Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 148
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Чети, но не между редовете   Tired
Доста хора се впрягат дори и за 20 лева разлика, затова винаги търсят по-евтини варианти.

# 256
  • Пловдив
еми, да, 20 лв са си 20 лв. Но разликата между тон бонбон и останалите като качество е огромна също.

В новотела споменахте ли и там съм виждала, че правят р.д

И още едно негативно мнение за това подобие на център в Аркадия!! Там е ужасно просто, а ние не бяхме рожденици, моята приятелка и призля след като 40 мин чакаха строени децата за тортата, викащи. Аз не обичам такива места. Обичам места, на които се усеща уют, отношение, внимание, чистота, спокойствие, само ние да сме там...тогава съм склонна да се харча  Joy

# 257
На Тон Бонбон само тортите, които са в пакета са много зле! Себестойността им едва ли е повече от 10 лева! Иначе всичко друго е на ниво - спор няма!

# 258
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 19:04 от Анонимен

# 259
На Тон Бонбон само тортите, които са в пакета са много зле! Себестойността им едва ли е повече от 10 лева! Иначе всичко друго е на ниво - спор няма!

Около 2,5 пъти над прeдполаганата себестойност
В темата има няколко момичета, които правят торти и знаят колко струва кг фондан, който е вътре, колко отива за обличането, само той е 6 лв и има още много, но ако е имало дисбаланс и тортата не се е харесала, няма никакво значение колко е себестойността

Пълнене на балони с хелий латекс стандартни - 1,50 лв/БР
101 балона
Тон бонбон&балон в мола
Чики Рики на Гладстон
Тон бонбон в кършиака и Тракия
Видях, че на пещерско с Васил Априлов са открили нов магазин и има хелий
Фолийните балони са по размер и цената се определя от размера
Цената на хелия е една за всички и пъленетo варира макс 10 ст на бройка
Всички дават отстъпка за над 50 БР

# 260
  • Пловдив

Защо да са зле?Нашият РД беше февруари с торта от пакета.Беше вкусна,прясна и с фонданови елементи

# 261
Ерин, благодаря, изчерпателна информация безусловно.

# 262
Къде мога да открия точно такъв тип фиби - алигатор?

Нямам възможност да обикалям из града с бебешка количка, затова моля ако някой е мяркал такива, да сподели. Благодаря Simple Smile

# 263

Защо да са зле?Нашият РД беше февруари с торта от пакета.Беше вкусна,прясна и с фонданови елементи

Нашият беше този месец - тортата беше най-лошата, която някога съм купувала. Сигурно е била прясна, но затова пък изключително суха - явно не е имало време крема да попие в блата. Някак не мога да се впечатля от торта с готовите смески на Др.Йоткер, т.е. блат и "кремчета" пълни с консерванти. Фонданът не знам колко струва, но ще се поинтересувам, но едва ли е отишъл 1 кг фондан - между другото също е пълен с Е-та и вредни съставки.
Ако пак правим там РД със сигурност няма да е с тяхна торта.

# 264
Тортата и на мен не ми хареса, приятелка беше взела за нейното дете скоро!
Кремовете бяха хубави, не знам дали са говови смески или си ги правят сами, но специално те ми харесаха.
Но блатовете бяха повече от ужасни! Визията не се вгледах особено, май няква плака, не и обърнах кой знае колко внимание. Определено не бих взела  Peace

# 265
  • Пловдив
Захар, такива фиби има в Бижу ленд - зад Халите и на Пешеходния мост, струват 8-10 ст./бр.  Peace

# 266
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 09:46 от Ерин Брокович

# 267
  • гр.Пловдив
Да споделя първи впечатления  Simple Smile Ходихме снощи до Аркадия и Ескалибур.Таткото остана очарован от Ескалибур  Simple Smile има забавления и за татковците - боулинг,картинг....  Laughing а малкия хареса Хепиленда.Аз обаче нещо не можах да се впечатля.В Ескалибур само надникнах в залата(понеже имаше РД) ми тя 25 квадрата в която има маси със столове,телевизор,някакви шкафчета и една кака им четеше някакви приказки явно.Уреди за игра и катерене не видях.Дали има друга зала  newsm78 В Аркадия има две зали едната е дълга и тясна-там имаше много неща за забавление,а в другата се излизаше някъде,има за по-големите да се катерят и пързалят,250 лв. е за 10 деца,без тортата.Тази вечер сме в Тон Бонбон и Марая,пък да видим  Wink

# 268
  • в сърцата на децата <3
Ветеринарна аптека в Кючука? По възможност в района на Билата на затвора или Кауфланд?

# 269
  • Пловдив
Здравейте момичета,
наскоро коментирахте магазин за колела Драг на Македония. Може ли по-точни координати? Ако някой знае работно време и телефон ще е супер.
Интересувам се най-вече от балансово колело без педали за тригодишно.
Ще съм благодарна, ако някой сподели къде другаде мога да отида и да видя такива колела и за какво да гледам и внимавам.

Общи условия

Активация на акаунт