Трудно решение - дали да го задържа

• 23 252
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Хич пък не съм съгласна! С какво родените вече са по-малко деца, от една оплодена зигота? Айде, глупости! Първо се мисли за вече родените, не за евентуален нероден Петко!
Утре какво ще им каже на децата- Спирам ви спорта, езика, музикалните курсове, щото вече имаме бебе. С какво са виновни те, за да го отнесат?

# 196
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Цитат
Роди го. До ден днешен я питам "Защо?" и тя все още не знае.
Тук не си права. Станалото, станало; нямаш право да говориш така за брат си.

Така е. Едва ли ще и приятно някой да пита майка и защо е родила нея.
Питала съм ги и двамата(баща ми и майка ми) и за себе си - тъй като и до сега те са хора, които нямат нито една допирна точка в светогледа си и въобще в нищо... Отговорът е "Ми мислехме, че като имаме дете нещата ще се оправят"  Laughing Е познайте - не се оправиха!!!  Simple Smile

# 197
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Негодувам от мнения като на Александрия например - че знаела всичко още преди да прочете първия пост.
Цитат
Аз още преди да прочета първите постове на авторката се усъмних, че е пързалка, сега съм сигурна.

Преди да прочета първите ти постове във форума, не в темата....
Те не са много, но има много противоречия, не е само възрастта на децата...
Но ако все пак темата не е пързалка, мнението ми е да родиш детето, независимо как се развие настоящата ти връзка. Егоистичните интереси на по-големите ти деца (както и мнението на пораснали такива, на които животът им би бил по-комфортен без природен брат/сестра) не може да бъде основание да отнемеш живота на друго дете.

Егоизмът е много интересно чувство и се проявява по различни начини...
Не си ме разбрала правилно - аз обичам и двамата си половинки братя(баща ми също има второ дете, което не съм гледала) и те за мен са най - близките ми роднини по кръвна линия, но техният живот също би бил по-добър, ако родителите им мислеха навремето една идея по - прагматично. Втората жена на баща ми скоро сподели с мен колко е страдала от това, че той не е пожелал те двамата да имат второ дете. Казал й е "Аз две деца имам" - по този начин аз се чувствам виновна, за това че една жена не е изживяла мечтата си за дете заради факта, че аз съществувам!!!

Авторке - Моля, Успех!!!

# 198
  • София
Absurt , по-полека с нервите! Това е форум за развлечение.  Sunglasses По темата - нека си го роди , а пък времето ще покаже какво ще стане. Който е оправен , ще се оправи и с 2 и с 3 деца , и с партньор , и без такъв ! Независимо от годините! Успех на авторката!
Че, къде видя нерви? newsm78
Не ги бъркай с емоционалността- разбира се, че форумът е за забавление.
И сега се забавлявам- като се опитваш да се изкараш бизнес дама с огромен доход при минимум работа.  Mr. Green

# 199
  • София
Авторката е трябвало да мисли по-прагматично преди да забременее. След като детето вече е напът, най-добре да си го роди и да не отразява много дебелокожо-прагматичните съвети да го абортира.

# 200
  • София
Авторката е трябвало да мисли по-прагматично преди да забременее. След като детето вече е напът, най-добре да си го роди и да не отразява много дебелокожо-прагматичните съвети да го абортира.
На чужд гръб, сто тояги са малко!
Твоята работа е същата- като сектант си.
Няма значение каква е действителността, ти си цялата в бяло, а ония дебелокожите, как не ги е срам.
Що не предложиш на авторката след като го роди, да ти го даде за отглеждане?
Или си силна само в приказките " по принцип"? Mr. Green

# 201
И аз това се чудя, как може някой да е толкова фанатично краен, особено на чужд гръб?!

# 202
  • София
Абсурт, много си перната и наперено-арогантна, но съвсем не си въплъщение на житейска мъдрост, а на посредствено еснафско задоволство. Свий малко перките и дай възможност и друг да си изкаже мнението по темата. Твоята философия я знаем, широко разпространена и банална е: раждане на млади години (на 40-годишни бабички не им се полага да раждат), придържане към златния стандарт за 2 деца и аборт от практични съображения. Може да се мислиш за много силна и опитна "практичка", но си само язвителна бабичка.  Mr. Green

# 203
И аз това се чудя, как може някой да е толкова фанатично краен, особено на чужд гръб?!

абсолютно. аборт та аборт . разраждала се наща, ама ха...как пък не Rolling Eyes

# 204
  • София
За толкова години в този форум, в толкова подобни теми, съм видяла само 2 (две) съфорумки да застават с реални предложения за помощ зад призивите си против аборт. Едната продължава да пише и досега, другата е с бан. От всички останали, нито една не предложи дори чужда помощ, под формата на някоя организация примерно. Въздух под налягане.

# 205
Alexandria* да роди викаш, а ако оня вегетативния и набие шута и няма кой да ги гледа /физически/ тея 3 деца, авторката какво прави? Той едно е зарязал и отписал, не е изключено и с това да направи така.

# 206
  • Варна
Alexandria* да роди викаш, а ако оня вегетативния и набие шута и няма кой да ги гледа /физически/ тея 3 деца, авторката какво прави? Той едно е зарязал и отписал, не е изключено и с това да направи така.

Тя авторката може и по-добре да е, ако оня зачезне, защото едно е да гледаш три деца И безполезен мъж, а друго - само три деца. Това, ако реши да го ражда де. Аз в тази ситуация бих абортирала. Точно защото знам какво е мъж-търтей на дивана. Добре, че на мен като ми се случи, имах акъл да не забременявам.

# 207
  • София
Абсурт, много си перната и наперено-арогантна, но съвсем не си въплъщение на житейска мъдрост, а на посредствено еснафско задоволство. Свий малко перките и дай възможност и друг да си изкаже мнението по темата. Твоята философия я знаем, широко разпространена и банална е: раждане на млади години (на 40-годишни бабички не им се полага да раждат), придържане към златния стандарт за 2 деца и аборт от практични съображения. Може да се мислиш за много силна и опитна "практичка", но си само язвителна бабичка.  Mr. Green
Аз поне, давам обосновано предложение.
Ти, освен да тропаш с краче, че трябва да роди, по- далече не виждаш, не правиш дори и опит.
Хайде, дай твоята, не банална версия- след като роди, какво става? newsm78
И да, аз имам 2 деца, имам и внук, та съм " практичка" и бабичка.
Ти какво си?
Колко деца имаш, кой ти ги отглежда, как се оправяш- с това почни, че да дадеш пример и на нея, и на мен.
Аз винаги съм готова да приема друга гледна точка, но обоснована, не тропане с краче.

# 208
А и той мисля, че никога не е искал да идва в чужбина. Дошъл е заради жена си. Тя е искала да дойдат, тя е работила, а той е гледал детето. Само че тя в един момент явно е намерила по-добър вариант. Според мен той е много добър човек, просто не е амбициозен, дори езика не е научил като хората за толкова време тук.

А от какво се  е издържал тези 2.5 г преди да срещне вас? Все пак е работил, макар и да не знае добре езика, нали?
Има ли на кого да разчиташ (майка, баща, сестра), ако се наложи друг да гледа децата? Не знам къде си, но в чужбина социалните лесно отнемат децата.
Пишеш, че след развода, децата търсят и искат да са често със своя баща. Как ще се приемат раждането на  детето.
Не ми отговаряй, само помисли

# 209
 Joy Joy Joy Голям смях падна! Това "Лична Драма" пасти да яде пред този раздел  hahaha
То толкова противоречиви и нелогични факти... даже и жълтте вестници не могат да съберат! И на всичкото от горе Невърленда се включва, за да поддържа разбеснелият се огън между няколко съфорумки, които тръгнали да си се джавкат със страст за чужди "проблеми"!  ooooh! Ох, ох, ох! Де да можеше народа да помисли малко преди да тръгне да прави каквото и да е и да не вярва на всяка изказана и изписана дума  Tired
Независимо от всичко, аз се забавлявах доста през изминалият час и половина! Благодаря ви много за смеха! Ще ви държа под око в случай, че ми доскучее и сериалите са ми свършили!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт