аз като миризма ги оприличавам на някакво лекарство  Joy .Не е неприятно напротив допада ми,
Шампоана е страшно икономичен.
За справа купени заедно със маската през месец ноември .От маската няма и следа/маската от 200 мл/ не тази 150 мл с мента .Шампоана е малко над половината.Редовно ги използвам за косата на дъщеря ми дълга до кръста .

# 678
Дяволски чаровна,безсулфатния ти докарва на лекарство,така ли?Има неприятна нотка.Абе гаден е.Иначе другия е малинка и много приятен Laughing

# 679
Чудя се на Olaplex-a, определено в боядисване не е моята терапия,но се чудя дали няма да  е добре да я слагам веднъж седмично.по принцип на какво време е добре да се прави терапията?
И последен въпрос-има ли смисъл да взимам стъпка 3 ,ако не правя терапията, въобще стъпка 3 може ли да се ползва самостоятелно?

# 680
Дяволски чаровна,безсулфатния ти докарва на лекарство,така ли?Има неприятна нотка.Абе гаден е.Иначе другия е малинка и много приятен Laughing
Да на мен ми мирише на лекарсвто /витамини  Joy/ знам ли и аз.Не е неприятно .После след маската и спрея 10 в 1 косата на дъщеря ми ухае приятно .Не на всеки може да се хареса миризмата обаче  Mr. Green

# 681
Мен аромата ме отказа да ги купувам-безсулфатния и маската за свеж ефект.Още когато ги заредиха в магазина на Рибата ги прослушах...Но уви...

# 682
Мен аромата ме отказа да ги купувам-безсулфатния и маската за свеж ефект.Още когато ги заредиха в магазина на Рибата ги прослушах...Но уви...
Ето и снимка на шампоана.
Супер икономичен.Трябва съвсем малко.Много богата пяна прави и измива добре косата.
За боядисване коса обаче мисля ,че няма да е достатъчен за хидратация .
Когато косата ми беше по дълга и се измивах с него няколко пъти не хидратираше добре.След като се подстригах и косата ми е по къса и боядисана с без амоняча боя е по добре .Показвам снимка от ноември до сега при редовна употреба до къде е шампоана .Вижда се .

Косата на дъщеря ми я хидратира и и се отразява много добре .

# 683
  • Пловдив
Бубка, кремчето Рестор си е кремообразен финиш, не е спрей  Peace  Линде  bouquet Hug , хиляди благодарности, че го похвали. Превърна се в мой любимец и единствен кремообразен, който косата ми хареса и то много.

# 684
*dreamer*,ясно,благодаря  bouquet

ДЯВОЛСКИ ЧАРОВНА,уж е за боядисана коса,без сулфати...Значи добре че съм пропуснала.Пък и аз забелязах от старата серия Витамино как хидратацията хич я няма.Въобще не бях доволна.По-скоро беше за нормална коса.

# 685
Имам Витамино Колор шампоан и маска. Моят шампоан е този:

http://www.arlen.bg/product/2405/shampoan-za-boyadisana-kosa-lor … r-a-oh-250ml.html

Хидратиращи са, когато косата ми беше сухичка, ми идваха много добре. Обем, блясък и здрава коса.
В момента не си я чувствам суха и последно ми утежниха малко.
Много са икономични, ароматът е много хубав, на горски плодове. Не се запазва обаче
На много суха коса с плътен косъм не знам как ще дойде.

# 686
Момичета, извинявайте че пак задавам същия въпрос, но някой има ли впечатления за боя Наши. Рекламното клипче много ме заинтригува.

# 687
Бубка, кремчето Рестор си е кремообразен финиш, не е спрей  Peace  Линде  bouquet Hug , хиляди благодарности, че го похвали. Превърна се в мой любимец и единствен кремообразен, който косата ми хареса и то много.
Дриймче, много се радвам Hug Уникален е наистина!

Бубе крем си е, сигурно е ставало дума за спрея рестор от серията, той има термо и UV защита и също омекотевя косата, но не така интензивно като крема. Просто двете се допълват идеално, а може и отделно да си се ползват.  Peace

# 688
Страхотни сте, благодаря ви за отговорите, милички!  Hug

Насочих се към Витамино колор (сулфатния), защото търся хидратация без утежняване за боядисана коса. За майка ми са. Влюбена е в серията Митик ойл и затова иска да пробва нещо друго на Лореал. Сега малко се разколебах, дали пък няма да й е слаб Витамино колор Thinking. Как мислите, дали да не взема вместо тях серията Интенз Рипеър?

ПП: Майка ми твърди, че забелязва усилен растеж от както използва Ш+М Митик ойл (на всяко миене, тя не редува) и наистина косата за два месеца и половина доста е дръпнала на дължина, а има и много "антенки" от нови косъмчета. Изумена съм  Shocked, не знам дали е някакво съвпадение, при положение, че както ви бях споделила тя принципно си има проблеми със сериозен сезонен косопад...

# 689
Линде,аз също се усъмних че пишат за спрея,но е под снимката и описанието на крема  Laughing Може да са объркали къде да оставят коментар  Mr. Green
ФРИЙКЧЕ,интенза е страхотна серия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт