Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 569
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 440
Хм, като се замисля за този случай, може и да има нещо вярно.
По-фундаменталният въпрос в казуса е защо това дисфункционално семейство е още заедно?
Ами обичат се.. 🙄
Каква хубава торта сърце му купи за РД. 😂
Честит рожден ден, но не си спомням да съм правил такова обещание и дори някога да съм се обръщал към теб Simple Smile
Точно това казвах днес в темата на спама, че ми липсват екслеровите торти на Лагуна с кафенце.
Веднъж се опитах да изведа tainichka и Tyra заедно експериментално. Но тъй като имам даден обет към първата, а втората се моментално се присламчи като по-заинтересована, tainichka ми се сърди оттогава, защото не можа да се справи с ревността си.
Нямаш представа какъв танц на радостта изиграх при новината, че си деактивирал профила си.

Защо се завърна, блуднико млад? Imp

# 1 441
Не ми става с друга, освен с теб. Cold Sweat

# 1 442
  • Sofia
Ако сравним 60-70-80-те, даже и 90-те с днешната Космополитан-Инстаграм епоха на 21 век, мисля, че грешиш. В модерния либерализъм и консумеризъм се играят най-много игри и няма какво да подтисне хорската помия. Още преди десетилетие тинейджърките по сайтовете си имаха някакъв слоган "Ky4*A s1m I kVoOo BeEe". Или пък братоците с разкопчаните ризки по баловете с раздрънканите бмв-та. Та тези ли няма да играят игрички днес Simple Smile
Несериозно е да те питам защо смяташ, че болшинството зрели хора въртят игрички в отношенията си, а ти да ми отговаряш, че причината се криела в измислянето на просташки никове и съвсем естественото тийнейджърско позьорство. Това са си типични неща за тази възраст. Всички сме изпростявали и изгрубявали инцидентно, като сме били безумно млади, но това не ни е попречило да станем качествени индивиди в последствие. Та, изобщо не знам защо отново залитна да виниш и категоризираш цяло едно поколение. Нищо им няма на младите, по-страхотни не са били никога в исторически план.

Моето лично мнение е, че голяма част от жените не си падат по секса толкова, колкото мъжете.
На прав път си, но не съвсем. Не че едните повече се кефят на секса от другите, просто имат различен тип сексуалност (естествено, говорим за общия случай, изключения винаги има). Или казано по друг начин – мъжете имат експанзивен тип сексуалност, жените – откликващ. Това определя и по-нататъшното поведение на представителите на двата пола в междуполовите отношения.

# 1 443
  • София
Дали има актори? Боже, хора животи симулират, дали една връзка и семейство няма да врътнат....

# 1 444
  • Sofia
Аз досега такива психопати, на които да не им личи, че симулират, не съм срещала. Лошото е, че отсрещната страна често си затваря очите и после опищява света как била излъгана.

# 1 445
ММ ми е разказвал за някакъв познат с 2 семейства, но нямам много инфо по въпроса. Дядото на познати е бил шпионин някога, по времето на комунизма. Разбрало се е чак след пенсионирането му. Сигурно има варианти как да се крие информация и да се играе толкова години. 🤔

# 1 446
  • Sofia
Е, ако е бил професионален шпионин, се е школувал за това цял живот. Grinning А и да не забравяме, че е имал силна мотивация / цел. Това е водещото.
Този с двете семейства – жена му не е пожелала, не го е хванала.

# 1 447
  • Sofia
И мм има познат с 2 семейства...с първата има брак,но нямат деца,другата е с доведено дете и роди от него.Той даде името си и на първото и на второто.Не знам как се справяше през тези 6-7год...скоро беше разкрит от първата.Постави му условие или тя или другата.Няма как да зареже децата си,а и с първата го свързват много неща...

# 1 448
  • Sofia
... скоро беше разкрит от първата.Постави му условие или тя или другата.

А тя не е ли научена от майка си, че мястото на боклука е в кофата за смет?

# 1 449

И двете са еднакво излъгани. Боклука е мъжът.

# 1 450

Шегуваш се, нали?

Когато майка ми е имала проблеми с баща ми, нейната никога не взела страната на дъщеря си - толкова е била убедена, че жените винаги са виновни".

Примери да искаш, тук давам един.

Възпитанието започна да се променя съвсем наскоро.

# 1 451
  • Sofia
Същото казах и аз.

tainichka, не знам, аз винаги съм била учена да имам високи изисквания спрямо поведението на мъжа до мен.

# 1 452
# 1 453
  • Агент под прикритие
И мм има познат с 2 семейства...с първата има брак,но нямат деца,другата е с доведено дете и роди от него.Той даде името си и на първото и на второто.Не знам как се справяше през тези 6-7год...скоро беше разкрит от първата.Постави му условие или тя или другата.Няма как да зареже децата си,а и с първата го свързват много неща...
Този е my hero! Joy

Майпата настрана. За да направи дете на друга жена, а не на собствената си, значи, че търси навън нещо, което не получава вкъщи и че не ги свързват чак толкова много неща, колкото си мислят... Със сигурност обаче, ако бях на негово място, нямаше да си усложнявам живота и да се вкарвам в тези monkey branching филми, а щях да се разделя с първата мирно и кротко.

# 1 454
Явно просто с първата не е станало... Не са могли да имат де.

Общи условия

Активация на акаунт