След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -151

• 23 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Направо се радвам, че познавам толкова хора, които толкова нямат проблеми в ежедневието си, че се ядосват за някакъв сериал  Laughing Аз докато нямах и аз се ядосвах. Но като ме връхлетяха някои проблеми взех, че спрях да му отдавам такова значение, защото ролята му в живота ми би трябвало да е нещо, което ме развеселява и откъсва от ежедневието.  Tired
Яд ме е за фрагманите само  Laughing
На мен ми хареса посоката, по която тръгнаха. Имахме нужда вече от нова интрига.  Peace
Не приемайте толкова емоционално нещата. Навън има други неща, които са по-важни. Например проблемите в държавата  Peace
И да мрънкаме по цял ден нито Мерич ще си вземе забележка, нито ще променим нещо  Peace
А пък на който му се е превърнало в мъка гледането на сериала, може винаги да се откаже и да го догледа, когато свърши  Peace Аз така си решавам проблемите със сериалите   Peace
Вече мога да кажа, че зарязах към 4-5  Peace
+100  Peace никой не ни кара насила да гледаме,че чак и напразно време от жоивота си да сме отделили...филмите/сериалите са за свободното време,за разтоварване,за забавляение...когато ви натоварват-променяте това  Peace Въпреки,че има различни хора...аз примерно харесвам най-много комедии и романтика,ама има и такива,които се забавляват и разтоварват от трилъри и фантастики  Mr. Green...
Хората творят дадено нещо,който иска да го приеме,той му отделя време  Peace

За да се изкаже Онур в нета,значи е имало нападки и към него...пак стигнахме до това,че феновете не търпят различно мнение и смесват реала със сериала  Peace

Защо не нападате Дениз  Wink той е виновника за всичко...винаги проблемите тръгват от неговите манипулации   Peace  ако не беше се уговорил със спонсорите, или там каквито са онези, и не бяха спрели обещаните пари към Гало,те тогава нямаше да има проблем Гало да работи с Пасионис и в същото време да помогне на Дефо  Wink
Мерич винаги показа жестока борба със всякакви средтсва м/у Йо и Дениз...за жалост по пътя има жертви и най-често Дефо е измежду тях...но няма как да е на страната на Пасионис и на страната на бъдещето си с Йо едновременно...ето такъв избор направи тя...

Хайде малко по-усмихнато да го даваме...не е нужно чак толкова да се натоварвате...приемаме нещата такива ,каквито са,и им гледаме "сеира".  Peace

# 76
Joy Joy Joyв туитъра са опънали един чаршаф с 26 въпроса към Мерич,продуцентите и екипа и чакат разумни отговори  Mr. Green и са описали какво всъщност вижда зрителя -че са направили Дафа с IQ под нулата   Mr. Green тъпа, плямпаща само простотии, Нихан с бременността си досаждала много за Неджмош бей че оставил Нера да разкара Дефа, а преди това се е застъпал за ДефМерите и т.н

# 77
Еми то и да мрънкаме файда йок Mr. Green
...
Би било добре да ни чуе някой в уви колкото ни чуха за Слънцата Mr. Green
Даже докато не видя началото на втори сезон, не вярвам за такъв от опит просто  Mr. Green
  Peace Laughing Laughing Laughing

Мерси за темичката,Ирка   newsm51

# 78
На Онур не мисля,че му е писнало да играе глупости,а това че постоянно имс е пише на тях - защо така,защо онака  Peace

Йо изхрърча така защото това дефиле щеше да го изкара от калта с фирмата,нови инвеститори,щеше да излезе с Гало пред други държави и да му се отворят много вратички  Peace  не е нищо специално към Гало,а към това че фирмата му губи много от това че дефилето за тях пропада  Peace затова и беше много ядосан  Peace
Peace

Е, па аз съм си мрънкало и ще си мрънкам, докато ми мине...така се успокоявам... Mr. Green
Сериалът ще го гледам до края, каквото и да забъркат, както и да ме ядосват... Peace ще мрънкам и ще гледам... Joy Joy Joy

Laughing Laughing Laughing  ан тъй  Mr. Green

Не ми изглежда изчерпана, ама знам ли  newsm78
И на мен... ooooh!

