Паническо разстройство - 23

• 76 774
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ох,пак ме хвана страха една позната каза че някаква роднина неина се разболяла от левкимия и вече я чакали ей така от нищото.И естествено реших ,че пак нямам апетит и съм болна..ох пак ужас писна ми!

# 721
Аз съм същата с апетита и постоянно ми казват, че съм отслабнала и се шашкам още повече.. И пак така навсякъде все някои има я познат я роднина с някакъв рак направо не мога да повярвам колко много хора се разболяват.. Все са доста по-възрастни от мен хора де но аз си го набивам в главата всеки път. Сега ще минавам малко на режим за качване а тегло понеже аз наистина от тоя стрес смъкнах доста и не е хубаво, пък и той стомаха ми се е свил аз почти не ядях.. И сега гледам да ям редовно по повечко дори и да не ми се яде, дано има ефект и всичко да се оправи.

# 722
lorennka,когато бях  в онази фаза ,бях предупредила всичките си близки и познати да не споделят с мен кой е болен,и кой умрял,просто и на мен много ми се разтройваше нервната система и не понасях подобни новини.

Всъщност  влезнах тук  да попитам някой пил ли е АШВАГАНДА,и какви са ви впечатленията от нея?
Дават я като естествен транквилант,затова ми стана интересно  newsm78

# 723
Добро утро момичета как сте?Не си вкарвайте излишни филми нищо ви няма само си докарвате паник атаки.Аз лично гледам да избягвам стреса не гледам новини и такива предавания.Гледам да не мисля за болести и да чета в интернет .Да ви се похваля вчера спортувах и днес не мога да се мръдна от мускулна треска и за капак пукнах кост на глезена и днес съм по доктори.

# 724
Здравейте и от мен.Пак се вкарах в  някакви филми,глава ме заболя изпих един аналгин.....започна едно задушаване взех половинка клонарекс ,пак се шашнах че умирам и край ,не мога вътрешно да се успокоя,всичко ме дразни...омръзна ми нещо и само си викам край умирам......

# 725
Здравейте, момичета!
Не се умира така лесно Simple Smile Като бях в болница февруари месец, в гастрото и една от докторките така ми каза, а преди това и едно от момичетата с които лежах там. Не се умира така лесно, каза.

Ще премине всичко. Времето е прекрасно, сега ще може да излизаме за дълги разходки през почивните дни навън, денят се увеличава и няма да ни депресира тъмното, всичко ще се нареди. Вие само се опитайте да не се шашкате от обикновени болки. Болка като болка... няма от какво да те притеснява. Аз съм с ужасно главоболие цяла седмица.
И времето, и умора, и стрес, и всякакви неща могат да го предизвикат. Не трябва да позволяваш нещо такова да те изкара извън релси. Знам, че е много трудно да се пребориш със себе си, но е постижимо. А и нали знаеш, че и задуха е от паническото разстройство и от атаките. Ние всъщност можем да дишаме, това е просто някакво следствие на паниката.

Аз днес психически съм добре. Но ми стана малко по-зле физически. Явно досега съм си влачила настинката и сега се е отприщила. Вдигнах температура и от днес кашлям, носа много ми се разтече и понеже моят личен лекар е извън града ходих при майката на мой приятел. която също е личен лекар. И пак един куп пари за лекарства... направо ми писна. Не бях боледувала от вируси цяла година, но в работата на мъжа ми всички са болни и понеже имат много работа не се лекуват вкъщи, а си менкат вируси в офиса и се разболя и той и беше неминуемо... Ей ме росна китка и мен. Дадох 70 лева за лекарства  Confused Толкова много, прилоша ми като видях...  #Crazy И като се има предвид, че съм безработна ни дойде супер много за бюджета, защото и той миналата седмица даде толкова за неговите.  #Crazy Добре, че боледуваме рядко.

И в този ред на мисли нямам търпение да се задържи по-дълго топлото време за да започна да тичам в морската градина. Хем ми помага на ПР и Агорафобията, хем ми вдига имунитета и боледувам супер рядко.  Praynig Blush

# 726
Желая ти скорошно оздравяване,нас миналия месец ни тръшна всички,и мен и мъжа ми,децата 300лева съм дала за лекарства,наложи се и четиримата да повторим лечението с антибиотик,изгоряхме от температура,ужас ти казвам,а преди да получа първата атака ми беше страшно студено,тресеше ме,вдигнах и температура и на другия ден сърцебиене,главоболие,задух.....но не се дължеше на настинката,а на страхотен стрес.Почина на връх нова година един от работниците ни,които беше четири години при нас и то изневиделица,много се притесних и на това ,мисля че се дължи,но няма значение важно е да намеря вътрешно спокойствие.Днес ми се налагаше да ходя на пазар за маратонки,всеки ден отлагах,е ако искайте ми вярвайте къде не умрях вътре ,имах чувството че ще се задуша вътре,е не издържах и излязох....ще си ходя със старите...седнах ,поплаках си в колата и си отидох...прибрах се току що изпих си стимулотона,направих си кафе и се поуспокойх малко....добре,че е мама и свекърва ми,които ми помагат за децата ,иначе не знам .....

# 727
Скорошно оздравяване пожелавам, Гале, дано скоро да си тичаш на воля в морската bouquet

Диди, не ти препоръчвам да пиеш кафе, особено по това време, не влияе добре на нервната система Hug

Аз днес съм на периоди.. Имам страшна мускулна треска, едвам се мърдам Laughing Сутринта бях супер като станах, нямах проблеми. После излязох навън и ми беше страшно замаяно, болеше ме като си поемех въздух само че не гърдите а отзад в гърба.. Някой усещал ли го е и има ли идея какво е това? newsm78 После се поразходих още малко взех един валидол, отидох до един арт шоп, взех си нов скицник и разни работи за драскане и се почувствах по-добре веднага Laughing За мен тези неща са като обувките и чантите при нормалните жени явно newsm78 Laughing

# 728
Аз пия три в едно...а да ви попитам,аз съм малко нахална,но имам болки точно под гърдата,болки в стомаха,отзад плешката страхотна болка,все едно някой ме натиска с все сила ,парене ту в лявата ръка,ту дясната,и болки около сърцето ,изтръпване на крака и то само пръстите и едно запъхтяване все едно съм тичала ...

# 729
Изтръпванията и паренето на крайниците ги имам и аз почти всеки ден, вече гледам да не обръщам внимание, запъхтяване, прилошаване, всичко си имам. Все по-трудно и по-трудно ми става да приемам че всичко е от ПР  Sad

# 730
И при мен така,Цвети все по-трудно ми е да приема,че всичко е от ПА...сега пак с това кръвно 120/90....долната ми е пак леко висока,и аз пак изпадам в ужас,сигурно ви омръзнах и ме наболва покрай сърцето,изтрещях напълно...извинявам се ,ако съм ви досадила с мрънкането си

# 731
Не си досадна Диди, за това сме тук, да си мрънкаме Hug

# 732
Диди, това е съвсем нормално кръвно..Не можем постоянно да имаме кръвно 120/80.. На моето кръвно разликата редовно е толкова, само дето моето винаги е ниско 105/75..

# 733
Абсолютно съм съгласна за кръвното с Веста. Кръвното ти си е ок. Ненужно се филмираш.

Цвети, болките в гърба може да са свързани с физическо натоварване или нещо такова, ти каза, че имаш и мускулна треска. Може да си вземеш някакво масажно олио за след фитнес/спорт и да пиеш магнезий.
На мен ми се е случвало при дишане да ме боли ужасяващо мускул на гърба. Понякога и като спазъм. Правя си масажче и пия Б комплекс и/или магнезий и отшумява. Не се притеснявай Simple Smile

Мен като ме изписаха от болницата на 12ти февруари... бяха ми останали около 40 лева след като си платих лекарства, упойки, престой, алабала и реших, че така или иначе са останали ще отида да си купя нещо за рисуване. Купих си студенопресована хартия 100% памук, леле как хубаво се рисува на нея... 9 лева дадох за 1 лист. Купих си четка, полимерна глина и черно кубче акварел, че съм преполовила моето... И ми стана толкова яко. Аз съм същата като теб... Ако имах много пари сигурно щях все по тези книжарници да вися  Blush Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз да ви кажа преди имах мания за мерене на температура, както диди си мери кръвното постоянно. Ако съм болна и видя особено, че съм вдигнала... дори да е един пункт се побърквах и започвах да меря през 10-15 минути. Слава Богу малко май съм започнала да го преодолявам, защото днес съм си мерила 3 пъти температурата. Сутринта, на обяд и сега след като пих антипиретика. Което си е нормално за болен човек, но не както преди на всеки 10-15 минути. Това си беше истинска лудост. И смешното е, че осъзнавах, че няма как да съм свалила за такова време и пак я мерех постоянно с някаква надежда, че ще съм я свалила. Пълна лудост...  ooooh!

# 734
Баба ми е медицинска сестра и не прекъснато я карам жената да ми мери кръвното,побърках жената....а колко пъти я будя посред нощ и ходим в бърза помощ ,за срам станах,няма значение...ако искате ми вярвайте лявата ръка ми е синя на места от не прекъснатото мерене,врътнах на тема кръвно,инфаркти и прочие.....омръзнах на всички с моите болежки и кръвно,а пък докато почна да пия лекарства какъв рев беше.....

Общи условия

Активация на акаунт