Паническо разстройство - 23

• 76 732
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Didi, съвсем нормално е след такъв преживян стрес да се появи нещо такова. Разбирам те. Иначе лекарствата имат нужда от малко време за да потушат нещата.
Трябва единствено да си повтаряш, че това, което ти се случва няма да ти причини нищо лошо. Няма да умреш, припаднеш, няма да полудееш, няма да се задушиш. Тези всички симптоми са породени от страховете ти. Те са симптоми на паник атаката.
На мен пулсът ми е минавал 200 и то нееднократно. Усещането наистина е ужасно, но няма да получиш инфаркт. Трябва само това да си повтаряш. Ще се наредят нещата, ще видите.

Марито, флуанксолът е много хубаво лекарство (ако може изобщо някое лекарство да е хубаво, де). Аз лично имам много добър опит с него. Пиех го с ципралекс преди 2 години и ми действаше чудесно. След като ципралекса не ти действа и нямаш промяна и са ти сменили лекарствата просто заочни да ги вземаш. няма да се случи нищо от флуанксола. Помня, че те беше страх от него. Ако тръгнем да мислим за странични ефекти от лекарства и най-безобидните неща като билки и витамини имат такива.
Според мен опитай лечение с тези двете лекарства, които са ти изписали без да имаш някакви предразсъдъци към тях.
Бензодиазепините могат да се пият иначе и по-дълго време. Има хора, които ги приемат изключително дълго, но към тях има някакво привикване и после създава проблеми при отнемането. Което не е болка за умиране ако все пак помагат де.
На мен ми ги изписваха два пъти с този за съвсем кратко докато увладея силните паник атаки. Месец - месец и малко. При по-дълго приемане може да има привикване.

Колкото и да са добри лекарствата трябва да се действа в насока да се опитваш да си внушаваш сам и да се контролираш сам, осъзнавайки, че няма нищо опасно за здравето ти и няма как да има фатален изход от паник атака.

# 751
Благодаря, Гале Hug

Диди, мила, спри да се извиняваш на никого не си досадна Hug Всеки тук си има неща, от които изпада в ужас.. Аз все си мисля, че имам някакъв вид рак и това е мира нямам.. Но гледам да си го избия от главата и да се опитам да разбера че след ходене по толкова лекари, все някой щеше да забележи нещо толкова тежко и сериозно. Така и ти трябва да се опиташ да обърнеш вниамние на това как всеки път си мислиш, че ще ти стане нещо от кръвното, но никога не става, жива и здрава си, а и кръвното ти е абсолютно в норми и нямаш никакви причини за притеснение. Лекарствата ще подействат, но трябва да си помагаш и сама, да се опиташ да бъдеш по устойчива психически на всички страшни мисли които те заливат.  Hug Ние сме тук, винаги можеш да ни споделиш и винаги ще срещнеш разбиране!

# 752
Благодаря ви момичета ,едно огромно благодаря за съветите,за това че сте до мен ,макар и виртуално и ме напътствате....да се похвале,може и налудничаво да ви се стори,но загасих лампите по тераси,кухня и си легнах...лека и спокойна нощ,прегръщам ви Simple Smile

# 753
Момичета, скоро не съм ви тормозила, но имам нужда от вас.
Вчера сутрин ме болеше корема, вечерта бях с разтройство, както и днес сутринта. Уплашена съм. Като се пипам ме боли стомаха от дясно реброто. Явно и оттам че съм се панирала и втори ден ми е лошо. Чувствам се, че нещо все едно ми има и постоянно ми е лошо Sad((
Мислите че съм болна май ми идват в повече.

# 754
Да не е от някаква храна или вирус?Пиеш ли АД?

# 755
Да не е от някаква храна или вирус?Пиеш ли АД?
Ципралекс. Ту един ден съм ок, после 5 не съм. Може и от храна да е.

# 756
От колко време пиеш ципралекс

# 757
Момичета някой запознат ли е как става преминаването от АД на естествен АД дано се изразих правилно 😀😀😀

# 758
Нели мила аз бях така, 1 към 1 преди няколко дни плюс ужасна тежест е стомаха и също се бях наплашила. 2 дни го карах на препечени филийки, солетли и сварен картоф и се оправих. И стоперан също взех веднъж. Нещо не ти е понесло добре на стомаха, няма повод за притеснения Simple Smile Ти нямаше ли да ходиш на гастро скоро?

Марито, не съм запозната понеже не приемам АД но до колкото знам всякакво спиране/сменяне на АД трябва да става по схема тоест да се консултираш с лекар.

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 12:09 от Cvety_S

# 759
От колко време пиеш ципралекс
2 месеца

# 760
Нели мила аз бях така, 1 към 1 преди няколко дни плюс ужасна тежест е стомаха и също се бях наплашила. 2 дни го карах на препечени филийки, солетли и сварен картоф и се оправих. И стоперан също взех веднъж. Нещо не ти е понесло добре на стомаха, няма повод за притеснения Simple Smile Ти нямаше ли да ходиш на гастро скоро?