Значи не само аз съм усетила, че подготвят Гало за заместничка на Дефне... Rolling Eyes
според мен това няма как да стане,защото в основата на Киралик ашк е Дефне и как се променя живота й покрай Йо и този план ...заменят ли главната,сменят сериала  Peace

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 16:30 от anitto

# 79
включих се с моите размисли и вие избягахте  hahaha hahaha hahaha
Хайде,поздравявам ви с тази песен...абстрахирайте се от разстроеното състояние на Йо и се порадвайте на останалото  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 16:31 от anitto

# 80
  • У Диспансера ...♥♥♥
ми натам са тръгнали  Mr. Green остават още някакви 13 еп.които са достатъчни даже и да стигнем 4 Mr. Green
Аз се боря за 3, инак няма съм доволна  hahaha hahaha hahaha

# 81
Ако ще и на 2 да падне - бана не  Peace
Сериал е това,не са ми рода   Mr. Green та да жалим толко  hahaha
Пак че и до тук изкарахме,което е супер  Naughty пък като гледам се крепиме оле мале така че ще изкараме още сериийки докъдето може  Peace

# 82
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен пък ми е сана не, кой печели от това да му мисли , още не са ми превели нищо в сметката гледам, тъй че да се спасяват  Mr. Green

# 83
Мен пък ми е сана не, кой печели от това да му мисли , още не са ми превели нищо в сметката гледам, тъй че да се спасяват  Mr. Green
Joy Joy Joy
Ирко  Heart Eyes Hug

# 84
  • near Sofia, Bulgaria
Привет  Hug
Ирка  bouquet bouquet bouquet
Да се изкажа и аз след като ми мина първоначалния шок  Naughty
Шока ми е само от плиткоумието на Мерич по отношение на детайлите като налични пари на Гало, решение да ги даде просто така на една непозната, пък тя да ги вземе и т.н. Тези неща ги писах снощи. Сега искам да обърна внимание на действията на Йомер. По отношение на Гало за мен няма съмнение, че това е само работа. Проектът им е много важен за бъдещето на Пасионис, той за фирмата се унижи пред Трамба, не може да си позволи току-така да загуби тази възможност  Naughty Затова работиха по нощите, аз доколкото разбрах без превод те се разбраха да прекъснат, след като Дерия каза, че е уморена, но след това се уговориха да продължат, Йомер е свикнал, но защо да не прояви внимание към Фикрет, след като дори на служителите си изпрати храна, когато правиха извънредната колекция  Whistling Не виждам нищо особено в такъв жест спрямо колега. И именно защото вложи толкова надежда в това ревю, така се ядоса, когато разбра, че тя е избрала Шери за пари, а уж първо не искаше.
Но според мен има нещо мътно в историята му с Дениз и то не е конкуренцията, която е имал с баща му  Thinking Там нещо е замислено да ни покажат, накаква голяма драма в миналото, така го усещам  Rolling Eyes Чак му се размаза пред очите и мисли за безжалостна война  взеха да му идват  ooooh! Още мисля, че не доразказаха нещо при случката с черната стена, но да видим, сега може би е момента!  Peace
Да приключвам, че много задълбах... Blush

# 85

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Те едва събраха да върнат борча на Нера, до теб няма опрат скоро  hahaha

# 86

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Те едва събраха да върнат борча на Нера, до теб няма опрат скоро  hahaha
Представи си май само Йо и дъртия ще излезнат баш богати  hahaha макар че и Йо щом един център не може да построй какъв богаташ е  hahaha

# 87
Сега искам да обърна внимание на действията на Йомер. По отношение на Гало за мен няма съмнение, че това е само работа. Проектът им е много важен за бъдещето на Пасионис, той за фирмата се унижи пред Трамба, не може да си позволи току-така да загуби тази възможност  Naughty Затова работиха по нощите, аз доколкото разбрах без превод те се разбраха да прекъснат, след като Дерия каза, че е уморена, но след това се уговориха да продължат, Йомер е свикнал, но защо да не прояви внимание към Фикрет, след като дори на служителите си изпрати храна, когато правиха извънредната колекция  Whistling Не виждам нищо особено в такъв жест спрямо колега. И именно защото вложи толкова надежда в това ревю, така се ядоса, когато разбра, че тя е избрала Шери за пари, а уж първо не искаше.

Гале  Hug, така е, но имаше нещо пресилено в начина, по който Мерич показа съвместната им работа и това подразни и породи толкова коментари. Например какво наложи Гало да превръща Пасионис в своя работилница, да разпъва дантели и да крои и реже на място newsm78 И то в кабинета на Йомер  Tired Кабинета на Яса още е свободен, що не я настаниха там  newsm78 Може и да са дреболии, но те настройват да търсиш подтекст  ooooh!

# 88
  • Perla
Скрит текст:
Сега искам да обърна внимание на действията на Йомер. По отношение на Гало за мен няма съмнение, че това е само работа. Проектът им е много важен за бъдещето на Пасионис, той за фирмата се унижи пред Трамба, не може да си позволи току-така да загуби тази възможност  Naughty Затова работиха по нощите, аз доколкото разбрах без превод те се разбраха да прекъснат, след като Дерия каза, че е уморена, но след това се уговориха да продължат, Йомер е свикнал, но защо да не прояви внимание към Фикрет, след като дори на служителите си изпрати храна, когато правиха извънредната колекция  Whistling Не виждам нищо особено в такъв жест спрямо колега. И именно защото вложи толкова надежда в това ревю, така се ядоса, когато разбра, че тя е избрала Шери за пари, а уж първо не искаше.

Гале  Hug, така е, но имаше нещо пресилено в начина, по който Мерич показа съвместната им работа и това подразни и породи толкова коментари. Например какво наложи Гало да превръща Пасионис в своя работилница, да разпъва дантели и да крои и реже на място newsm78 И то в кабинета на Йомер  Tired Кабинета на Яса още е свободен, що не я настаниха там  newsm78 Може и да са дреболии, но те настройват да търсиш подтекст  ooooh!

Диде, не само това, че набързо обсеби светая светих на Йомер- собствения му кабинет, ами и твърде много екранно време, което отделиха както на Гало, така и на съвместната им работа. В туитър са изчислявали, че имало три пъти повече снимки на Гало и Йомер в сравнение с тези на ДефОм.

https://www.facebook.com/kiralikaskdizi/photos/pcb.1686192475003 … ype=3&theater
Фотоалбумът към 36 серия.

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 18:35 от dora_st

# 89

+100  Peace никой не ни кара насила да гледаме,че чак и напразно време от жоивота си да сме отделили...филмите/сериалите са за свободното време,за разтоварване,за забавляение...когато ви натоварват-променяте това  Peace Въпреки,че има различни хора...аз примерно харесвам най-много комедии и романтика,ама има и такива,които се забавляват и разтоварват от трилъри и фантастики  Mr. Green...
Хората творят дадено нещо,който иска да го приеме,той му отделя време  Peace

За да се изкаже Онур в нета,значи е имало нападки и към него...пак стигнахме до това,че феновете не търпят различно мнение и смесват реала със сериала  Peace

Защо не нападате Дениз  Wink той е виновника за всичко...винаги проблемите тръгват от неговите манипулации   Peace  ако не беше се уговорил със спонсорите, или там каквито са онези, и не бяха спрели обещаните пари към Гало,те тогава нямаше да има проблем Гало да работи с Пасионис и в същото време да помогне на Дефо  Wink
Мерич винаги показа жестока борба със всякакви средтсва м/у Йо и Дениз...за жалост по пътя има жертви и най-често Дефо е измежду тях...но няма как да е на страната на Пасионис и на страната на бъдещето си с Йо едновременно...ето такъв избор направи тя...

Хайде малко по-усмихнато да го даваме...не е нужно чак толкова да се натоварвате...приемаме нещата такива ,каквито са,и им гледаме "сеира".  Peace

Ани  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт