Не е вярно, че негодувам от получените отговори - напротив!
Повечето от тях са ми изключително полезни и точно това се надявах да получа - различни мнения и гледни точки, някои от които получени от хора минали през повече житейски ситуации от мен.
Точно това ми е страшно полезно и им благодаря.
Негодувам от мнения като на Александрия например - че знаела всичко още преди да прочете първия пост.
А относно това защо той не работи - не знам защо не работи, няма конкретна причина.
Много хора като дойдат в чужбина и са имали по-квалифицирана работа в БГ, в един момент ги удря реалността през лицето, че може би ще трябва да започнат от някаква по-ниско квалифицирана работа, поне за начало.
Едни се нагаждат и започват каквото и да е, други не се нагаждат и се прибират в БГ.
Трети се лутат и се чудят какво да правят - той е от тях, и то вече дълго време. Не е изобщо амбициозен, марак че е доста интелигентен. Аз на негово място друго бих направила, но хората са различни.
Така или иначе на мен ми е по-полезен вкъщи, вместо да ходи да работи за жълти стотинки някаква гадна работа. И за това нямам проблем с това. Присъствието му не ме натоварва особено финансово, а физически, и емоционално - ми е много полезно. Не пие, не пуши, не взима наркотици, но и не спортува, в добро физическо състояние е за годините си.
Надявам се да съм отговорила на този въпрос до колкото ми е възможно.
Благодаря