Марито, не съм запозната понеже не приемам АД но до колкото знам всякакво спиране/сменяне на АД трябва да става по схема тоест да се консултираш с лекар.
Благодаря мила.На мен по скоро хем стомах, хем ми е лошо, хем алергията ме хвана сенната и всичко накуп.
Чак на 19 съм на гастро. Преди това трябва да направя изследванията, а така ми става лошо и не е страх като ми вземат кръв:(*

# 761
Добро утро, девойки!  (то вече не е утро де, аз станах в 6 и пак добро утро разправям на всички по обедно време  Laughing Laughing Laughing Laughing)

Нели, може да си барнала някой вирус или да е от някаква храна. Не се страхувай от вземането на кръв. И аз съм много страхлива. Ще се справиш Simple Smile Не го мисли само, като му дойде времето... тогава. Сега няма никакъв смисъл да го мислиш и да се товариш от стрес, че ще те боцкат.

Аз изобщо не се сещам да мисля ни за смъртоносни болести, ни за паники, ни за нищо в момента, тооооооолкова ми е зле. Всичко ме боли. Нямам търпение да дойде понеделник за да ида при моя личен лекар. изобщо не съм доволна от лекарствата, които ми изписа моята позната, нищо не вършат. Те само някакви имуностимуланти. Днес по свое осмотрение пих Анисол, защото това имам за кашлица. Хем ме попита дали кашлям и като й казах "да" нищо не ми изписа, а аз вече бухам с храчки и съм за антибиотик 100%. Ето затова мразя да ходя при други лекари и имам доверие само на моя личен. Той ме преглежда освен това супер обстойно. Слуша ми гърдите отвсякъде много дълго време, а тя за няколко секунди ги чу.
Имам чувството, че са ме били цяла нощ с бухалки. И се чух с моята приятелка и няма да излизаме, че и тя е така като мен и сигурно в понеделник ще се засечем пред кабинета на лекаря, защото обмисля да иде преди работа. Майка й е медицинска сестра там. Та ще се разхождаме чак другата седмица, че яко сме я окършили.

Tired Tired Tired Tired Tired Tired

# 762
Добро утро, девойки!  (то вече не е утро де, аз станах в 6 и пак добро утро разправям на всички по обедно време  Laughing Laughing Laughing Laughing)

Нели, може да си барнала някой вирус или да е от някаква храна. Не се страхувай от вземането на кръв. И аз съм много страхлива. Ще се справиш Simple Smile Не го мисли само, като му дойде времето... тогава. Сега няма никакъв смисъл да го мислиш и да се товариш от стрес, че ще те боцкат.

Аз изобщо не се сещам да мисля ни за смъртоносни болести, ни за паники, ни за нищо в момента, тооооооолкова ми е зле. Всичко ме боли. Нямам търпение да дойде понеделник за да ида при моя личен лекар. изобщо не съм доволна от лекарствата, които ми изписа моята позната, нищо не вършат. Те само някакви имуностимуланти. Днес по свое осмотрение пих Анисол, защото това имам за кашлица. Хем ме попита дали кашлям и като й казах "да" нищо не ми изписа, а аз вече бухам с храчки и съм за антибиотик 100%. Ето затова мразя да ходя при други лекари и имам доверие само на моя личен. Той ме преглежда освен това супер обстойно. Слуша ми гърдите отвсякъде много дълго време, а тя за няколко секунди ги чу.
Имам чувството, че са ме били цяла нощ с бухалки. И се чух с моята приятелка и няма да излизаме, че и тя е така като мен и сигурно в понеделник ще се засечем пред кабинета на лекаря, защото обмисля да иде преди работа. Майка й е медицинска сестра там. Та ще се разхождаме чак другата седмица, че яко сме я окършили.

Tired Tired Tired Tired Tired Tired
Защо не звъннеш на личната да ти каже какво да пиеш и аз бях така и пих аугментин

# 763
Защото искам да ме прегледа, искам да ми чуе дробовете и да ми види гърлото. Аз и в аптеката мога да попитам за съвет, но искам да ме прегледа. Такива дистанционни прегледи не обичам хич Simple Smile
А и не дават антибиотици без рецепта. поне на мен никога не са ми давали. Той е на работа в понеделник, така, че дотогава все ще издържа. Първа смяна е, така, че ще се закотвя от 7.30 там и ще видим какво ще стане Simple Smile

# 764
Защото искам да ме прегледа, искам да ми чуе дробовете и да ми види гърлото. Аз и в аптеката мога да попитам за съвет, но искам да ме прегледа. Такива дистанционни прегледи не обичам хич Simple Smile
А и не дават антибиотици без рецепта. поне на мен никога не са ми давали. Той е на работа в понеделник, така, че дотогава все ще издържа. Първа смяна е, така, че ще се закотвя от 7.30 там и ще видим какво ще стане Simple Smile
Всичко ще бъде наред. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт