От няколко седмици (след прекарана настинка) имам чувството, че не ми достига въздух. Казах си, че е крайно време да разкарам тази отрова от живота си. Освен това работя с онкоболни и това доплълнително ме стимулира да се откажа. Избрах си дата - 17 март, като дотогава се настройвам психически
Притеснявам се да не напълнея, но планът ми включва хранителен режим и спорт
Надявам се да намеря подкрепа в групата и желая успех на всички, захванали се с това начинание! 
От няколко седмици (след прекарана настинка) имам чувството, че не ми достига въздух. Казах си, че е крайно време да разкарам тази отрова от живота си. Освен това работя с онкоболни и това доплълнително ме стимулира да се откажа. Избрах си дата - 17 март, като дотогава се настройвам психически
Притеснявам се да не напълнея, но планът ми включва хранителен режим и спорт
Надявам се да намеря подкрепа в групата и желая успех на всички, захванали се с това начинание! 

Момичетааааа ...само да ви се похваля че станаха 3 години откакто не пуша!!!!Нямате си напредстава колко си ми е добре без цигара и наистина се чувствам непушач.Повярвайте в себе си ,че можете без цигари и ще успеете!Не е трудно,по важна е нагласата и мисленето!!1
Препоръчани теми